Eerste consult

Home

Eerste consult

De intake

Tijdens een eerste consult maakt u kennis met onze kliniek, uw behandelaar en onze behandelmethoden. Voorafgaand aan deze intake vult u thuis alvast een (medische) vragenlijst in. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen wat de reden is van uw bezoek en kunnen wij u het beste van dienst zijn. De vragenlijst met daarin uw wensen, wordt doorlopen door de behandelaar en er worden bij het eerste consult altijd een aantal foto’s gemaakt voor in uw dossier. Door uw gezicht goed te analyseren, naar de oorzaken te kijken en door vragen te stellen, kunnen wij een behandelplan op maat samenstellen. Ook vertellen wij over het algemene verouderingsproces van de huid en alles kunnen vertellen over onze werkwijze. U krijgt informatie en kunt vragen stellen over behandelingen zoals botox, fillers en huidverbeterende behandelingen. Wij streven ernaar om u een mooier natuurlijk uiterlijk te geven.

Afspraak maken

Het doel van het eerste gesprek is om u van alle informatie te voorzien en er uiteraard ook voor u te zijn en eventuele angsten, vragen of onzekerheden weg te nemen. De behandelaar bepaalt samen met u welke behandeling het meest geschikt is en aan uw wensen zal voldoen. U bent bij ons in goede handen. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Mocht u besluiten om over te gaan op een behandeling dan kunt u direct een afspraak maken. Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u uw vragen sturen of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Geldige legitimatie verplicht

Neemt u bij het eerste bezoek aan de cosmetisch arts of huidtherapeut een geldig identiteitsbewijs mee. Wij zijn verplicht dit te controleren als u komt voor een injectable-behandeling, een IPL en laserbehandeling, chemische peelings en microneedling of overige kleine chirurgische ingrepen. Wij maken geen kopie van uw ID. We zullen het BSN nummer opslaan in uw beveiligde patiënt dossier.

Komt u voor een bindweefselmassage bij de huidtherapeut dan hoeft u geen document mee te nemen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Left Menu Icon