Restylane

Restylane is een zeer natuurlijk product, afkomstig uit Zweden. Deze veilige filler is gebaseerd op hyaluronzuur. Dit lijkt sterk op het zuur dat in ons eigen lichaam voorkomt en onze huid elastisch maakt. Hierdoor is een huidtest niet nodig en het risico op allergie minimaal.

De veilige filler kent diverse varianten. In onze kliniek maken we veelvuldig gebruik van Restylane Vital, (Skinbooster). Dit zorgt voor diepe hydratatie, volumeherstel en structuurverbetering van de huid.

 

restylane skinbooster

 

Skinboosters van Restylane

Restylane Skinboosters of Restylane Vital is zeer effectief voor het creëren een mooie huid met gezonde glans. De filler behandeling is uitermate geschikt voor gezicht, hals, handen, decolleté en lippen. Ook bij een zon beschadigde huid, hamsterwangen en (acne) littekens biedt Skinbooster een zichtbare verbetering.

De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en zorgt voor een algehele verbetering van kwaliteit. Hieronder ziet u Sophie. Zij heeft het litteken op haar voorhoofd laten behandelen in onze kliniek in Den Haag. De behandeling wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Ludy Holst.

Fillers met natuurlijk resultaat!

Restylane producten komen in diverse varianten. Uw arts zal u hierover uitgebreid informeren. In onze kliniek maken we gebruik van verschillende soorten, o.a.:

 • Kysse: vormt contouren van de lippen en kan lippen opvullen
 • Volyme: herstelt volume in het gelaat
 • Skinbooster of Vital: herstel van vitaliteit en souplesse van de huid.
 • Defyne: pakt diepe rimpels aan en hersteld gezichtscontouren
 • Lyft: specifiek bij diepe lijnen in het gelaat
 • Fynesse: aan te raden bij fijne lijntjes. Zeer geschikt voor decolleté
 • Refyne: voor de matige rimpels in het gelaat
 • Volyme: geschikt voor volumeherstel in het gezicht

De zachte gel van deze hyaluronzuur filler geeft volume en stevigheid aan de huid.  Restylane geeft langdurig resultaat en is het een van de meest gebruikte en veilige fillers.

Bekijk hieronder ook eens de FAQ over Restylane. Daar vindt u informatie over prijzen, voor- en na foto’s en meer!
En heeft u vragen? Stel ze via e-mail of maak een afspraak voor een gratis adviesconsult. Dit is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
galderma

FAQ Restylane filler behandelingen

Een behandeling bestaat uit een aantal micro- injecties van gestabiliseerd hyaluronzuur. De behandeling wordt bij ons altijd uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde cosmetisch arts.

Zij of hij weet precies hoe de micro- injecties optimaal geplaatst moeten te worden. Dit levert het beste resultaat op. Ook zorgt het ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is.

Er wordt gebruik gemaakt van een ultra dunne naald. Maakt u zich zorgen over enige pijn of ongemak? Geen probleem, wij zullen 20 minuten van tevoren een verdovende crème aanbrengen. De filler bevat ook de verdovingsstof lidocaine.

De huid kan direct na de behandeling licht gezwollen zijn en wat rood zien. Deze reacties zijn altijd kortdurend en mild van aard. Ze zullen uit zichzelf verdwijnen.

Na de behandeling van de lippen is het mogelijk om oneffenheden te voelen en misschien te zien. Na een weekje zal dit wegtrekken en het resultaat optimaal zichtbaar zijn.

Tevens kunnen er bloed-uitstortinkjes of kleine blauwe plekken ontstaan die u met minerale make-up kunt camoufleren. Het resultaat houdt ongeveer 6-12 maanden aan.

Voor- en na foto’s

rimpel filler
rimpels ogen
rimpels-mannen
 fronsrimpel

 
Restylane bij van Lennepkliniek
Restylane behandeling bij van Lennepkliniek
rimpelbehandeling Restylane bij van Lennepkliniek

Benieuwd naar onze prijzen? Kom langs in de kliniek voor een exacte opgave of bekijk ter indicatie onze Restylane prijslijst!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: