Acne

Home Behandelingen

acne behandeling

Acne

acne behandeling Den HaagAcne is een veel voorkomende huidaandoening en komt veelal voor in het gelaat, hals, schouders, rug en armen. Het betreft een aandoening van de talgklieren en komt ook zeker buiten de puberteit voor, bij zowel mannen als vrouwen.

Hormonale schommelingen, stress, erfelijke aanleg en medicatie hebben invloed op de mate van acne. De acne behandeling is onder andere afhankelijk van de soort acne, de hevigheid en de locatie.

Acne behandeling

Er zijn verschillende vormen van acne. De een wordt gekenmerkt door comedonen of mee-eters. Deze kunnen open ( zwarte comedonen) of gesloten (witte comedonen) zijn.
Soms ontsteken deze comedonen en kunnen er pustels of puistjes ontstaan. Dergelijke ontstekingen kunnen in mate verschillen. Ook kunnen er verkleuringen van de huid (paars, rood) en soms acne littekens ontstaan.

 

De juiste acne behandeling is niet van te voren te bepalen. Bij Van Lennep Kliniek kunt u altijd even binnenstappen voor goed advies, het kost niets. Na een huidanalyse kan er een behandelplan worden opgesteld. Tevens kunnen de specialisten iets meer vertellen over huidverzorging, de diverse acne behandelingen of camouflage.

Wilt u meer weten over de aanpak voor de acne huid? Neem contact op, of maak direct een afspraak, drs. Ludy Holst helpt u graag.
Bekijk ook eens de FAQ’s over acne behandelingen.
acne behandeling

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

Behandelingen

Er zijn tal van huidaandoeningen die acne kenmerken hebben maar geen acne zijn.
Denk hierbij aan gistpuistjes (Pityrosporon folliculitis),  clowns-eczeem ( Periorale dermatitis) of Rosacea. Om de juiste acne behandeling te bepalen zal er eerst een grondige analyse plaatsvinden door de cosmetisch arts, Ludy Holst of Gitte Boumeester, of onze huidtherapeute.
Vervolgens zal er in overleg met u een behandelplan opgesteld worden.

Een acne behandeling is uitgebreid en acne is niet binnen 1 behandeling opgelost.
Bij de van Lennepkliniek krijgt u een acnebehandeling op maat.

 • Acne Peeling
  Een veel gebruikte behandeling is de acne peeling.
  Deze behandeling start thuis en na 6 weken zal de peeling in de kliniek plaatsvinden.
 • Huidverzorging
  Ook zult u goede anti-acneproducten van Environ of Obagi Medical meekrijgen, afgestemd op uw huidtype en acne-soort. Een uitgebreid gebruikersadvies voor deze professionele huidverzorgingsproducten zal niet ontbreken.
 • EnterPen en Voedingssuplementen
  Tevens biedt de behandeling met de EnterPen goede resultaten, evenals de voedingssupplementen van Skin Accumax. Skin Accumax werkt van binnenuit en wordt veelal ter ondersteuning aangeboden.
 • Laserbehandeling
  De laser wordt vooral ingezet bij acne littekens.
 • Acne camoufleren
  Onze schoonheidstherapeute kan acne camoufleren met de huidverzorgende make-up producten van Jane Iredale. Ook ideaal voor gebruik thuis.

acne-camoufleren

Derma pen behandeling

Acnebehandeling met Skin Accumax voedingssuplementen.
acne behandeling den haag

Katie,
Leeftijd: 26 jaar,
Dosis: 4 capsules per dag,
Duur: 6 maanden

“Skin Accumax heeft mijn huidconditie enorm veranderd. Mensen begonnen dit op te merken en ik ben zo blij. Het heeft mijn hele zelfbeeld opgekrikt en ik kan niet dankbaar genoeg zijn.”

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak