Ga rimpels en volumeverlies tegen met Restylane fillers en Skinboosters. Dit merk hyaluronzuur is ontwikkeld voor het herstellen, verfraaien en opfrissen van de huid en geeft een prachtig, langdurig en veilig resultaat. Restylane behoort wereldwijd tot de topmerken fillers.

 

Natuurlijk product en 100% dierproefvrij

Restylane is een hyaluronzuurfiller en wordt al ruim 20 jaar toegepast. Er zijn al tientallen miljoenen behandelingen mee uitgevoerd.

Restylane filler en skinbooster

Restylane, een zeer natuurlijk product, afkomstig uit Zweden, komt van de fabrikant Galderma en is 100% dierproefvrij. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor.

 

In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van het hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit terug en vervagen de rimpels.

 

 

Restylane skinbooster en filler

Restylane kent zowel fillers als skinboosters, die zorgen voor hydratatie en oppervlakkige verbetering van de huid, tot aan dieper volumeherstel en structuurverbetering van de huid.

Waarom een filler met Restylane

Met Restylane kan uw behandelend arts een persoonlijk plan opstellen voor de behandeling van de eerste tekenen van gezichtsveroudering. Resultaten zijn meteen zichtbaar en het effect kan 12 maanden aanhouden. Bij Van Lennep Kliniek werken wij met diverse varianten:

 

Restylane Defyne, of Restylane Volyme

Dit product herstelt een jeugdige uitstraling door het opvullen van lijntjes, of rimpels en biedt ondersteuning en structuur aan de huid. Geschikt voor zowel een huid die vol en stevig is, als voor de juist dunnere huid.

 

Restylane Lyft

Dit is de hyaluronzuurfiller die het meest liftende vermogen heeft. Deze filler is ook FDA-approved voor het aanvullen van het volume van de handen.

 

Restylane Refyne

Deze variant herstelt een jeugdige uitstraling door het opvullen van fijne lijntjes, of rimpels en heeft een verfijnend effect op de huid.

 

Restylane Kysse

Verbetert de vorm van de lippen door het toevoegen van volume en contour aan de lippen en geeft een uitgebalanceerde, natuurlijke uitstraling.

 

Restylane Vital of Restylane Skinboosters

Geeft oppervlakkige huidverbetering en kan plaatselijk fijne lijntjes, of littekens verminderen. Verbetert ook de hydratatie van de handen.

Restylane Skinboosters Vital

Restylane Skinboosters is zeer effectief voor het creëren een mooie gladde huid met een gezonde glans. De filler behandeling is uitermate geschikt voor gezicht, hals, handen en decolleté. Ook bij een zonbeschadigde huid met veel fijne lijntjes, grove poriën en (acne) littekens biedt Skinboosters een zichtbare verbetering.

De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en zorgt voor een algehele verbetering van kwaliteit. Hieronder ziet u Sophie. Zij heeft het litteken op haar voorhoofd laten behandelen in onze kliniek in Den Haag. De behandeling is uitgevoerd door cosmetisch arts Ludy Holst.

Restylane specialist

Als het gaat om het vinden van een Restylane en filler specialist in Den Haag of Oegstgeest is Van Lennep Kliniek toonaangevend. Onze specialisten zijn ervaren, NVCG gecertificeerd en dragen de titel cosmetisch arts KNMG, of plastisch chirurg. Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit zijn gewaarborgd. Wij nemen ruim de tijd voor iedere behandeling. Er is oog voor detail maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

U krijgt bij ons een eerlijk advies en een behandelplan op maat. Wij gaan voor jeugdige vormen en een fris voorkomen. U wilt er immers beter uitzien, maar niet anders. Dat is onze kracht.”

Drs. Ludy Holst, Van Lennep Kliniek

Restylane filler behandelingen Voor & Na

FAQ Restylane filler behandelingen

Met Restylane kan een full face behandelingen worden gedaan, zoals een combinatiebehandeling van het jukbeen, de wangen, de kaaklijn, de kin, de hals, of de lip. De behandelend arts zal tijdens het consult bespreken welk behandelgebied voor u belangrijk is voor de juiste verbetering in uw gezicht.

Injecties met hyaluronzuur fillers geven een direct resultaat en zitten na 3-4 weken optimaal. Een Skinbooster herhalen we na 3-4 weken, voor nog meer oppervlakkige huidverbetering.

Het resultaat van de Restylane fillers houdt ongeveer een jaar aan.

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per persoon. Er is standaard verdovingsvloeistof aan de filler toegevoegd, dus u voelt nagenoeg niets van pijn en een half uur na de behandeling heeft u geen last meer van een verdoofd gevoel.

Restylane is een uiterst veilige hyaluronzuurfiller, die van alle hyaluronzuurfillers het langst op de markt is en waarvan de veiligheid dus ook op de lange termijn is bewezen. Een voordeel van hyaluronzuur is dat het van nature ook in uw eigen huid voorkomt. Hierdoor is de kans op een (allergische) reactie uiterst klein. Ook kan hyaluronzuur actief worden afgebroken met hyason, een oplosvloeistof, dus het is altijd reversibel.

De kans op een blauw plekje is zeer klein. Eventuele roodheid op de plaatsen van de prikjes kan gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij adviseren u de eerste week na een filler behandeling uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van een sauna of zonnebank. Een hyaluronzuur filler behandeling wordt ook wel gezien als een lunchtime-make-over.

Elk van deze behandelingen wordt ingezet met een ander doel: ontspanning, volumeherstel, of een accent aanbrengen. Deze behandelingen kunnen dus goed gecombineerd worden. De combinatie aanpak zorgt ervoor dat uw eigen natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Heeft u interesse in een behandeling met fillers van Restylane en wilt u een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze prijzen pagina. U kunt ook een afspraak maken voor een adviesgesprek.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon