Restylane fillers

Home Behandelingen

Restylane Fillers

Restylane

Restylane is een zeer natuurlijk product, afkomstig uit Zweden. Deze veilige filler is gebaseerd op hyaluronzuur. Dit lijkt sterk op het zuur dat in ons eigen lichaam voorkomt en onze huid elastisch maakt. Hierdoor is een huidtest niet nodig en het risico op allergie minimaal. De Restylane Skinbooster zorgt voor diepe hydratatie, volumeherstel en structuurverbetering van de huid.

 

restylane skinbooster

 

Skinbooster van Restylane

Restylane Skinbooster is zeer effectief voor het creëren een mooie huid met gezonde glans. De Skinbooster behandeling is uitermate geschikt voor gezicht, hals, handen, decolleté en lippen. Ook bij een zon beschadigde huid en (acne) littekens biedt Skinbooster een zichtbare verbetering. Hieronder ziet u Sophie. Zij heeft het litteken op haar voorhoofd laten behandelen in onze kliniek in Den Haag. De behandeling wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Ludy Holst.

Fillers met natuurlijk resultaat!

Restylane kent verschillende varianten. Restylane fillers zijn ontwikkeld voor het herstellen van gezichtsvolume en het verfraaien van de gezichtsvorm en -contour. De zachte gel geeft volume en stevigheid aan de huid. Voor de verschillende gebieden en verschillende behoeftes zijn er specifieke varianten. Uw arts zal u hierover uitgebreid informeren. Bekijk hieronder ook eens de FAQ over Skinbooster fillers. Daar vindt u informatie over prijzen, voor- en na foto”s en meer! En heeft u vragen? Stel ze via e-mail of maak een afspraak voor een gratis adviesconsult. Dit is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
galderma

FAQ Restylane filler behandelingen

Een behandeling bestaat uit een aantal micro- injecties van gestabiliseerd hyaluronzuur. De behandeling wordt bij Van Lennep Kliniek altijd uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde cosmetisch arts die precies weet hoe de micro- injecties toe te dienen. Dit levert niet alleen het beste resultaat op, maar zorgt er ook voor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is voor u. Maakt u zich zorgen over enige pijn of ongemak? Geen probleem, wij zullen 20 minuten van tevoren een verdovende crème aanbrengen. De filler bevat ook de verdovingsstof lidocaine.

De huid kan na de Skinbooster behandeling licht gezwollen zijn en wat rood zien. Deze reacties zijn altijd kortdurend en mild van aard. Ze zullen uit zichzelf verdwijnen. Na de behandeling van de lippen is het mogelijk om oneffenheden te voelen en misschien te zien. Na een weekje zal dit wegtrekken en het resultaat optimaal zichtbaar zijn. Tevens kunnen er bloed-uitstortinkjes ontstaan die u kunt camoufleren. Het resultaat houdt ongeveer 6-12 maanden aan.

Voor- en na foto’s

rimpel filler
rimpels ogen
rimpels-mannen
 fronsrimpel

 
Restylane bij van Lennepkliniek
Restylane behandeling bij van Lennepkliniek
rimpelbehandeling Restylane bij van Lennepkliniek

Restylane prijzen

Voor de Restylane hyaluronzuur behandelingen geldt: 3+1 gratis

Hyaluronidase behandeling (afbreken hyaluronzuur)

€ 150

Restylane Vital lidocaine skinbooster 1 ml

€ 350

Restylane skinbooster Vital lidocaïne LIGHT 1 ml

€ 350

Restylane Defyne lido 1 ml wangen, kin kaaklijn

€ 350

Restylane Vital lidocaïne skinbooster decolleté

€ 450

Restylane Lyft lido 1 ml stevige contouren

€ 450

Restylane Kysse lido 1 ml lipfiller

€ 450

Restylane Fynesse lido 1 ml diepe lijnen , rokerslijnen

€ 450

Restylane Refyne lido 1 ml neuslippenlijn / plooi

€ 450

Restylane Vital lidocaine skinbooster hals

€ 500

Restylane Voluyme lido 1 ml contouren

€ 550

Restylane Vital lidocaïne skinbooster handen 4 keer

€ 1200

Restylane Vital lidocaine skinbooster decollete 4 keer

€ 1600

Restylane Vital lidocaine skinbooster hals 4 keer

€ 1800

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: