Laser ontharen Den Haag

De beste methode tegen overbeharing

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je door scheren en harsen last krijgen van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren. Met definitief laser ontharen is dat verleden tijd! 

Laser ontharing is een effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Door de lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na één laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts zes tot tien behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid.

Is de laserbehandeling voor mij geschikt?

Definitief ontharen is maatwerk. Wat de beste laserbehandeling is voor jou is afhankelijk van een aantal factoren zoals: haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste apparatuur en verschillende behandelmethoden, waardoor definitief ontharen voor ieder huid en haartype mogelijk is. Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou een comfortabele ervaring is. 

Biedt laser ontharing mij de juiste resultaten?

Vraag het onze huidspecialisten tijdens een gratis consult.

Laser ontharen Den Haag

Wat is het verschil tussen een laser- en een IPL behandeling?

De meest effectieve methode om definitief ongewenste haren te verwijderen, is door middel van laser ontharing. In tegenstelling tot een IPL behandeling, straalt de laser een veel gerichtere, krachtige laserstraal af, waardoor we de haarzakjes op een effectieve manier vernietigen. Bij een IPL behandeling wordt de lichtstraal meer verspreid, waardoor deze minder krachtig is. Hierdoor heb je bij een IPL behandeling dus meestal meer behandelingen nodig om het gewenste effect te krijgen. 

Hoe verloopt de laserbehandeling?

 Voorafgaand aan de behandeling wordt altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld aan de hand van jouw wensen. Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreek je met de huidtherapeut welke gebieden je graag zou willen laten laseren. In onze kliniek kun je terecht voor het behandelen van de bovenlip, oksels en het gelaat. Vervolgens legt de huidtherapeut je alles uit over de behandeling en over onze lasers.

 

Wanneer alles besproken is, kan er worden overgegaan op de laserbehandeling. Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied duurt de laser ontharing behandeling gemiddeld maar 10-15 minuten, bijvoorbeeld als je je gezicht of hals laat behandelen. Wanneer je je gehele benen laat laseren, is hier wel iets meer tijd voor nodig, ongeveer 30-60 minuten. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat er tijdens de behandeling gebruik wordt gemaakt van koeling.

 

Na de behandeling wordt de behandelde huid ingesmeerd met een verzorgende crème en kun je gelijk jouw vervolgafspraak inplannen Bij het laser ontharen zijn er meerdere behandelingen nodig, gemiddeld zes tot tien. Per behandeling zul je zien dat er steeds minder haartjes terug groeien! 

Waarom laser ontharen bij Van Lennep Kliniek?

Wanneer je kiest voor laser ontharen bij Van Lennep Kliniek dan weet je dat je in goede handen bent. We beschikken over de beste medische laserapparatuur en onze HBO opgeleide huidtherapeuten zijn zeer ervaren en bekwaam in hun vak. 

 

✓ De beste medische lasers voor een snel resultaat
✓ Ervaren hbo huidtherapeuten
✓ Gratis en vrijblijvend intakegesprek
✓ Erkend door alle zorgverzekeraars

 

Interesse? Dan hebben wij momenteel ook een leuke aanbieding! Bij afname van een pakket van 5 behandelingen krijgt je de 6e behandeling van ons cadeau.

Bekijk hier de prijslijst.

Laser ontharen Den Haag

Je kunt voor laser ontharen terecht bij onze kliniek op het Willem Witsenplein in Den Haag. Bekijk de contactpagina voor meer informatie of boek hier jouw gratis consult dan kijkt onze specialist samen met jou naar de mogelijkheden voor definitief ontharen (geheel vrijblijvend).  

Margot de Nennie

Huidtherapeut

Lees meer...

Fleur Dwars

Huidtherapeut

Lees meer...

Sabrina Hoefdraad

Huidtherapeut

Lees meer

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Eerste consult t.w.v. €50,- is gratis

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon