Rosacea

Rosacea

Rosacea is een huidprobleem waar zowel mannen maar vooral vrouwen mee te maken kunnen krijgen. Rosacea is een combinatie van vaatafwijkingen met acne en wordt veroorzaakt door bacteriën, zonneschade en verkeerde leefgewoontes. Rosacea kenmerkt zich door roodheid van neus en/of wangen met kleine ontstekingen. De aandoening komt veelal voor bij personen vanaf 30 jaar.

rosacea behandeling

Behandelingen

Rosacea behandeling

Met de laser kunnen de overtollige vaatjes zeer succesvol behandeld worden, zonder omliggende weefsels en huid te beschadigen. Na 2 behandelingen zal er al een forse verbetering zijn, echter meestal zijn er 3 behandelingen nodig. Belangrijk is om in de periode dat u behandeld wordt goede zonbescherming te gebruiken en niet naar de zonnebank of sauna te gaan.

Naast lasertherapie is een goede huidverzorging ook belangrijk bij het verminderen van zonneschade in de vorm van vaatafwijkingen.

rozatrol rosacea

Rozatrol, serum tegen rosacea

Rozatrol is het revolutionaire serum tegen rosacea, ontworpen door de wereldberoemde dermatoloog en huidverzorgingsexpert Dr. Zein Obagi.
Rozatrol van ZO Medical bevat een geavanceerd aminozuurcomplex en helpt de huid te herstellen en de cel vernieuwing te intensiveren.
Daarnaast zorgt een milde exfoliatie de textuur van de huid te verbeteren.
Antioxidanten beschermen de huid en remmen ontstekingen. Het innovatieve serum zorgt voor een kalme, egale, gezonde huid.

Bestel Rozatrol online, bij Van Lennep!

Camouflage

De rode huid is zeer goed te camoufleren met de minerale make-up van Jane Iredale. Onze schoonheidsspecialiste laat u graag zien welke producten het beste bij uw huidskleur passen en hoe u deze kunt aanbrengen.Wilt u weten of uw huid goed zal reageren op de rosacea behandeling? Kom dan eens langs in de kliniek. Cosmetisch arts Ludy Holst helpt u graag uw vragen te beantwoorden. Maak vrijblijvend een afspraak.

rode huid camoufleren

Voor de actuele prijs voor een rosacea behandeling verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon