Injectables

Laten rimpels, of een sterke frons u onnodig ouder of vermoeid lijken? Zou u het fijn vinden om er uit te zien zoals u zich voelt, of wilt u preventief werken om huidveroudering tegen te gaan, of wilt u juist een specifieke contour, of uitstraling in het gezicht accentueren? Dan zouden injectables een goede oplossing kunnen zijn om uw gezicht én misschien wel uw zelfvertrouwen op te frissen.

 

Natuurlijk resultaat

Bij Van Lennep Kliniek houden we van een natuurlijk eindresultaat en zijn we gespecialiseerd in diverse rimpelbehandelingen en huidverbeterende injectables. We hebben anti-aging behandelingen om mooi en natuurlijk ouder te worden, of juist behandelingen om een mooi accent in uw gezicht te benadrukken. Met een passend advies helpen onze cosmetisch artsen KNMG u graag, om u die jeugdige en frisse uitstraling terug te geven, want het is fijn als mensen zeggen dat u er goed uitziet.

Overweeg je een behandeling met injectables?

Het eerste consult is gratis

Botox

De meest bekende injectable is Botox. Botox zorgt ervoor dat spieren zich ontspannen. Hierdoor zullen rimpels minder zichtbaar worden en de uitstraling zachter. Deze injectable wordt vooral gebruikt als anti-rimpel behandeling maar is ook effectief bij migraine of overmatig zweten.

meer over Botox

Hyaluronzuur fillers

Met fillers helpen we het volume te herstellen en onderhuids bindweefsel te verstevigen, of geven we een accent aan een specifiek aspect in het gezicht. We gebruiken hiervoor hyaluronzuur, dat na een tijd vanzelf weer wordt afgebroken door het lichaam. Wij bieden alleen A-merken aan.

Meer over hyaluronzuur fillers

Juvederm / MD codes

Hyaluronzuur fillers van Juvederm dragen bij aan een natuurlijk volume, minder vermoeide blik, strakkere kaaklijn, of worden gebruikt om een jukbeen, of lip te accentueren. Perfectioneer uw look. Het langdurige resultaat, laat u mooi en natuurlijk ouder worden.

Meer over Juvederm

Restylane

Bestrijd rimpels en volumeverlies met Restylane fillers en skinboosters. Dit hyaluronzuur is ontwikkeld voor het herstellen, verfraaien en opfrissen van de huid en geeft een prachtig, langdurig en veilig resultaat. Restylane behoort wereldwijd tot de topmerken.

Meer over Restylane

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Lippen opvullen

De lipvorm behouden, met net iets meer volume, of juist de contour versterken. Een lipfiller met hyaluronzuur zorgt voor een natuurlijk volume en balans in het gezicht.

Meer over Lippen opvullen

Traangoot filler

Een vermoeide uitstraling, wallen of bij plaatselijk volumeverlies onder de ogen? Met een traangoot filler krijgt het gebied rondom de ogen een frisse uitstraling terug.

Meer over Traangoot filler

Sculptra collageen stimulatie

Volume herstellen door de aanmaak van lichaamseigen collageen bij ingevallen slapen, of verslapte wangen? Dan is Sculptra de ideale injectable. Sculptra bestaat uit Poly-L-melkzuur, is 100% biologisch en volledig afbreekbaar. Een duurzame aanpak en mooi in combinatie met hyaluronzuur fillers.

Meer over Sculptra collageen stimulatie

Liquid Facelift

Een liquid facelift is een 100% op maat gemaakte full face behandeling die kan bestaan uit een combinatie van spierontspanners en fillers, en evt. huidverbeterende prikjes. Deze rimpelbehandeling, facelift zonder snijden, is een goede oplossing wanneer u nog niet toe bent aan een chirurgische ingreep.

Meer over Liquid Facelift

Radiesse

Een filler die de huid lift en contouren versterkt. Radiesse zorgt voor de aanmaak van eigen collageen, geeft volume herstel, huidversteviging en huidverjonging.

Meer over Radiesse

Profhilo

Een stevige huid met een mooie glans. Profhilo is een zuivere hyaronzuurgel, waarmee de huid in een aantal behandelingen gestimuleerd wordt om collageen en elastine aan te maken. Naast het gezicht, ook geschikt voor de hals, decolleté of armen.

Meer over Profhilo

Veilige injectables

Een veilige behandeling uitvoeren staat bij ons uiteraard op de eerste plaats. Van Lennep Kliniek maakt gebruik van A-merk injectables en niet-permanente, dus volledig biologische vulmiddelen. Onze cosmetisch artsen zijn geaccrediteerd lid van de NVCG en dragen de titel cosmetisch arts KNMG. Injectables zijn een medische behandeling en dat betekent dat wij uw veiligheid ook waarborgen in systemen en protocollen.

 

Onze artsen beschikken over alle certificeringen, diploma’s en volgen herhaaldelijk de juiste training om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethodes. Daarnaast beschikken wij over een echo-apparaat, wat fillerbehandelingen nóg veiliger maakt.

 

Een eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis. Bij Van Lennep kunt u rekenen op medewerkers met veel ervaring en nagenoeg pijnloze behandelingen. De specialist neemt de tijd voor uw vragen en na de behandeling kunnen wij als service minerale make-up aanbrengen, zodat u de kliniek verlaat alsof er niets is gebeurd.

Tips voor het kiezen van een cosmetisch arts

Wil je graag beginnen met fillers of spierontspanners en zit jij met vragen als:

 • ‘Hoe kies ik een betrouwbare cosmetisch arts’
 • ‘Hoe vind ik een goede kliniek voor een cosmetische behandeling met fillers of spierontspanners?’
 • ‘Waar moet ik op letten bij het kiezen van een cosmetisch arts of cosmetisch kliniek?’

Bekijk dan onderstaande video

 

FAQ injectables:

Na een behandeling met een tijdelijke spierontspanner, zoals een botulinetoxine, is het resultaat niet direct zichtbaar. Enkele dagen na de inspuiting is er al een effect zichtbaar en na zo’n 2 weken is dat effect optimaal. Injecties met fillers geven wel direct resultaat en zitten na 4-6 weken optimaal. Behandelingen die het collageen, of de huidverbetering stimuleren beoordelen we pas na een aantal behandelingen, of na een aantal maanden. Collageenstimulatie, of herstel van de huid heeft namelijk even tijd nodig.

De duur van het resultaat kan per persoon verschillen. Na drie tot zes maanden is een botox, of tijdelijke spierontspanner bij de meeste mensen uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden. Bij fillers is het effect 12 – 24 maanden zichtbaar, afhankelijk van het type filler waarmee u behandeld bent.

Injectable behandelingen worden door de meeste mensen niet als erg pijnlijk ervaren. Bij de botox behandeling gebruiken we het meest dunne naaldje, the invisible needle. De pijnsensatie kan vergeleken worden met het epileren van een haartje. Bij een fillerbehandeling zit er al standaard verdoving in de fillers, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Indien gewenst, kunnen we verdovende crème aanbrengen, of aan u voorschrijven, zodat u deze eerst thuis kunt aanbrengen, voorafgaand aan uw afspraak.

Over het algemeen zijn alle behandelingen ‘lunchtime treatments’. Dat wil zeggen dat je geen vrije dag(en) hoeft op te nemen. De kans op een blauwe plek, of roodheid is gering en als service kunnen wij een minerale make-up aanbrengen, zodat u de kliniek verlaat, zonder dat iemand iets zal opvallen. Ook zal de arts u aanwijzingen geven hoe de behandelde huid thuis kunt verzorgen.

De meest actuele behandelprijzen kunt u hier terugvinden. Tijdens een intake gesprek krijgt u een passend advies en de exacte kosten te weten. Een behandeling met injectables is bij ons een onderdeel van een persoonlijk behandelplan. Tijdens de intake kijken we samen met u in de spiegel naar het hele gezicht en bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Nog meer lezen over injectables? Lees dan een van onze leuke blogs.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon