ZO Skin Health, dr Obagi

ZO Skin Obagi

Dr. Zein Obagi, dermatoloog uit Beverly Hills, heeft naast een medische lijn ( ZO Medical, Obagi Medical) een cosmetische lijn geïntroduceerd om professionele huidverzorging ook beschikbaar te maken voor thuis; ZO Skin Health.

De producten van ZO Skin Health bevatten meer actieve ingrediënten, geconcentreerde formules en betere afleversystemen dan elke andere huidverzorgingslijn.

Obagi Premium Practice

Van Lennep Kliniek is een Premium Practice voor ZO Medical, Obagi Medical, ZO Skin Health producten en behandelingen. Zowel in de kliniek te Oegstgeest als Den Haag geniet u van de uitgebreide huidverbeterende treatments van Dr. Obagi:

Lees ook eens het verhaal van Nathalie en bekijk de resultaten van de Obagi Medical behandelingen.

ZO Skin Health bestellen

En wenst u een Obagi product voor thuis? Stap dan even bij ons binnen, daar kunt u tevens genieten van een gratis advies of testproduct. ZO Skin Health bestellen kan natuurlijk ook. Bezoek dan eens onze Obagi webwinkel.
De producten uit onze webwinkel worden geleverd door de officiële distributeur van Obagi Medical Products, ZO Skin Health, ZO Medical.

Obagi bestellen

ZO Skin Health behandeling

HydraFacial is de meest effectieve en revolutionaire schoonheidsbehandeling op dit moment. Een unieke samenwerking tussen dermatoloog Dr. Zein Obagi en HydraFacial heeft geresulteerd tot een uniek product: HydraFacial Brightalive Booster serum. Het serum zorgt voor een duidelijke vermindering van pigmentvlekken en geeft het gelaat een gezonde egale teint.

Een HydraFacial Brightalive Zo Skin Health behandeling duurt 60 minuten (€195,00)
ZO Skin Health Brightalive HydraFacial

Door een opeenhoping van talg en dode huidcellen raakt de talgklier verstop. De weg naar buiten wordt geblokkeerd en de klier vult zich. Zwarte puntjes, witte bultjes, veelal ontstoken; acne. De ZO Skin Health behandeling verminderd te talgproductie. Ontstekingen en grove poriën worden eveneens verminderd.   Veelal is na de eerste behandeling al een verbetering te zien. We raden echter meerdere behandelingen aan voor het beste resultaat.

Voor de behandeling wordt er een behandelplan opgesteld, speciaal op maat.
Eerst zal het gelaat gereinigd worden met een milde cleanser. Vervolgens zal de peeling plaatsvinden om dode huidcellen te verwijderen. Het zwavelmaker zal de huid reinigen en kalmeren. De dieptereiniging zorgt voor een verwijdering van mee-eters en ontstekingen. Ten slotte wordt er een ZO crème aangebracht, passende bij de huidbehoefte.
Peeling

Een onvoldoende gehydrateerd huid heeft geen glans, kent geen soepelheid en oogt dof. Een uitgedroogde huid dient gehydrateerd te worden.
Allereerst wordt de huid gereinigd. Na de reiniging en exfoliatie wordt het ZO Aloë Hydra Masque aangebracht, voorzien van  kruidenextracten en aminozuren.Rode verkleuringen, ontstekingen zullen afnemen.  DNA-reparerende enzymen en hydratanten dringen de huid binnen. Een zonbescherming is toegevoegd. Deze behandeling van ZO Skin Health van Dr. Obagi, is uitermate geschikt voor de vermoeide, doffe en droge huid.
Obagi mask

Effectief bij een vale teint of rokershuid. Ook zeer werkzaam bij pigmentvlekken en huidverkleuringen.
De behandeling begint met een vochtinbrengende reiniger en een milde zuivering. De verschillende zuren (glycolic acid, citric acid & lactic acid) zorgen voor egalisatie van het pigment. Het brightening complex voorkomt de vorming van nieuw pigment.
Voor een verdere verheldering van de huid wordt het ZO Skin Brightening Sheet Masque aangebracht. Deze minimaliseert de productie van het overtollig pigment waarbij de huid tegelijkertijd wordt gehydrateerd.

Tot slot wordt de huid voorzien van krachtige ZO antioxidanten en co-enzymen. Tevens wordt er een zonbescherming aangebracht om de aanmaak van het pigment te remmen en de aanmaak van gezonde huidcellen te stimuleren.
obagi behandeling den haag

ZO skin Health Den Haag

Nathalie van Tilborgh, 33 jaar
Gebruikt ZO Skin Health sinds december 2013. Ik heb mijn hele leven al een moeilijke huid gehad. Van zowel mijn moeder’s als mijn vader’s kant zitten er veel allergieën en eczeem. Vroeger reageerde ik al heftig op voedingsmiddelen zoals aardbeien en banaan, ik kreeg dan vaak galbulten.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij de huisarts geweest, ik kreeg een lotion voor m’n huid, maar dat gaf geen effect. Toen werd ik doorverwezen naar een dermatoloog en die heeft een behandelplan gemaakt. Mijn huid wassen met blokzeep, differin smeren en een vaseline-achtige crème gebruiken. Na twee weken waren mijn ogen gezwollen, mijn huid kapot en ben uiteindelijk toch maar gestopt. Na nog wat middeltjes voorgeschreven te hebben gekregen ben ik gestopt, het liep allemaal uit op niets.

 

Sceptisch
Toen in ik aanraking kwam met de producten van ZO Skin Health was sceptisch maar ook hoopvol. Samen met de huidtherapeute ben ik begonnen aan mijn weg naar een gezonde huid. In het begin werd ik wel wat rood en ging mijn huid schilferen, maar nadat ik een comfort product erbij ben gaan gebruiken viel het allemaal reuze mee.

 

Niet te geloven
Als ik nu na de foto’s kijk is het bijna niet te geloven dat mijn huid zo mooi is geworden. Het is net alsof het twee zusjes, maar ik ben het echt zelf. Dan weer eens blond en dan weer eens donker. Ik ben echt blij dat mijn bazin me geattendeerd heeft op de producten van dr. Zein Obagi. Zijn filosofie en behandelwijze zijn echt uniek.

Prijzen Zo Skin Health behandeling

Acne cleansing treatment

€ 65

Skin Brightening treatment

€ 95

Ultra Hydration treatment

€ 95

Facial Stimulator Peel

€ 120

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: