Acne behandeling

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Het komt vooral voor in het gelaat, hals, schouders, rug en armen. Het betreft een aandoening van de talgklieren en laat zich niet alleen in de puberteit zien maar ook ver daarbuiten. Het komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Hormonale schommelingen, stress, erfelijke aanleg en medicatie hebben invloed op de mate van acne. De acne behandeling is onder andere afhankelijk van de soort acne, de hevigheid en de locatie.

acne behandeling Den Haag

Acne behandeling Den Haag

De juiste behandeling is niet van te voren te bepalen. Er zijn namelijk verschillende vormen van acne. De een wordt gekenmerkt door comedonen of mee-eters. Deze kunnen open ( zwarte comedonen) of gesloten (witte comedonen) zijn. Soms ontsteken deze comedonen en kunnen er pustels of puistjes ontstaan. Dergelijke ontstekingen kunnen in mate verschillen. Ook kunnen er verkleuringen van de huid (paars, rood) en soms acne littekens ontstaan.  Tevens zijn er huidaandoeningen die lijken op acne maar een andere aanpak behoeven. Onze kliniek kent dan ook diverse soorten acne behandelingen.

Goed advies

Bij Van Lennep Kliniek kunt u altijd even binnenstappen voor goed advies, het kost niets. We staan voor u klaar in Den Haag en Oegstgeest. Na een gratis huidanalyse kan er desgewenst een behandelplan worden opgesteld. Tevens kunnen de specialisten iets meer vertellen over huidverzorgingsproducten voor thuis, de verschillende acne behandelingen in de kliniek of camouflage mogelijkheden. Neem contact op, of maak direct een afspraak. De cosmetisch arts of huidtherapeut helpt u graag.acne behandeling

Behandelingen bij acne

Er zijn tal van huidaandoeningen die acne kenmerken hebben maar geen acne zijn.
Denk hierbij aan gistpuistjes (Pityrosporon folliculitis), clowns-eczeem ( Periorale dermatitis) of Rosacea. Ook is de  aanpak afhankelijk van de locatie van de acne. Om de juiste acne behandeling te bepalen zal er eerst een grondige analyse plaatsvinden door de cosmetisch arts of onze huidtherapeute. Vervolgens zal er in overleg met u een behandelplan opgesteld worden.

Een acne behandeling is uitgebreid en acne is niet binnen 1 behandeling opgelost.
Bij de van Lennepkliniek krijgt u een acnebehandeling op maat.

 • Acne Peeling
  Een veel gebruikte behandeling is de acne peeling van Obagi.
  Deze behandeling start thuis en na 6 weken zal de peeling in de kliniek plaatsvinden.
 • ClearSkin acnebehandeling
  Onze nieuwste laser, clearskin, maakt gebruik van krachtige en gerichte lichtgolfenergie om acne bij de bron aan te pakken en op te ruimen 
 • HydraFacial behandeling: Verstopte poriën worden gezuiverd en de huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op nieuwe ontstekingen of verstoppingen
 • Huidverzorging
  Ook zult u goede anti-acneproducten van Environ of Obagi Medical meekrijgen, afgestemd op uw huidtype en acne-soort. Een uitgebreid gebruikersadvies voor deze professionele huidverzorgingsproducten zal niet ontbreken.
 • Voeding supplementen
  Tevens bieden voedingssupplementen van Skin Accumax  goede resultaten. Skin Accumax werkt van binnenuit en wordt veelal ter ondersteuning aangeboden.
 • Laserbehandeling
  De laser wordt vooral ingezet bij acne littekens.
 • Acne camoufleren
  Onze schoonheidstherapeute kan acne camoufleren met de huidverzorgende make-up producten van Jane Iredale. Ook ideaal voor gebruik thuis.

acne-camoufleren

Derma pen behandeling

Acnebehandeling met Skin Accumax voedingssuplementen.
acne behandeling den haag

Katie,
Leeftijd: 26 jaar,
Dosis: 4 capsules per dag,
Duur: 6 maanden

“Skin Accumax heeft mijn huidconditie enorm veranderd. Mensen begonnen dit op te merken en ik ben zo blij. Het heeft mijn hele zelfbeeld opgekrikt en ik kan niet dankbaar genoeg zijn.”

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon