Daan Polomski Cosmetisch arts

Daan Polomski – Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Daan Polomski is een vakkundig cosmetisch arts die zich heeft gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables (botox en fillers). Daan is een arts met wetenschappelijke interesse voor plastische chirurgie en staat bekend om zijn oog voor detail en persoonlijke aanpak. De afgelopen jaren is hij zich meer gaan toeleggen op cosmetische geneeskunde.

 

“Esthetiek en oog voor detail hebben mij van jongs af aan al bezig gehouden. Mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is gestart tijdens mijn onderzoek naar geslachtsveranderingen. Hier werd mij voor het eerst duidelijk hoe belangrijk iemands uitstraling is en wat jij daar als arts voor rol in kunt spelen. Mijn stage op de plastische chirurgie en brandwondencentrum in Beverwijk benadrukte dit nog verder.

 

De combinatie van het technische handelen en het persoonlijke aspect spreken mij het meeste aan in dit vakgebied. Het proces om samen de betekenis en verwachtingen van een behandeling te ontdekken en dit vervolgens te realiseren, is voor mij een van de mooiste aspecten van het vak. Het geeft mij veel voldoening om bij te kunnen dragen aan het welzijn van een cliënt door binnen- en buitenkant met elkaar te laten matchen, op een veilige en natuurlijke manier, met de juiste uitstraling. Hierin kunnen botox en fillers een mooie oplossing bieden.”

 

BIG-nummer: 19927059901

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon