Huidkliniek Oegstgeest

Kliniek Oegstgeest voor injectables en huidverbetering

Ben je woonachtig in Oegstgeest, Leiden, Noordwijk, Sassenheim en omstreken en op zoek naar een professionele cosmetische kliniek voor huidverjonging, huidverbetering, of Anti-Aging en rimpelbehandelingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en van harte welkom voor een vrijblijvend consult.

 

Van Lennep Kliniek, met ook twee vestigingen in Den Haag, zit al sinds 2012 in de gezelligste winkelstraat van Oegstgeest, De Kempenaerstraat. In 2021 zijn we verhuisd van een pand op de 1e etage, naar de begane grond op nummer 28. Deze prachtige kliniek met een oppervlakte van meer dan 120 m2, is vervolgens direct volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwste apparatuur.

 

Onze winkel is dagelijks geopend voor productadvies (skincare en make-up), herhaal aankopen, of het maken van afspraken. Daarnaast hebben we een drietal moderne en ruime behandelkamers waar ons team van cosmetisch artsen en huidtherapeuten werkzaam zijn.

 

Je bent welkom voor diverse veilige rimpelbehandelingen, bijvoorbeeld door middel van injectables zoals Botox en fillers te Oegstgeest. Ook storende elementen zoals pigmentvlekken, acne en wallen onder de ogen worden effectief aangepakt met een huidverbeterende behandeling. Onze huidtherapeuten werken met de nieuwste laserapparatuur en zijn gespecialiseerd in combinatiebehandelingen met peelings en microneedling.

 

Wat zeggen klanten over onze kliniek in Oegstgeest (Kliniekervaringen)?
“Ik kom hier al jaren helemaal vanuit Amsterdam voor mijn botox en vind het fijn dat ik hier zo lekker anoniem naar buiten kan lopen.”
“Heel blij met het natuurlijke resultaat van mijn lipfiller!”
“Vriendelijk ontvangst en goed advies.”
“Mijn huid straalt weer na de peeling en microneedling.”

Botox & filler specialist Oegstgeest

Cosmetisch artsen, Sarah van de Klundert en Ludy Holst hebben ruime ervaring met verschillende soorten behandelingen als botox, fillers, skinboosters, profhilo, Sculptra en Radiesse. Ons uitgangspunt is eerst te luisteren naar jouw verhaal. Vervolgens kijken we naar de mimiek en dynamiek van jouw gezicht om te kijken welke behandeling geschikt zou zijn. We zorgen ervoor dat je er niet meer vermoeid, boos of verdrietig uitziet, maar juist fris, stralend en gezond. Wij vinden het belangrijk dat je jouw authenticiteit blijft behouden. Daarnaast zijn pijnloze behandelingen met zachte hand van belang. Je zult de kliniek weer stralend verlaten.

Van Lennep biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid:

 • Wij waarborgen jouw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht en bewezen veilig zijn;
 • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen (NVCG, BIG, KNMG);
 • Wij garanderen bevoegdheid, bekwaamheid en ervaring.

Huidzorg, een team van specialisten

Het Van Lennep Kliniek team voor huidzorg in Oegstgeest bestaat uit meerere ervaren huidtherapeuten. Of het nu gaat om pigment, acné, rosacea, fijne lijntjes, huidveroudering, of wanneer je juist jouw gezonde uitstraling wilt behouden en onderhouden, kom dan langs voor een vrijblijvende intake bij onze huidspecialisten. We werken met apparatuur als IPL laser, Clearlift Laser, HydraFacial, microneedling en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van milde tot zeer intense peelings, acnebehandelingen. Het combineren van laser, microneedling met een peeling in een en dezelfde afspraak behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Heb je een vraag over een behandeling, of wil je goed advies over een product? Loop gerust eens binnen. Wij helpen je graag. Je kunt ook online een afspraak maken voor een gratis intake bij een van onze cosmetisch artsen, of voor een huidanalyse bij de huidtherapeut.

Rimpelbehandeling met fillers of Botox in Oegstgeest

Tijdens een eerste bezoek voor een rimpelbehandeling met fillers of Botox in Oegstgeest beginnen we altijd met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking kun je jouw wensen aangeven en bekijkt de consulent en arts jouw hele gezicht. Je krijgt informatie over de werking van Botox en de soorten fillers die we gebruiken in onze kliniek te Oegstgeest. We vragen je vooraf een online vragenlijst in te vullen. Zo kunnen we jou het allerbeste helpen. Er zijn overigens geen kosten verbonden aan de intake. Meer informatie over een behandeling met fillers en Botox.

Vanzelfsprekend kun je ook terecht voor een intake met huidverbeterende behandeling bij onze huidtherapeut in Oegstgeest. Stap eens binnen of maak even een afspraak.

Van Lennep Kliniek voor huidverbetering

De Kempenaerstraat 28
070-737 00 88
info@vanlennepkliniek.nl

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon