Behandelingen Van Lennep Kliniek

Home

Behandelingen

Kliniek Den Haag en Oegstgeest

Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverstrakking en verjonging voor het gezicht en lichaam.
Voor een mooie, gezonde huid en een natuurlijk uiterlijk kunt u terecht bij onze schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten of cosmetisch artsen in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest.

Botox en fillers

Meer informatie

HydraFacial

Meer informatie

ZO Skin Health

Meer informatie

Lippen opvullen

Meer informatie

ZO Medical

Meer informatie

Rimpelbehandelingen

Meer informatie

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Skinceuticals

Laser behandelingen

Meer informatie

Cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten

Door een unieke samenwerking tussen de cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten kan het optimale uit uw huid worden gehaald. Wij hebben voor vrijwel ieder huidprobleem een passende professionele behandeling.

Omdat wij met verschillende disciplines werken kunt u zowel voor een lekkere gezichtsbehandeling, een acne behandeling als een corrigerende fillerbehandeling bij ons terecht.

Wij maken samen met u een behandelplan. Het kan daarom zo zijn dat de cosmetisch arts u adviseert om eerst langs de huidtherapeut te gaan om de huid in goede conditie te brengen. Alvorens een peeling of sculptra behandeling te ondergaan.

Of als u een  echt huidprobleem heeft zal de schoonheidsspecialist u doorverwijzen naar een collega voor een second opinion of intensieve peeling of laserbehandeling die zij zelf niet uitvoert. Op deze manier ontstaat er synergie en kunnen wij iedere klant die een mooie huid wil helpen.

 

Gratis intakegesprek

Allereerst wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan naar uw voorkeur bij de cosmetisch arts of bij de huidtherapeut.

Tijdens dit gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en wordt uw huidconditie gestaafd.  Wij maken altijd een foto van uw huid en van uw gezicht. Vervolgens wordt u voorzien van een gepersonaliseerd behandelplan.

Onderstaand vindt u een overzicht van onze diverse behandelmogelijkheden. Bent u benieuwd naar welke behandeling voor uw huid het meest geschikt is, of meer weten? Neemt u dan gerust contact met u op.