Botox Den Haag

Tekenen van veroudering, zoals rimpels of fijne lijntjes, kunnen veroorzaakt worden door het samentrekken van de spieren in het gelaat. De injectable Botox zorgt ervoor dat spieractiviteit wordt verminderd.

 

Als het gaat om Botox Den Haag of Oegstgeest is Van Lennep Kliniek toonaangevend. Onze specialisten zijn ervaren, NVCG gecertificeerd en cosmetisch arts KNMG. Ze nemen ruim de tijd voor iedere behandeling. Er is oog voor detail maar ook het totaalbeeld wordt nauwlettend in de gaten gehouden.

Filler, Botox?

Botox is geen filler. Soms vraagt men om Botox lippen, dat kan dus niet. Wel kan het gecombineerd worden met fillers om het  mooiste, natuurlijkste resultaat te verkrijgen. Het wordt al sinds 1995 gebruikt in de geneeskunde en is inmiddels de meest bekende behandeling in de cosmetische industrie. Botox kent tevens een medische toepassing bij overmatig zweten, of migraine.

Overweegt u een Botox behandeling?

Een eerste consult is gratis

Botox specialist Ludy Holst

Bent u op zoek naar een Botox specialist in Den Haag of Oegstgeest? Cosmetisch arts Ludy Holst is al ruim 10 jaar werkzaam in de branche.

Zij is gecertificeerd lid van de beroepsvereniging NVCG. Inmiddels heeft ze tienduizenden, pijnloze behandelingen uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen.

Als erkend cosmetisch arts KNMG is Ludy tevens erkend opleider voor cosmetisch artsen.

botox specialist
“Ik vind het bijzonder dat ik ervoor kan zorgen dat mensen zich zelfverzekerder voelen als ik de harde trekken in hun gezicht kan verzachten zodat ze er voor hun leeftijd goed uitzien.”

Eerst een goed gesprek

Voordat we een Botox behandeling beginnen, starten we met een intake. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Alle wensen, eisen en eventuele angsten worden besproken. Cosmetische behandelingen zijn dan geen taboe meer maar soms zijn mensen nog wel huiverig.

  • Doet een behandeling pijn?
  • Werkt het verslavend?
  • Is het resultaat wel natuurlijk

Onder de hoede van onze specialist hoeft men zich geen zorgen te maken over dergelijke zaken.

Toepassingen Botox behandeling

Een behandeling met Botox kan effectief zijn bij diverse klachten. Als het gaat om de aanpak van rimpels is een Botox behandeling geschikt bij:

Daarnaast kent Botox andere toepassingen, zoals het verminderen van migraine en het tegengaan van overmatig transpireren.

 

De naam Botox is overigens een merknaam. De werkzame stof van de injectable heet botuline toxine. Andere merknamen van botulinetoxine zijn Dysport, Azzalure, Bocouture. Van Lennep Kliniek maakt gebruik van de A merken Azzalure en Allergan. Botox Den Haag

Sommige mensen hebben ongewild een norse uitdrukking op het gelaat. Dit kan veroorzaakt worden door rimpels, zoals een diepe fronsrimpel of voorhoofd rimpel. Ook fijne lijntjes rond de ogen zijn niet altijd gewenst. Rimpels die veroorzaakt worden door overmatige spierspanning kunnen goed behandeld worden met Botox. Botuline toxine is ook zeer geschikt om rimpels te voorkomen.

 

Botox rimpels? Eerst een intake

De arts of consulent zal starten met een intake gesprek. Dit is kosteloos. Tijdens de intake wordt uw totale gelaat bekeken, niet alleen de rimpels waaraan u zich stoort. Soms is het aan te raden om meerder zones in het gelaat te behandelen. In andere gevallen kan het resultaat nog mooier worden door juist extra volume toe te voegen. De cosmetisch arts zal u uitgebreid en eerlijk informeren over de diverse (combinatie) mogelijkheden en eventuele Botox aanbiedingen.

Vervolgens zal een behandelplan gemaakt worden.  Een combinatie van diverse huid verbeterende behandelingen, zoals Botox en fillers is ook mogelijk.
Meer informatie over het eerste consult.

 

Pijnloze Botox behandelingen, verdoving mogelijk

U kunt bij ons terecht voor een pijnloze Botox behandeling. De artsen zijn zeer ervaren en plaatsen de injecties met zachte hand. De zeer fijne injecties zorgen voor een kortdurende pijn door het prikje, die binnen enkele seconden weg trekt. Een verdoving is veelal niet nodig, maar wel mogelijk. E

en zeer kleine hoeveelheid zal op gelijkmatige afstand worden toegediend. De arts kan vragen om enkele keren boos-fronsend en heel verbaasd te kijken. Bijvoorbeeld bij de behandeling van rimpels op het voorhoofd.

 

Na de behandeling

De artsen zorgen ervoor dat u de na de behandeling in de kliniek de dagelijkse gang van zaken weer normaal kunt oppakken. Een mooie minerale make-up zal enige roodheid netjes verbloemen.

 

Na ongeveer een week is het volledige resultaat van de behandeling zichtbaar. Na ongeveer twee weken komt u terug bij de arts voor een controle, en om te bekijken of het gewenste eind resultaat is bereikt. De behandeling zal ongeveer 3-4 maanden aanhouden en is veilig te herhalen.
Na het vaker toepassen van Botox kunt u uiteindelijk een herhaalbehandeling verwachten tussen de 5 tot 9 maanden.

 

Botulinetoxine van Allergan en Azzalure zijn buitengewoon veilige geneesmiddelen en de botox behandeling kan zonder problemen herhaald worden. Bekijk ook de cliënt instructies voor nazorg na een Botox behandeling.

 

Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of (chronische) migraine. Het is zeer lastig om de exacte oorzaak van de meeste vormen van hoofdpijn te achterhalen. Wel zijn er aanwijzingen dat verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol kunnen spelen.

Van Botuline Toxine is aangetoond dat het een verlichting kan brengen bij hoofdpijn en ook de frequentie van hoofdpijn kan verminderen. Dit maakt de injectable een effectief middel bij behandeling van verschillende vormen van migraine veroorzaakt door een verhoogde spierspanning.

botox migraine

De arts zal een aantal prikjes in de (frons)spier geven, waardoor deze minder sterk gemaakt wordt. Deze prikjes zult u nauwelijks voelen.

Om de behandeling op maat te maken zal de arts vragen om een dagboek bij te houden waarin u kunt aangeven welk effect de behandeling op de hoofdpijn heeft. De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren. Het effect van de behandeling is altijd tijdelijk (2 tot 6 maanden).

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren of zweten. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. Oksels, handen maar ook het gezicht vertonen een verhoogde zweetproductie, soms gepaard met een hinderlijke geur. Dit is erg vervelend en kan een behoorlijke impact hebben op het sociale leven. De medische term voor overmatig zweten is hyperhidrose. Bij sommige zorgverzekeringen krijgt u een vergoeding voor deze medische behandeling Botox bij zweten.

 

Hyperhidrose? Botox dry!

De oorzaak van de overmatige transpiratie is lastig te achterhalen. Gelukkig werkt een botox oksel behandeling goed. Bij een oksel behandeling worden kleine hoeveelheden Botox ingespoten. Botuline toxine zorgt er namelijk voor, dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% wordt gereduceerd, zonder de reguliere transpiratie elders op het lichaam te beïnvloeden. De normale zweetproductie voor het afscheiden van afvalstoffen blijft gewoon intact. De behandeling wordt ook wel BotoxDry genoemd.

 

De behandeling

Tijdens de hyperhydrose-behandeling zal de arts fijne prikjes plaatsen. Deze injecties zijn zeer oppervlakkig maar kunnen wat gevoelig zijn. Hiervoor kan de huid licht verdoofd worden middels een crème, maar de ervaring leert dat de meeste patiënten niet veel last ondervinden van de behandelingen. Het resultaat zal na ongeveer 2 dagen zichtbaar zijn.

Na 2 weken zal het optimale resultaat opgemerkt worden en zal de productie van zweet maximaal gereduceerd zijn. Ieder persoon ervaart een andere werkingsduur. De gemiddelden liggen tussen de 6 tot 12 maanden. Na die periode kunt u de behandeling gewoon herhalen.

Trekt uw bovenlip net even te ver naar boven tijdens het lachen? Een onschuldig maar vaak hinderlijk probleem. De hefspier van de bovenlip werkt waarschijnlijk net even te hard waardoor u last heeft van een zogenaamde gummy smile. Enkele kleine prikjes in de spier, net naast de neus, zorgen voor een tijdelijke verzwakking, waardoor de lip minder zal optrekken.

De werking van Botox is tijdelijk en het effect zal na ongeveer 8 maanden uitgewerkt zijn. Na die periode kunt u de Botox gummy smile behandeling nogmaals toegepassen.

Kom eens langs voor een behandeling met Botox in de kliniek in Den Haag of OegstgeestDe eerste intake is altijd vrijblijvend en gratis.

Botox prijzen

Botox gummy smile

€ 75

Botox afhangende mondhoeken

€ 90

Botox light

€ 100

Botox frons 1 zone 20E

€ 195

Botox kraaienpootjes 1 zone 20E

€ 195

Botox hyperhidrose

€ 550

Botox voorhoofd 1 zone 20E

€ 195

Botox frons en kraaienpootjes 2 zones 40E

€ 350

Botox frons en voorhoofd 2 zones 40E

€ 350

Botox kraaienpootjes en voorhoofd 2 zones 40E

€ 350

Botox frons, voorhoofd en kraaienpootjes 3 zones 50E

€ 450

Heeft u nog vragen?

Een eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: