Home Behandelingen

Rimpels bovenlip

Rimpels bovenlip en rond de mond

Lachen, praten, eten, drinken of roken zorgen voor zeer regelmatige repeterende spieractiviteit van de mondkringspier. Hierdoor wordt de huid veelvoudig geplooid wat zorgt voor blijvende verticale bovenlip rimpels. Dit worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd. Rimpels bij de bovenlip, rond de mond en afhangende mondhoeken kunnen u een ouder of verdrietig uiterlijk geven. Van Lennep Kliniek helpt u met een behandeling op maat. Zo kunnen we rimpels opvullen, laseren en meer. Maar eerst volgt een grondige intake om de juiste behandeling te bepalen. Een intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Last van rimpels rond de mond?

Kom langs voor een gratis consult.

Botox, opvullen of bovenlip laseren?

rimpels mondRimpels rond de mond en op de bovenlip zijn goed te corrigeren met injectables zoals fillers en Botox. Ook een fractionele laserbehandeling, peeling en professionele huidverzorgende crèmes en producten kunnen de lijntjes zichtbaar verminderen. Welke behandeling bij u geschikt is, zal duidelijk worden tijdens een eerste consult. Er wordt namelijk een behandelplan op maat gemaakt met de consulent en cosmetisch arts. De behandeling is afhankelijk van de soort rimpel, de diepte en de locatie.

Soorten behandelingen bij rimpels bovenlip

BotoxBotox rondom de lippen is specialistenwerk. Lippen zijn immers uiterst gevoelig. Een verdoving mogelijk. Een behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Het resultaat is direct zichtbaar en zal tot 4 maanden actief aanhouden. Daarna zullen de spiertjes weer geleidelijk actiever worden.
Uitgebreide informatie over Botox

Lijntjes op de lippen worden veelal behandeld met Hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvederm. De behandeling met fillers wordt pijnloos uitgevoerd en is uiterst veilig. Het volumeverlies wordt netjes aangevuld. Het resultaat is direct zichtbaar en houdt tot twaalf maanden aan.
Uitgebreide informatie over Restylane fillers
Uitgebreide informatie over Juvederm fillers

laser rimpels bovenlipEen laserbehandeling is uiterst effectief bij fijne rimpels rond de mond. De medische laser zorgt ervoor dat de huid zich vernieuwd. De huid wordt elastischer, nieuw collageen wordt aangemaakt waardoor de huid weer soepel en glad is.

Een behandeling met laser is gevoelig maar meestal goed te verdragen. Na de behandeling is de huid rood. Het resultaat is na een week zichtbaar en houdt lang aan.
Uitgebreide informatie over laserbehandelingen

peelingEen chemische peeling geeft goed resultaat bij rimpels rond de mond die nog niet zo diep zijn.
Net na de behandeling is de huid rond de mond droog, gevoelig. Er kunnen schilfertjes ontstaan.
Het resultaat is na ongeveer 2 weken zichtbaar en kan lang aanhouden.
Meer informatie over peeling

De medische producten en crèmes van Dr Zein Obagi, ZO Medical,  zorgen voor professionele huidverbetering en rimpelvermindering- ook rond de mond. De producten worden door de arts voorgeschreven en thuis gebruikt. Deze werken uitstekend in combinatie met een peeling.
Meer informatie over ZO Medical

Dynamische- en statische rimpels bovenlip en mond

Men maakt onderscheid tussen statische en dynamische rimpels.

  • Statische rimpels zijn in rust zichtbaar
  • Dynamische rimpels ontstaan juist als gevolg van de herhaalde spieractiviteit.

Statische rimpels worden vaak behandeld met een filler. Voor dynamische rimpels kiest men veelal voor Botox. Meestal is er sprake van een combinatie van rimpelsoorten. Daarom worden verschillende behandelingen ook gecombineerd voor het gewenste effect.

Heeft u interesse in een behandeling? Kom dan eens langs voor een goed gesprek. Een eerste consult is altijd gratis. U bent welkom in onze kliniek te Den Haag of Oegstgeest. Ook snel bereikbaar vanuit Leiden en Noordwijk.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon