Juvederm

Een jeugdig maar natuurlijk volume, een stralende huid, krachtig jukbeen en sterke kaaklijn, vollere lippen, of een uitgeruste blik? De hyaluronzuur fillers van het A-merk Juvederm, dragen bij aan elk aspect om er op uw mooist en als uzelf uit te blijven zien. Anti-Aging- en beautification behandelingen liggen voor iedereen binnen handbereik.

Interesse in Juvederm?

Gratis eerste consult in Den Haag of Oegstgeest

Positive Aging: Mooi en natuurlijk oud worden

Veroudering is een natuurlijk proces waarbij het vernieuwen van de huidcellen vertraagd wordt. Voor uw huid betekent dit: minder collageen, minder elastine en minder hyaluronzuur, rimpels en een verlies van elasticiteit als resultaat. De botdichtheid in het gezicht nemen af en dat uit zich rondom de ogen, wangen en kin.

Volume en stevigheid van de huid nemen af waardoor de huid naar beneden zakt en over de kaaklijn heen gaat hangen. Naarmate u ouder wordt, verandert niet alleen uw gezicht, maar ook uw gezichtsuitdrukkingen. Ook omgevingsfactoren zoals milieuvervuiling, zonlicht, stress en roken, versnellen de veroudering. Dit kan ervoor zorgen dat u er boos, verdrietig of vermoeid uitziet, of dat u het gevoel dat u die vitale frisse uitstraling weer terug wilt krijgen.

Door een behandeling met een dermale filler op hyaluronzuurbasis wordt de afnemende hoeveelheid hyaluronzuur in uw huid aangevuld. Zo kan uw gezicht op een natuurlijke manier revitaliseren en uw gezichtsuitdrukking verzacht worden.

Door met Juvederm fillers te behandelen, kunnen we:

– Verloren volume vervangen
– De elasticiteit en spanning van de huid herstellen
– Een natuurlijke uitstraling bereiken
– Meer volume in de lippen krijgen
– Uw natuurlijke uitstraling behouden
– Uiterlijke veroudering tegengaan

Beautification: een bepaald aspect nog mooier maken

Er goed uitzien geeft uw zelfvertrouwen een boost. We besteden dan ook veel tijd aan het benadrukken van onze beste gelaatskenmerken. En hoewel iedereen een ander idee heeft over schoonheid, is de perceptie van een aantrekkelijk gezicht vaak gebaseerd op symmetrie, balans en harmonie. Hiermee vormen onze gelaatskenmerken een samenspel van aantrekkelijk ogende lijnen en een verbeterde kwaliteit en hydratatie van de huid.

De gezichtsvorm die als het meest aantrekkelijk wordt ervaren, is een V-shape: vol en breed in het midden, slank aan de onderkant. Door jukbeen en de wangen met fillers te behandelen, creëer we direct een jongere uitstraling. Een mond wordt als aantrekkelijk beschouwd als de verhouding tussen de boven- en onderlip klopt.

Door met Juvederm fillers te behandelen, kunnen wij:

– De contouren van uw wangen verbeteren voor een jonger ogend gezicht
– Uw ogen een frisse, levendige uitstraling geven
– Uw kaaklijn accentueren
– Uw lippen meer volume geven
– Zorgen dat u uw natuurlijk ogende uitstraling behoudt

Juvederm behandeling voor mannen

Ook mannen willen hun natuurlijke en vitale look behouden. Een vermoeide blik, wallen, dieper wordende neuslippenlijn, of slappere kaaklijn zijn veel voorkomende ‘problemen’, waar ook mannen mee te maken krijgen bij het ouder worden. De gezichtsvorm die als het meest mannelijk wordt ervaren is breed en enigszins vierkant. Een breed voorhoofd, uitgesproken jukbeenderen en een brede kaaklijn met een rechte kin. Door op de kaaklijn, kin en jukbeenderen met fillers te behandelen, creëren we direct een mannelijke uitstraling.

Met een behandeling met hyaluronzuur fillers van Juvederm kunnen wij ervoor zorgen dat ook bij mannen:

– De contouren van de wangen verbeteren voor een mannelijke uitstraling
– De blik in de ogen een alerte, zelfverzekerde uitstraling krijgt
– De kaaklijn een mannelijke belijning heeft
– De jukbeenderen sterker gedefinieerd worden
– De mond aantrekkelijker oogt
– De natuurlijk ogende uitstraling behouden blijft

Voor iedere wens de juiste aanpak

Voor de verschillende indicaties bepaalt de arts samen met u, of u behandeld wordt met: Juvederm Volite, Volift, Voluma, Volux, of de Ultra range. Deze producten zijn qua basis hetzelfde en bestaan uit hyaluronzuur. Alleen de grootte van de hyaluronzuur-partikels varieert. De kleinere partikels zijn meer geschikt voor fijne lijntjes (huidverbetering) en de grotere partikels zijn meer geschikt voor volume herstel en contouring (filling).

Shape-it met de 7-point lift of 9-point lift

Voor de verschillende indicaties bepaalt de arts samen met u, of u behandeld wordt met: Juvederm Volite, Volift, Voluma, Volux, of de Ultra range. Deze producten zijn qua basis hetzelfde en bestaan uit hyaluronzuur. Alleen de grootte van de hyaluronzuur-partikels varieert. De kleinere partikels zijn meer geschikt voor fijne lijntjes (huidverbetering) en de grotere partikels zijn meer geschikt voor volume herstel en contouring (filling).

Juvederm specialist

Als het gaat om het vinden van een Juvederm en filler specialist in Den Haag of Oegstgeest is Van Lennep Kliniek toonaangevend. Onze specialisten zijn ervaren, NVCG gecertificeerd en dragen de titel cosmetisch arts KNMG. Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit zijn gewaarborgd. Wij nemen ruim de tijd voor iedere behandeling. Er is oog voor detail maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

“Vroeger werden rimpels behandeld, nu maken we een ‘mooi-maak-plan’ op basis van de aging trigger point in het gezicht. We kijken naar het grotere geheel: wat kunnen we het beste meteen behandelen, wat bewaken we in de toekomst en wat behandelen we beter niet. Met een 7-pointlift bijvoorbeeld, breng je subtiel van volume terug op het jukbeen en rond de mond waarmee je toekomstige veroudering tegengaat.”

Drs. Ludy Holst, Cosmetisch arts KNMG & eigenaar Van Lennep Kliniek

FAQ Juvederm

Met Juvederm fillers kunnen full face behandelingen worden gedaan, zoals een combinatiebehandeling van het jukbeen, de wangen, de kaaklijn, de kin, de hals en de handen. De behandelend arts zal tijdens het consult bespreken welk behandelgebied voor u belangrijk is voor het gewenste resultaat.

Injecties met hyaluronzuur fillers geven een direct resultaat en zitten na 4-6 weken optimaal.

De fillers blijven 14 maanden tot 2 jaar zitten, afhankelijk van het type uit de Juvederm range dat gebruikt wordt.

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per persoon. Er zit standaard verdovingsvloeistof bij de filler toegevoegd, dus u voelt nagenoeg niets van pijn en een half uur na de behandeling heeft u geen last meer van het verdoofde gevoel.

Juvederm is al sinds 2001 op de markt en is zeer betrouwbaar gebleken. Juvederm fillers bestaan uit een combinatie van water en hyaluronzuur, een huideigen stof die vocht vasthoudt. Het hyaluronzuur in Juvederm is volkomen zuiver en geeft zeer zelden een allergische reactie. De filler wordt niet door het lichaam ingekapseld en wordt na verloop van enkele maanden vanzelf afgebroken door het lichaam. Complicaties komen uiterst zeldzaam voor. En mocht er toch een bobbeltje van overvulling ontstaan, dan kan de filler worden opgelost met hyaluronidase.

Er is geen downtime na de behandeling en de kans op een blauw plekje is zeer klein. Eventuele roodheid op de plaatsen van de prikjes kan gecamoufleerd worden met minerale make-up. Wij adviseren u de eerste week na een filler behandeling uit de zon te blijven en geen gebruik te maken van een sauna of zonnebank.

Elk van deze behandelingen wordt ingezet met een ander doel, relaxation, volume herstel, of een accent aanbrengen. Het kan dus goed gecombineerd worden. De gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat uw eigen natuurlijk uitstraling behouden blijft.

Heeft u interesse in een behandeling met fillers van Juvederm en wilt u een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze prijzen pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon