Voorhoofdsrimpels

Home Behandelingen

Rimpels voorhoofd

Rimpels voorhoofd

De rimpels die horizontaal op het voorhoofd lopen noemen we voorhoofdsrimpels. Ze worden voornamelijk veroorzaakt door extractie; het optrekken van de wenkbrauwen. Het ontstaan van de fijne lijntjes en rimpels op het voorhoofd  is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. Het proces kan worden verergerd door blootstelling aan de zon, stress, roken of andere eet- en leefgewoonten die niet bijdragen aan een goede huidkwaliteit.

rimpels voorhoofd

Rimpels verminderen?

Welke behandeling past bij u?

Voorhoofdsrimpels verwijderen met Botox of fillers?

In veel gevallen geven de diepe lijnen en rimpels in het gezicht u een ouder uiterlijk. Een voorkomen dat niet past bij hoe u zich voelt. Door de groefjes lijkt het of u er boos of verdrietig uitziet. Dit fenomeen komt voor bij zowel mannen als vrouwen. De rimpels zijn te verminderen of zelf te verwijderen door het gebruik van injectables zoals Botox en/of fillers.
Welke behandeling voor u geschikt is zal na een persoonlijke intake bepaald worden.
Tijdens de intake kijkt de arts niet alleen naar de locatie van de rimpels op het voorhoofd maar naar het totale gelaat. Uw wensen worden besproken en samen wordt er gekeken naar de juiste aanpak. Meer informatie over een eerste consult bij Van Lennep Kliniek.

Van Lennep Kliniek, specialist in rimpelvermindering

Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in rimpelvermindering. Zij hebben beide bijzonder veel ervaring als het gaat om huid verbeterende behandelingen met injectables. Behandelingen worden pijnloos, met zachte hand uitgevoerd met een natuurlijk resultaat als beloning.

Behandelingen bij rimpels op het voorhoofd

Botox rimpels voorhoofd

Botox is de beste injectable voor het verwijderen van diepe voorhoofdsrimpels die zijn ontstaan door het overmatig samentrekken van de voorhoofdspier. Omdat Botox de spier tot rust brengt zullen de rimpels op het voorhoofd per direct duidelijk verminderen.

Het is niet zo dat uw expressie in het gezicht verdwijnt. Er wordt correct gedoseerd waardoor uw rimpels verdwijnen en u een natuurlijke uitstraling blijft houden. U zult er frisser en minder moe uitzien.

De Botox prikjes zijn zeer fijn en worden uiterst zorgvuldig geplaatst. Een eventuele verdoving is mogelijk. De artsen zorgen na de behandeling voor een minerale make-up, indien nodig en wenselijk, om eventuele roodheid van de huid te camoufleren.

Na een weekje is het daadwerkelijke resultaat van de behandeling zichtbaar. Een controle door de arts vindt plaatst na twee weken.

Hiernaast ziet u voor- en na foto’s van een botoxbehandeling bij voorhoofdrimpels.
Het resultaat betreft 1 week na de behandeling. Ook de fronsrimpel is aangepakt.
Meer informatie over Botox en Botox prijzen.

Voor diepe groeven is Botox alleen niet voldoende en zal de combinatie met een filler een uitkomst bieden voor een mooi resultaat en een glad voorhoofd. Bij Van Lennep Kliniek wordt enkel gebruik gemaakt van veilige A-merk fillers zoals:

Een laserbehandelingen met de Erbium Yag laser biedt mooie resultaten voor huidvernieuwing en zet net even de puntjes op de i. Resterende fijne lijntjes worden keurig glad getrokken.
Tevens hebben veel mensen baat bij de chemische peelings van ZO Medical. De peeling zorgt voor een nette egalisatie van de huid.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon