Zo Skin Health

Home Behandelingen

Zo Skin Health

ZO Skin Health, dr Obagi

ZO Skin Obagi

Dr Zein Obagi, dermatoloog uit Beverly Hills, heeft een cosmetische lijn geïntroduceerd om professionele huidverzorging ook beschikbaar te maken voor thuis.

De producten van ZO Skin Health bevatten meer actieve ingrediënten, geconcentreerde formules en betere afleversystemen dan elke andere huidverzorgingslijn.

Premium Practice

Van Lennep Kliniek is een Premium Practice voor ZO Skin Health producten  en behandelingen. Zowel in de kliniek te Oegstgeest als Den Haag geniet u van de uitgebreide huidverbeterende ZO Skin Health Medispa behandelingen. En wenst u een Obagi product voor thuis? Stap dan even bij ons binnen of bestel online in de Van Lennep ZO Skin Health webwinkel.

Obagi

Zonbescherming, een must!

Voorkom rimpels, pigmentvlekken en gebruik een goede zonbescherming van ZO SKin Health! Ervaar de unieke Oclipse Sunscreen. Bescherming tegen UVA/UVB zonschade. Natuurlijk ook online te bestellen bij Van Lennep Kliniek!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


ZO Skin Health producten

De producten van ZO Skin Health hebben als doel de huid gezond te maken en te houden.
Huidproblemen zoals:-roodheid (rosacea) / acne / rimpels en lijntjes/ zwangerschapsmasker (melasma) / pigmentvlekken worden aangepakt en effectief behandeld. Er zijn producten voor het gelaat maar ook voor lichaam en handen te verkrijgen. Alle producten kunt u terugvinden in de Van Lennep Kliniek webwinkel.

De huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

 

ZO Skin Health Obagi

Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit.

 

Huidverzorging voor thuis

Door goed en langdurig gebruik van het door uw schoonheidsspecialiste samengestelde programma wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

Naast de verzorging in de salon is het ook van belang om de huid thuis goed te verzorgen. Via de ZO Skin Health webshop van de kliniek, kunt u de producten verkrijgen.

ZO skin Health Den Haag

Nathalie van Tilborgh, 33 jaar
Gebruikt ZO Skin Health sinds december 2013.Mijn hele leven lang al aan het tobben Ik heb mijn hele leven al een moeilijke huid gehad. Van zowel mijn moeder’s als mijn vader’s kant zitten er veel allergieën en eczeem. Vroeger reageerde ik al heftig op voedingsmiddelen zoals aardbeien en banaan, ik kreeg dan vaak galbulten.

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij de huisarts geweest, ik kreeg een lotion voor m’n huid, maar dat gaf geen effect. Toen werd ik doorverwezen naar een dermatoloog en die heeft een behandelplan gemaakt. Mijn huid wassen met blokzeep, differin smeren en een vaseline-achtige crème gebruiken. Na twee weken waren mijn ogen gezwollen, mijn huid kapot en ben uiteindelijk toch maar gestopt. Na nog wat middeltjes voorgeschreven te hebben gekregen ben ik gestopt, het liep allemaal uit op niets.

 

Sceptisch
Toen in ik aanraking kwam met de producten van ZO Skin Healthm was sceptisch moaar ook hoopvol. Samen met de huidtherapeute ben ik begonnen aan mijn weg naar een gezonde huid. In het begin werd ik wel wat rood en ging mijn huid schilferen, maar nadat ik een comfort product erbij ben gaan gebruiken viel het allemaal reuze mee.

 

Niet te geloven
Als ik nu na de foto’s kijk is het bijna niet te geloven dat mijn huid zo mooi is geworden. Het is net alsof het twee zusjes, maar ik ben het echt zelf. Dan weer eens blond en dan weer eens donker. Ik ben echt blij dat mijn bazin me geattendeerd heeft op de producten van dr. Zein Obagi. Zijn filosofie en behandelwijze zijn echt uniek.

Prijzen Zo Skin Health behandeling

Acne cleansing treatment

€ 45

Ultra Hydration treatment

€ 95

Skin Brightening treatment

€ 95

Facial Stimulator Peel

€ 120

ZO skin Health bestellen, online in onze webwinkel!

Wilt u de producten van dr. Zein Obagi thuis gebruiken?
Bekijk de ZO Skin Health webshop van Van Lennep!

ZO Skin Obagi

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak