Huidkliniek Oegstgeest

Kliniek Oegstgeest voor injectables en huidverbetering

Bent u woonachtig in Oegstgeest en op zoek naar een professionele cosmetische kliniek voor huidverjonging? Van Lennep Kliniek heeft haar vestiging in de Kempenaerstraat 9 volledig vernieuwd. U bent welkom voor diverse veilige rimpelbehandelingen, bijvoorbeeld door middel van injectables zoals Botox en fillers te Oegstgeest.
Ook storende elementen zoals pigmentvlekken, acne en wallen onder de ogen worden effectief aangepakt middels een huidverbeterende behandeling. Bent u woonachtig in Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Sassenheim, ook dan bent u uiteraard welkom!

Specialist in Botox & fillers Oegstgeest

botox OegstgeestDe cosmetisch artsen, waaronder eigenaresse Ludy Holst, hebben al meer dan 10 jaar ervaring. Ludy is laser, filler en Botox specialist en NVCG gecertificeerd. Pijnloze behandelingen met zachte hand zijn van belang. U zult de kliniek weer stralend verlaten.

Van Lennep biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid:

  • Wij waarborgen uw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
  • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen ( NVCG, BIG).
  • Wij garanderen bevoegdheid, bekwaamheid, meer dan 10 jaar ervaring.

Huidzorg, een team van specialisten

Het Van Lennep team voor huidzorg in Oegstgeest bestaat naast cosmetisch artsen uit verschillende huidtherapeuten, huidspecialisten, schoonheidsspecialisten en consulenten. Een team van vrouwen met passie.

Heeft u een vraag over een behandeling, of wilt u goed advies over een product? Stap dan eens binnen. Wij helpen u graag. U kunt ook een afspraak maken voor een gratis intake of huidanalyse.

Rimpelbehandeling met fillers of Botox in Oegstgeest

Tijdens een eerste bezoek voor een rimpelbehandeling met fillers of Botox in Oegstgeest beginnen we altijd met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking kunt u uw wensen aangeven en bekijkt de consulente of arts uw totale gelaat. U krijgt informatie over de werking van Botox en de soorten fillers die we gebruiken in onze kliniek te Oegstgeest. Soms vragen we u vooraf een vragenlijst in te vullen. Zo kunnen we het allerbeste helpen. Er zijn overigens geen kosten verbonden aan de intake. Meer informatie over een behandeling met fillers en Botox.

Vanzelfsprekend kunt u ook terecht voor een huidverbeterende behandeling bij onze huidtherapeut en een schoonheidsbehandeling bij onze schoonheidsspecialist in Oegstgeest. Stap eens binnen of maak even een afspraak.

Van Lennep Kliniek voor huidverbetering

De Kempenaerstraat 9
Telefoon: 070-737 00 88

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: