Professionele peeling

Tijdens een professionele of chemische peeling wordt de huid behandeld met een (hoge) concentratie zuur. De ingrediënten in de peeling verlagen de PH-waarde (zuurgraad) van de huid, wat ervoor zorgt dat dode huidcellen makkelijker loslaten en cel vernieuwing gestimuleerd wordt. Dit resulteert in een frisse, egale, gehydrateerde huid. Het heeft een gunstig effect op de diepere huidlagen, doordat collageen en elastine worden aangemaakt. Het resultaat? Een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Deze peelings worden altijd uitgevoerd door BIG-geregistreerde huidtherapeuten.

Van Lennep Kliniek biedt de volgende gezichtspeelings:

Elementre Peels

Ons exclusieve merk Elementre heeft naast de fijne producten voor thuis, nu ook professionele peels voor in de salon. Een zeer gevarieerd aanbod van diverse peelings voor de rijpere huid (anti-aging), of de acne gevoelige huid. Al vanaf € 79,- kun je de peeling ondergaan.

Mandelic Peel

Onze favoriet het hele jaar door. De Mandelic peeling is een alphahydroxyzuur (AHA) en heeft een antibacteriële werking waardoor het geschikt is bij (inflammatoire) acne. Dankzij het grote molecuul heeft de peeling een langzame penetratiediepte waardoor het heel geschikt is voor zowel de gevoelige huid t/m de donkere huidtypes.

Dermaceutic - Cosmopeel TCA

Dermaceutic’s Cosmopeel TCA is een medium tot diepe chemische peeling die zorgt voor versnelde huidvernieuwing. De peeling bestaat uit een combinatie van verschillende zuren. Bij Van Lennep Kliniek hebben wij verschillende percentages van de Cosmopeel, zodat de peeling in sterkte kan worden opgebouwd. TCA staat voor tri-chloorazijnzuur.  Deze stof beschadigt de oppervlakkige huidcellen. Als gevolg hiervan schilfert deze af en wordt de diepere huidlaag geprikkeld om extra collageen en elastine aan te maken wat resulteert in huidverbetering op verschillende vlakken. Na de behandeling kan er roodheid en schilfering ontstaan. Het proces van de huidvernieuwing en het vervellen van huid kan een aantal dagen tot een week aanhouden. 

 

Indicaties: 

 • Fijne lijntjes en rimpels 
 • Zonbeschadigde huid 
 • Pigment 
 • Grove huidstructuur en acnelittekens 

Environ - LACM Peeling

Met een lage concentratie lactaatzuur wordt een ph-verlaging van de huid bereikt waarmee groeifactoren aan de huid worden gestimuleerd en vrijgegeven. Bacteriën worden vernietigd, dode huidcellen worden verwijderd en de hydratatie van de huid bevordert. De LACM Cool Peel is ideaal voor de vermindering van fijne lijntjes en rimpels, een dikke en ruwe huid met open poriën, of een probleemhuid zoals bij acné en rosacea. Ook is deze milde peeling zeer geschikt om de door de zon verouderde huid te ontdoen van bv. actinische keratose, een mild stadium van huidkanker. De huid kan zich weer herstellen en is beter beschermd tegen het optreden van zonschade en uiteindelijk huidkanker. Deze peeling verhoogt de opname van vitaminen aanzienlijk. De huid wordt zuiverder, de huidstructuur gladder en oneffenheden vervagen. De sterkte van de peeling wordt aangepast aan de individuele huidconditie. Het is ons doel de huid gezonder te maken op een zachte maar effectieve manier, met weinig ongemak en zonder langdurige herstelperiode. Voor een optimaal resultaat wordt de peeling aangeboden in een kuur van 3 tot 6 behandelingen met tussenpozen van een week, waarbij de intensiteit kan worden opgebouwd. Bij deze peeling is weinig tot geen downtime zichtbaar, waardoor u er direct na de peeling toonbaar uitziet.

Indicaties:

● Acne

● Rosacea

● Een vochtarme huid

● Fijne lijntjes en rimpels

● Zonschade

● Actinische keratose

● Een zeer gevoelige huid

ZO Skin Health - 3 Step Stimulation Peeling

Deze zeer sterke peeling bestaat uit een combinatie van TCA (10%), salicylzuur (17%), melkzuur (5%) en retinol (6%) en zorgt voor effectieve exfoliatie van de bovenste beschadigde huidlagen en stimulatie van de onderliggende huidlagen. Dit resulteert in een gezonde stralende huid en verbetering op het gebied van pigment, structuur en rimpels. De peeling is geschikt voor alle huidtypen, mits de huid goed is voorbereid. Vraag hierover advies aan uw behandelaar. Deze peeling heeft over het algemeen een langere hersteltijd. De huid is de eerste 2 dagen na de peeling roder van kleur en voelt droog en trekkerig aan. Vervolgens kleurt de huid donkerder en start het proces van vervellen. Dit zal tussen de 7-10 dagen aanhouden. Lees ook ons blog met onze eigen ervaring. Voor een optimaal resultaat wordt de peeling aangeboden in kuurverband.

Indicaties:

● Acnelittekens

● Melasma (zwangerschapsmasker)

● Hyperpigmentatie

● Een zonbeschadigde huid

● Een verouderde huid

● Een grove huidstructuur

● Grove poriën

● Een vale huidtoon

Dermaceutic - Cosmopeel Forte

De Cosmopeel Forte van Dermaceutic is één van de sterkste peelings in ons assortiment. De peeling werkt zeer diep en geeft daardoor ook een verbluffend resultaat, al na 1 behandeling. De Cosmopeel Forte bestaat uit verschillende soorten ingrediënten, die elk specifieke eigenschappen hebben om in een specifieke huidlaag door te dringen. De peeling zorgt ervoor dat de oppervlakkige huidlaag zachter wordt. Dit activeert het huidvernieuwingsproces, waardoor dode huidcellen loslaten en vervangen worden door nieuwe gezonde huidcellen. De Cosmopeel Forte is samengesteld uit 20% TCA, 10% fenol en 10% glycolzuur. Het effect van exfoliëren is zeer diep en werkt daardoor ook goed op het gebied van anti-aging  (aanmaak collageen en elastine). Peel kan als op zichzelf staande behandeling worden gebruikt, maar de beste resultaten worden meestal verkregen in combinatie met licht- en laserbehandelingen. Deze peeling geeft een downtime van 7 – 10 dagen vanwege het vervellen. Daarnaast is het belangrijk om de huid eerst voor te bereiden met de juiste Dermaceutic skincare.

 

Indicaties: 

 • Fijne diepe lijntjes 
 • Acné 
 • Huidstructuur  
 • Rokershuid 
 • Hyperpigmentatie 
 • Melasma  
 • Huidverslapping  

Gezichtspeeling? Eerst advies op maat

Een chemische peeling bevordert de gezondheid van de huid en dat maakt de behandeling zeer geschikt voor verschillende aandoeningen en voor huidverbetering. Welke chemische peeling geschikt is voor u, is afhankelijk van uw type huid en wat u wenst te bereiken. Onze huidtherapeuten zorgen voor een op maat gemaakt behandelplan. Zo wordt de juiste peeling (kuur) geadviseerd, passend bij uw huidconditie.

Peeling Den Haag of Oegstgeest

Heeft u interesse in een huidverbeterende behandeling? Maak dan eerst even een afspraak. U kunt kiezen voor een peeling in Den Haag of Oegstgeest. Bekijk onze locaties!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon