Informatie

Liquid Facelift

Een Liquid Facelift is een zeer natuurlijke aanpak om rimpels te verzachten, zonder chirurgisch ingrijpen. Deze veilige manier van liften wordt uitgevoerd met fillers.
Middels kleine injecties op diverse plekken wordt het gezicht op geleidelijke wijze gelift.
Het mooie van een Liquid Facelift is het whole face concept. De focus lig niet op 1 rimpel maar het gehele gelaat. Hierdoor is het verjongende effect zeer natuurlijk en zacht.De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en geeft direct resultaat.

U bent zeer welkom in de kliniek voor een vrijblijvend en gratis eerste consult. Maak een afspraak.

Liquid Facelift specialist Den Haag

Dr. Ludy Holst,  heeft al meer dan 10 jaar ervaring als cosmetisch specialist en al meer dan tienduizenden behandelingen uitgevoerd.

De Braziliaanse plastisch chirurg Mauricio di Maio heeft haar de finesse van de Liquid Facelift behandeling bijgebracht. Om de expertise verder uit te bereiden heeft Dr. Ludy Holst zich gespecialiseerd in de 3D Liquid Facelift, onder toeziend oog van plastisch chirurg Dr. Salti uit Florence.

Behandelingen

Liquid Facelift behandeling en resultaat

De veroudering van het gezicht is grotendeels te wijten aan het verlies van volume door de met de jaren geleidelijke daling van de hydratatie van de huid en het onderhuids vet.
Bij het ouder worden, in feite, neigen de weke delen van het gezicht af te nemen. Er zal verlies van spanning, compactheid en elasticiteit optreden, met daaruit voortvloeiend het dunner worden van de huid. Dit leidt tot ontspanning en afvlakking van de vormen van het gezicht.  Door een combinatie van meer stevige en meer soepele fillers wordt het gezicht op strategische plekken meer gelift of juist verzacht.

De kliniek maakt voor de Liquid Facelift gebruik van A-merk fillers, zoals

Het eerste consult

Tijdens het eerste, gratis consult, maakt u kennis met Ludy Holst.
Zij zal uw wensen in kaart brengen en het gelaat analyseren. Een behandelplan zal worden opgesteld. Erg effectief in de 8 point lift of de soft lift. De laatstgenoemde is een combinatie tussen botox en hyaluronzuurprikjes.

De behandeling

Veelal  bestaat een Liquid Facelift behandeling uit 2 tot 3 sessies/ behandelingen.
Tijdens de behandeling zal de arts ongeveer 6-8 zeer kleine prikjes plaatsen op diverse locaties. Als de huid gevoelig is kan de arts gebruik maken van een verdoving.

Vlak na de behandeling kan de huid iets gevoelig zijn. Ludy zal uw huid rustig masseren en koelen om een mogelijke zwelling te beperken. In sommige gevallen kan de huid wat beurs voelen of een klein blauw plekje ontstaan. Dit zal vrij snel wegtrekken.
Het eerste resultaat is direct zichtbaar en zal zich gedurende 4-6 weken nog versterken.Liquid Facelift

Prijzen

Prijzen Liquid Face Lift

Iedere behandeling is maatwerk. Prijzen kunnen daarom verschillen.
De genoemde prijs is dan ook een vanaf prijs.

Tijdens het eerste gesprek zal de arts, afhankelijk van uw wensen en onze mogelijkheden, een juiste prijsbepaling maken.

Liquid Facelift vanaf € 50,-

Liquid Facelift Den Haag

Foto's en ervaringen

Liquid Facelift foto