Eerste consult

Home

Eerste consult

De intake

Tijdens een eerste consult maakt u kennis met de consulent en de cosmetisch arts en onze behandelmethoden. Voorafgaand aan deze intake vult u thuis alvast een vragenlijst in. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen wat de reden is van uw bezoek en kunnen wij u het beste van dienst zijn. De consulent of de cosmetisch arts neemt tijdens uw bezoek de vragenlijst door en er worden een aantal foto’s gemaakt voor in uw dossier. Er is tijd om uw vragen te beantwoorden en de consulent kan u alles vertellen over de behandelingen zoals botox, fillers en huidverbeterende behandelingen. Wij zullen u ook vragen om een identificatiebewijs. Ze zal u ook informeren over het algemene verouderingsproces van de huid en alles kunnen vertellen over onze werkwijze. Wij streven er naar om u een mooier natuurlijk uiterlijk te geven. We kijken samen naar wat de oorzaken en de mogelijkheden zijn en komen op deze manier tot een mooi en passend behandelplan.

Afspraak maken

Het doel van het eerste gesprek is om u van alle informatie te voorzien en er uiteraard ook voor u te zijn en eventuele angsten, vragen of onzekerheden weg te nemen. Aan het einde van het gesprek zal de consulent de informatie overdragen aan de cosmetisch arts. De arts bepaalt samen met u welke behandeling het meest geschikt is en aan uw wensen zal voldoen. U bent bij ons in goede handen. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Mocht u besluiten om over te gaan op een behandeling dan kunt u direct een afspraak maken. Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u uw vragen sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Geldige legitimatie verplicht

Neemt u bij het eerste bezoek aan de cosmetisch arts of huidtherapeut een geldig identiteitsbewijs mee. Wij zijn verplicht dit te controleren als u komt voor een injectable-behandeling, een IPL en laserbehandeling, chemische peelings en microneedling of overige kleine chirurgische ingrepen. Wij maken geen kopie van uw ID. We zullen het BSN nummer opslaan in uw beveiligde patiënt dossier. Komt u voor een afslank behandeling of een bindweefselmassage bij de huidtherapeut dan hoeft u geen document mee te nemen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte