ZO Skin Health, dr Obagi

ZO Skin Obagi

Dr. Zein Obagi, dermatoloog uit Beverly Hills, heeft naast een medische lijn ( ZO Medical, Obagi Medical) een cosmetische lijn geïntroduceerd om professionele huidverzorging ook beschikbaar te maken voor thuis; ZO Skin Health.

De producten van ZO Skin Health bevatten meer actieve ingrediënten, geconcentreerde formules en betere afleversystemen dan elke andere huidverzorgingslijn.

Obagi Premium Practice

Van Lennep Kliniek is een Premium Practice voor ZO Medical, Obagi Medical, ZO Skin Health producten en behandelingen. Zowel in de kliniek te Oegstgeest als Den Haag geniet u van de uitgebreide huidverbeterende treatments van Dr. Obagi.

 

Lees ook eens het verhaal van Nathalie en bekijk de resultaten van de Obagi Medical behandelingen.

ZO Skin Health bestellen

En wenst u een Obagi product voor thuis? Stap dan even bij ons binnen, daar kunt u tevens genieten van een gratis advies of testproduct. ZO Skin Health bestellen kan natuurlijk ook. Bezoek dan eens onze Obagi webwinkel.
De producten uit onze webwinkel worden geleverd door de officiële distributeur van Obagi Medical Products, ZO Skin Health, ZO Medical.

Obagi bestellen

ZO skin Health Den Haag

Nathalie van Tilborgh, 33 jaar
Gebruikt ZO Skin Health sinds december 2013. Ik heb mijn hele leven al een moeilijke huid gehad. Van zowel mijn moeder’s als mijn vader’s kant zitten er veel allergieën en eczeem. Vroeger reageerde ik al heftig op voedingsmiddelen zoals aardbeien en banaan, ik kreeg dan vaak galbulten.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij de huisarts geweest, ik kreeg een lotion voor m’n huid, maar dat gaf geen effect. Toen werd ik doorverwezen naar een dermatoloog en die heeft een behandelplan gemaakt. Mijn huid wassen met blokzeep, differin smeren en een vaseline-achtige crème gebruiken. Na twee weken waren mijn ogen gezwollen, mijn huid kapot en ben uiteindelijk toch maar gestopt. Na nog wat middeltjes voorgeschreven te hebben gekregen ben ik gestopt, het liep allemaal uit op niets.

 

Sceptisch
Toen in ik aanraking kwam met de producten van ZO Skin Health was sceptisch maar ook hoopvol. Samen met de huidtherapeute ben ik begonnen aan mijn weg naar een gezonde huid. In het begin werd ik wel wat rood en ging mijn huid schilferen, maar nadat ik een comfort product erbij ben gaan gebruiken viel het allemaal reuze mee.

 

Niet te geloven
Als ik nu na de foto’s kijk is het bijna niet te geloven dat mijn huid zo mooi is geworden. Het is net alsof het twee zusjes, maar ik ben het echt zelf. Dan weer eens blond en dan weer eens donker. Ik ben echt blij dat mijn bazin me geattendeerd heeft op de producten van dr. Zein Obagi. Zijn filosofie en behandelwijze zijn echt uniek.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon