Webshop Van Lennep Kliniek

Voor professionele huidverbetering

Onze webshop biedt producten van Environ, Zo Skin Health en SkinCeuticals voor professionele huidverbetering op maat. Naast thuisbezorging is ophalen in een van onze  klinieken ook mogelijk.

Environ

Je wordt voor de Environ producten omgeleid naar onze LA Clinics webshop

Bent u al klant? Dan kunt u alle Environ producten eenvoudig bestellen. Stuur een e-mail of bel met 070-7370088. Wij sturen het gewenste Environ product graag naar u op! U bent natuurlijk ook welkom in de onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. Kom eens langs en maak kennis met de nieuwste Environ producten! Bekijk de product- en prijslijst van Environ.

Wilt u een ZO Skin Health product voor thuis? Dan kunt u online bestellen in de webshop. De producten uit onze webwinkel worden geleverd door JC Imp, de officiële distributeur van Obagi Medical Products, ZO Skin Health, ZO Medical. U bent natuurlijk ook welkom om even langs te komen in de kliniek. Dan kunt u direct genieten van gratis advies.

De geavanceerde SkinCeuticals huidverzorgingslijn is ook thuis te gebruiken. Bestellen via de webshop is helaas nog niet mogelijk. Wel zijn de producten volop verkrijgbaar bij onze kliniek in Den Haag en Oegstgeest. Kom langs en profiteer van een gratis huidadvies!

Vragen over uw bestelling?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Leuke kortingen ontvangen?

Houd onze nieuwsbrief in de gaten!


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: