Webshop Van Lennep Kliniek

Voor professionele huidverbetering

Onze webshop biedt producten van Environ, Zo Skin Health en SkinCeuticals voor professionele huidverbetering op maat. Naast thuisbezorging is ophalen in een van onze  klinieken ook mogelijk.

Bent u al klant? Dan kunt u alle Environ producten eenvoudig bestellen. Stuur een e-mail of bel met 070-7370088. Wij sturen het gewenste Environ product graag naar u op! U bent natuurlijk ook welkom in de onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest. Kom eens langs en maak kennis met de nieuwste Environ producten! Bekijk de product- en prijslijst van Environ.

Wilt u een ZO Skin Health product voor thuis? Dan kunt u online bestellen in de webshop. De producten uit onze webwinkel worden geleverd door JC Imp, de officiële distributeur van Obagi Medical Products, ZO Skin Health, ZO Medical. U bent natuurlijk ook welkom om even langs te komen in de kliniek. Dan kunt u direct genieten van gratis advies.

De Elementrē huidverzorgingslijn is ook thuis te gebruiken! De producten zijn volop verkrijgbaar bij onze kliniek in Den Haag, Oegstgeest en te bestellen via het contactformulier.

Bent u op zoek naar huidverzorgingsproducten van het merk Dermaceutic? Bestel dan gerust uw producten via het contactformulier. De producten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze kliniek in Den Haag en Oegstgeest.

Jane Iredale produceert een professionele lijn van gezonde, minerale make-up producten die je natuurlijke schoonheid het best tot haar recht komen doen.Wil je een product bestellen? Vul dan het bestelformulier in of bel naar 070-7370088. Wij sturen je graag het gewenste Jane Iredale product op!

Vragen over uw bestelling?

Leuke kortingen ontvangen?

Houd onze nieuwsbrief in de gaten!


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon