Liquid Facelift

Home Behandelingen

Liquid facelift

Een facelift met fillers

Een Liquid Facelift is een zeer natuurlijke aanpak om rimpels te verzachten, zonder chirurgisch ingrijpen. Deze veilige manier van liften wordt uitgevoerd met fillers.
Middels kleine injecties op diverse plekken wordt het gezicht op geleidelijke wijze gelift.
Het mooie van een Liquid Facelift is het whole face concept. De focus ligt niet op 1 rimpel maar het gehele gelaat. Hierdoor is het verjongende effect zeer natuurlijk en zacht. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft direct resultaat.

U bent welkom voor een vrijblijvend en gratis eerste consult. 

 

Liquid Facelift specialist Den Haag

Dr. Ludy Holst heeft al meer dan 10 jaar ervaring als cosmetisch specialist en heeft inmiddels al meer dan tienduizenden behandelingen uitgevoerd.

De Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio di Maio heeft haar de finesse van de Liquid Facelift behandeling bijgebracht. Om de expertise verder uit te bereiden heeft Dr. Ludy Holst zich gespecialiseerd in de 3D Liquid Facelift, onder toeziend oog van plastisch chirurg Dr. Salti uit Florence.

Liquid-Facelift-Den-Haag

De kliniek maakt gebruik van A-merk fillers, zoals

Bekijk ook de veelgestelde vragen over een liquid facelift. Daar vindt u meer informatie over de behandelingen, prijzen en voor/ na foto’s.

FAQ liquid facelift

Liquid FaceliftDe veroudering van het gezicht is grotendeels te wijten aan het verlies van volume. Zowel de botstructuren als de vetweefselstructuren nemen in volume af zodat de huid minder goed ondersteund wordt. De kwaliteit van de huid neem ook af door de met de jaren geleidelijke daling van de hydratatie. Er treedt verlies van spanning, compactheid en elasticiteit op, welke leiden tot verslapping en afvlakking van de vormen van het gezicht. Door een combinatie van meer stevige en meer soepele fillers wordt het gezicht op strategische plekken meer gelift of juist verzacht.
Om te bepalen welke strategie bij u het mooiste resultaat geeft, zal de cosmetisch arts uw totale gelaat bestuderen waarna een behandelplan zal worden opgesteld. Erg effectief in de 8 point lift of de soft lift. De laatstgenoemde is een combinatie behandeling met botox en hyaluronzuur.

Tijdens de behandeling

Veelal  bestaat een Liquid Facelift behandeling uit 2 tot 3 sessies/ behandelingen.
Tijdens de behandeling zal de arts ongeveer 6-8 zeer kleine prikjes plaatsen op diverse locaties. Als de huid gevoelig is kan de arts gebruik maken van een verdoving.

Na de behandeling

Vlak na de behandeling kan de huid iets gevoelig zijn. Ludy zal uw huid rustig masseren en koelen om een mogelijke zwelling te beperken. In sommige gevallen kan de huid wat beurs voelen of een klein blauw plekje ontstaan. Dit zal vrij snel wegtrekken.
Het eerste resultaat is direct zichtbaar en zal zich gedurende 4-6 weken nog versterken.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon