Botox

Botox Den Haag en Oegstgeest, Van Lennep Kliniek

Botox Den HaagBotox is een merknaam van de injectable botuline toxine. Andere merknamen van botulinetoxine zijn Dysport, Azzalure, Bocouture. De injectable wordt al sinds 1995 gebruikt in de geneeskunde en is inmiddels de meest bekende behandeling in de cosmetische industrie.

Tekenen van veroudering, zoals rimpels of fijne lijntjes, kunnen veroorzaakt worden door het samentrekken van de spieren in het gelaat. De injectable zorgt ervoor dat deze spieractiviteit wordt verminderd. Fronsrimpels, kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels worden verzacht door middel van zeer fijne injecties.

Voor een behandeling met Botox in Den Haag of Oegstgeest is Van Lennep Kliniek de specialist. De cosmetisch artsen zijn NVCG gecertificeerd, hebben ruime ervaring en maken alleen gebruik van botuline toxine van het veilige A-merk Allergan.

Botox specialist Ludy Holst en Gitte Boumeester

Ludy Holst is de Botox specialist van Den Haag. Net als cosmetisch arts Gitte Boumeester is zij al ruim 10 jaar werkzaam in de branche en hebben zij inmiddels tienduizenden behandelingen uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen. Drs. Ludy Holst en drs. Gitte Boumeester  zijn beide afgestudeerd als arts aan de Rijksuniversiteit Leiden, volgde gespecialiseerde opleidingen, deden ervaring op in gerenommeerde klinieken en wonen regelmatig congressen bij in binnen- en buitenland.

botox specialistOnze cosmetisch artsen zijn gecertificeerd lid van de beroepsvereniging NVCG. Iedere behandeling begint met een goed gesprek. Alle wensen, eisen en eventuele angsten worden besproken. Cosmetische behandelingen zijn dan geen taboe meer maar, soms zijn mensen nog wel huiverig. Doet een behandeling pijn? Werkt het verslavend? Is het resultaat wel natuurlijk? Onder de hoede van onze artsen hoeft men zich geen zorgen te maken over dergelijke zaken.

 

“Ik vind het bijzonder dat ik ervoor kan zorgen dat mensen zich zelfverzekerder voelen als ik de harde trekken in hun gezicht kan verzachten zodat ze er voor hun leeftijd goed uitzien.”

Heeft u nog vragen?

Een eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

Behandelingen bij Van Lennep Kliniek

Sommige mensen hebben ongewild een norse uitdrukking op het gelaat. Dit kan veroorzaakt worden door fronsrimpels die de huid tekenen. Ook fijne lijntjes rond de ogen zijn niet altijd gewenst. Een behandeling met botulinetoxine is de oplossing om rimpels te verzachten maar ook te voorkomen. De behandelde gebieden zullen ontspannen aanvoelen, hetgeen een fijn gevoel geeft.

 

Een behandeling op maat

De arts of consulent zal starten met een intake gesprek. Vervolgens zal er een behandelplan op maat gemaakt worden. Botox lippen betreft immers een andere aanpak dan een behandeling rondom de ogen. Een combinatie van diverse huid verbeterende behandelingen is ook mogelijk.

Bij een Botox behandeling zal Ludy of Gitte met zachte hand de injecties plaatsen. Eerst zal zij de spiertjes lokaliseren. Tevens kan zij voorafgaand aan de injecties, vragen om enkele keren boos-fronsend en heel verbaasd te kijken. Bijvoorbeeld bij de behandeling van rimpels op het voorhoofd.

Som is het aan te raden om meerder zones in het gelaat te behandelen. In andere gevallen kan het resultaat nog mooier worden door juist extra volume toe te voegen. Ludy of Gitte zal u uitgebreid en eerlijk informeren over de diverse (combinatie) mogelijkheden en eventuele Botox aanbiedingen. De spierverslapper is zeer geschikt bij:

  • Fronsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Voorhoofdsrimpels
  • Afhangende mondhoeken
  • Sinaasappelhuid kin

Heeft u een medische indicatie voor de behandeling? Bijvoorbeeld voor migraine? Ook dan zijn er combinatie behandelingen beschikbaar. Onze artsen informeren u graag.

 

Een verdoving is mogelijk

De zeer fijne injecties zorgen voor een kortdurende pijn door het prikje, die binnen enkele seconden weg trekt. Een verdoving is veelal niet nodig, maar wel mogelijk. Een zeer kleine hoeveelheid zal op gelijkmatige afstand worden toegediend. Ludy en Gitte zorgen ervoor dat je de na de behandeling de kliniek je dagelijkse gang van zaken weer normaal kunt oppakken. Een mooie minerale make-up zal enige roodheid netjes verbloemen.

Na ongeveer een week zie je het resultaat van de behandeling. Na ongeveer twee weken kom je terug bij Ludy of Gitte, voor een controle, en om te bekijken of het gewenste eind resultaat is bereikt. Botulinetoxine van Allergan is een buitengewoon veilig geneesmiddel en kan zonder problemen herhaald worden.

botox migraineVeel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of (chronische) migraine. Het is zeer lastig om de exacte oorzaak van de meeste vormen van hoofdpijn te achterhalen. Wel zijn er aanwijzingen dat verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol kunnen spelen. Van Botuline Toxine is aangetoond dat het een verlichting kan brengen bij hoofdpijn en ook de frequentie van hoofdpijn kan verminderen. Dit maakt de injectable een effectief middel bij behandeling van verschillende vormen van migraine veroorzaakt door een verhoogde spierspanning.

Ludy of Gitte zal een aantal prikjes in de (frons)spier geven, waardoor deze minder sterk gemaakt wordt. Deze prikjes zult u nauwelijks voelen. Om de behandeling op maat te maken zal Ludy vragen om een dagboek bij te houden waarin je kunt aangeven welk effect de behandeling op de hoofdpijn heeft. De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren. Het effect van de behandeling is altijd tijdelijk (2 tot 6 maanden).

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren of zweten. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. Oksels, handen maar ook het gezicht vertonen een verhoogde zweetproductie, soms gepaard met een hinderlijke geur. Dit is erg vervelend en kan een behoorlijke impact hebben op het sociale leven. De medische term voor overmatig zweten is hyperhidrose. Bij sommige zorgverzekeringen krijgt u een vergoeding voor deze medische behandeling.

 

Botox oksels, goede resultaten

De oorzaak van de overmatige transpiratie is lastig te achterhalen. Gelukkig werkt een botox oksel behandeling goed. Bij een oksel behandeling worden kleine hoeveelheden Botox ingespoten. Botuline toxine zorgt er namelijk voor, dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% wordt gereduceerd, zonder de reguliere transpiratie elders op het lichaam te beïnvloeden. De normale zweetproductie voor het afscheiden van afvalstoffen blijft gewoon intact. De behandeling wordt ook wel BotoxDry genoemd.

De behandeling
Tijdens de hyperhydrose-behandeling zal Ludy fijne prikjes plaatsen. Deze injecties zijn zeer oppervlakkig maar kunnen wat gevoelig zijn. Hiervoor kan de huid licht verdoofd worden middels een crème, maar de ervaring leert dat de meeste patiënten niet veel last ondervinden van de behandelingen. Het resultaat zal na ongeveer 2 dagen zichtbaar zijn. Na 2 weken zal het optimale resultaat opgemerkt worden en zal de productie van zweet maximaal gereduceerd zijn. Ieder persoon ervaart een andere werkingsduur. De gemiddelden liggen tussen de 6 tot 12 maanden. Na die periode kunt u de behandeling gewoon herhalen.

Trekt je bovenlip net even te ver naar boven tijdens het lachen? Een onschuldig maar vaak hinderlijk probleem. De hefspier van de bovenlip werkt waarschijnlijk net even te hard waardoor je last hebt van een zogenaamde gummy smile. Enkele kleine prikjes in de spier, net naast de neus, zorgen voor een tijdelijke verzwakking, waardoor de lip minder zal optrekken. Het effect zal na ongeveer 8 maanden uitgewerkt zijn, waarna de gummy smile behandeling nogmaals toegepast kan worden. Botox tandvlees

Kom eens langs voor een behandeling met Botox in de kliniek in Den Haag of OegstgeestDe eerste intake is altijd vrijblijvend en gratis.

Botox prijzen

Botox gummy smile

€ 75

Botox afhangende mondhoeken

€ 90

Botox light

€ 100

Botox frons 1 zone 20E

€ 195

Botox kraaienpootjes 1 zone 20E

€ 195

Botox voorhoofd 1 zone 20E

€ 195

Botox frons en kraaienpootjes 2 zones 40E

€ 350

Botox frons en voorhoofd 2 zones 40E

€ 350

Botox kraaienpootjes en voorhoofd 2 zones 40E

€ 350

Botox frons, voorhoofd en kraaienpootjes 3 zones 50E

€ 450

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak