Radiesse fillers

Home Behandelingen

Radiesse

Radiesse

Radiesse ® is een tijdelijke filler (cosmetisch injecteerbaar vulmiddel in de vorm van een gel) welke wordt gebruikt voor volumeverbetering. Bij het ouder worden van de huid wordt er minder collageen geproduceerd. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en kunnen er rimpels ontstaan. Daar waar Botox wordt gebruikt om de spieractiviteit te verminderen om rimpels te verzachten, vult Radiesse niet alleen rimpels op, maar stimuleert het ook de aanmaak van het eigen collageen.

 

Hierdoor is het zeer geschikt als rimpelbehandeling, bijvoorbeeld voor:

 • Volume verbetering, contouren wangen en jukbeenderen
 • Opvullen van plooi, rimpels tussen neus en lip
 • Bevorderd de huidvernieuwing van binnenuit

Bekijk hieronder de video waarin Bianca haar ervaring deelt over haar behandeling met Radiesse.

Radiesse - Het consult & behandeling

Radiesse - Review van Bianca

Overweegt u een behandeling met Radiesse?

Een eerste consult is gratis

Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de behandeling met Radiesse. Daar vindt u meer informatie over prijzen, de behandel dag en voor/ na foto’s.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


FAQ Radiesse

Radiesse kliniek

De cosmetisch arts zal een persoonlijk behandelplan opstellen alvorens de rimpels in het gelaat aan te pakken.
Tijdens de Radiesse behandeling wordt de vloeistof met een dunne injectienaald onder de huid gespoten. Indien u wenst kunnen we u plaatselijk verdoven.

De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten. Direct na de behandeling is een deel van het effect al zichtbaar. Na zeven dagen is het resultaat optimaal en ziet u het natuurlijke resultaat. Tussen een 1e en een eventuele 2e behandeling houden we een periode van minimaal twee weken aan.

 

 

We raden u onder andere aan om gedurende 6 uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken en uit de zon en de sauna te blijven.
Bijwerkingen zijn er nauwelijks.
Na de behandeling kan er soms een lichte zwelling ontstaan op de plaats van de injectie. Deze verdwijnt doorgaans binnen enkele uren. Na de behanding met Radiesse kunt u uw dagelijkse werkzaamheden zonder problemen voortzetten. Hierdoor is deze behandeling ook prima te ondergaan tijdens een werk- of lunchpauze.

Resultaten Radiesse

De resultaten van de rimpelbehandeling zijn ongeveer 2 jaar zichtbaar, afhankelijk van uw leeftijd, huidtype, etc. Na deze periode kunt u probleemloos de behandeling herhalen.

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon