Juvederm, ideaal voor lippen opvullen tot rimpels verzachten

Juvéderm fillers kennen vele toepassingen. Het veilige middel wordt gebruikt om rimpels te verzachten, de huid te revitaliseren en is effectief bij lippen opvullen. De huid wordt van nature gehydrateerd met hyaluronzuur. Hierdoor blijft de huid soepel en veerkrachtig. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid van dit zuur af.Er ontstaan kleine rimpeltjes en de huid wordt slapper. De fillers van Juvederm bestaan uit hyaluronzuur, in de vorm van een zachte gel. De gel lijkt op het zuur dat al in ons lichaam voorkomt. Lijntjes en rimpels in de huid vervagen op een zachte maar effectieve manier.

Kom eens langs voor een gratis consult!

juvederm filler

Juvederm specialist in Den Haag

In onze kliniek in Den Haag zijn diverse filler behandelingen mogelijk voorzien van Vycross technologie. Cosmetisch arts Ludy Holst is de ervarings specialist als het gaat om behandelingen met zachte hand.

  • VOLIFT: Zeer effectief bij verzachting van lachrimpels van de neus naar de mond. Diepe rimpels kunnen mooi en natuurlijk worden opgevuld en het brengt volume terug.
  • VOBELLA: Goed te gebruiken voor de fijne lijntjes rond de mond, kraaienpootjes en lippen opvullen. De lipcontouren kunnen geperfectioneerd worden of lippen kunnen voller gemaakt worden. Vobella wordt in hele kleine hoeveelheden, vrij oppervlakkig gebruikt. Een natuurlijk uiterlijk is het resultaat.
  • VOLUMA: Voor mooie gezichtscontouren en volle jukbeenderen. Deze filler brengt langdurig resultaat en kan zelfs tot 2 jaar aanhouden.
  • VOLITE: De nieuwste filler van Juvederm voor directe huidverbetering en zelfs blijvend herstel. Pijnvrij te injecteren. Ultieme gladheid, hydratatie en elasticiteit van de huid. Geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen.

De kliniek maakt enkel gebruik van A-merk fillers, zoals Juvéderm van Allergan.
Een eerste consult is vrijblijvend en gratis. Maak een afspraak met de Juvéderm specialist in Den Haag en Oegstgeest, Ludy Holst.

juvederm den haag

Juvederm, FAQ

Rimpel behandeling

Wat kunt u verwachten voor, tijdens en na de rimpel behandeling met Juvederm?
Iedere cosmetische behandeling in de kliniek begint met een goed gesprek, geheel vrijblijvend.
Cosmetisch arts Ludy Holst hoort graag uw wensen en behoeften betreffende de rimpelbehandeling. In sommige gevallen is een combinatie van behandelingen aan te raden om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen.
In goed overleg zal Ludy een persoonlijk behandelplan opstellen.

 

Verdoving tijdens de behandeling

De gladde gel zal zeer rustig worden ingespoten tijdens de rimpelbehandeling. Maakt u zich zorgen over pijn? Dan kunnen wij de filler voorzien van lidocaine, waardoor u geen ongemak zult ervaren.

 

Direct na de behandeling zal de huid rondom de injectie wat gevoelig zijn. Dit zal snel wegtrekken. Van zwelling is veelal geen sprake. Voor de zekerheid mag u tot 12 uur na de Juvederm behandeling geen make-up gebruiken. Zonnebaden en saunabezoek wordt ook afgeraden, gedurende twee weken.
Juvederm specialist

Benieuwd naar onze Juvederm behandelprijzen? Kom langs in de kliniek of bekijk onze online Juvederm prijslijst.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: