Informatie

Radiesse

Radiesse ® is een tijdelijke filler (cosmetisch injecteerbaar vulmiddel in de vorm van een gel) dat wordt gebruikt voor volumeverbetering. Bij het ouder worden van de huid wordt er minder collageen geproduceerd. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en kunnen er rimpels ontstaan. Daar waar Botox wordt gebruikt om de spieractiviteit te verminderen om rimpels te verzachten, wordt Radiesse met name gebruikt om onderhuids vulling te geven. Hierdoor is het zeer geschikt als rimpelbehandeling, bijvoorbeeld voor:

  • Volume verbetering wangen en jukbeenderen
  • Vollere lippen
  • Opvullen van plooi, rimpels tussen neus en lip
  • Vullen groeven, rimpels lippen
  • Herstellen oorlellen en gaatjes

Een andere naam voor deze niet chirurgische behandeling is “liquid facelift”.

Radiesse Den Haag

Oorlelcorrectie

Radiesse is een gel dat bestaat uit lichaamseigen bestanddelen. Dit maakt deze rimpelbehandeling zeer veilig.
Deze filler wordt wereldwijd gebruikt met zeer verbluffende resultaten en is tevens zeer geschikt bij uitgezakte oorlellen met langgerekte gaatjes.

Door het slapper worden van de huid en het onderhuidse weefsel van je oorlellen, zakken de oorbellen naar beneden en worden de ooit zo mooie ronde gaatjes een streep.
Toch wel jammer als je nu net je mooie nieuwe oorbellen wilde dragen naar dat gave feest!

rimpels gelaat
Je kunt dit probleem relatief eenvoudig verhelpen. Een kleine hoeveelheid hyaluronzuur doet al wonderen.

De meeste mensen ervaren trouwens de behandeling van hun oorlellen niet als heel pijnlijk. Ook als je alleen wilt weten of de behandeling voor jou geschikt is kun je vragen om een vrijblijvend consult.
Radiesse

 

Behandelingen

Radiesse rimpelbehandeling

De cosmetisch arts zal een persoonlijk behandelplan opstellen alvorens de rimpels in het gelaat aan te pakken.
Tijdens de Radiesse behandeling wordt de vloeistof met een dunne injectienaald onder de huid gespoten. Indien u wenst kunnen we u plaatselijk verdoven.

De behandeling zelf duurt ongeveer 20 minuten. Direct na de behandeling is een deel van het effect al zichtbaar. Na zeven dagen is het resultaat optimaal en ziet u het natuurlijke resultaat. Tussen een 1e en een eventuele 2e behandeling houden we een periode van minimaal twee weken aan.

Na de filler behandeling

We raden u onder andere aan om gedurende 6 uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken en uit de zon en de sauna te blijven.
Bijwerkingen zijn er nauwelijks.
Na de behandeling kan er soms een lichte zwelling ontstaan op de plaats van de injectie. Deze verdwijnt doorgaans binnen enkele uren. Na de behanding met Radiesse kunt u uw dagelijkse werkzaamheden zonder problemen voortzetten. Hierdoor is deze behandeling ook prima te ondergaan tijdens een werk- of lunchpauze.

Radiesse kliniek

Resultaten Radiesse

De resultaten van de rimpelbehandeling zijn ongeveer 2 jaar zichtbaar, afhankelijk van uw leeftijd, huidtype, etc. Na deze periode kunt u probleemloos de behandeling herhalen.

Prijzen

Radiesse prijzen

Soort Filler

Tarief

Radiesse 1,5 cc € 550,-
Radiesse 3,0 cc € 850,-
Radiesse 0,8 cc € 450,-

Foto's en ervaringen


Radiesse resultaat