Informatie

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn bruine verkleuringen op de huid.
Deze verkleuringen, o.a. ouderdomsvlekken, sproetjes, moedervlekken, en zwangerschapsmasker (melasma), kunnen overal op het lichaam voorkomen maar met name op de lichaamsdelen welke veelvuldig zijn blootgesteld aan de zon.

Rode vlekjes in de hals; poikiloderma van Civatte

Roodbruine verkleuringen in de hals, en soms ook nek en decolleté kunnen duiden op de goedaardige huidaandoening poikiloderma van Civatte. Deze vorm van “roodheid tussen de haarzakjes” zien we vooral bij de blanke huid met zonschade. Het gebruik van parfum kan ook van invloed zijn op de verkleuring en rode vlekjes.  pigmentvlekkken-gezicht

Behandelingen

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvlekken kunnen zeer succesvol behandeld worden met een speciale huidlaser. Afhankelijk van uw huidtype en de kleur van uw pigmentvlek wordt er bepaald welke laser behandeling het beste is.

Eén behandeling met de laser geeft al een zichtbare vermindering, maar gemiddeld zijn er meestal 3 laserbehandelingen nodig bij pigmentvlekken.

De behandelde vlekken blijven weg, echter door erfelijke aanleg kunnen er in de loop van de tijd nieuwe opduiken. Door het gebruik van een goede zonnecrème (bijvoorbeeld van Environ of ZO Medical)vermindert u de kans hierop.

De huidtherapeute of cosmetisch arts geeft u graag meer informatie over de diverse behandelingen. Kom eens langs, of maak een afspraak voor een gratis intake.

smeren

Tip: Pigmentvlekken camoufleren

Pigmentvlekken kunnen tevens goed gecamoufleerd worden met de minerale make-up van Jane Iredale. Onze schoonheidsspecialiste geeft u graag advies over het camoufleren van pigmentvlekken.
camouflage pigmentvlekken

Prijzen

Pigmentvlekken behandelen prijzen:

Locatie

Tarief

Laserbehandeling, pigment, 1 a 2 plekjes 100,00
Laserbehandeling, pigment, voorhoofd 125,00
Laserbehandeling, pigment, wangen 125,00
Laserbehandeling, pigment, gezicht 200,00
Laserbehandeling, pigment, hals, decollete 350,00
Laserbehandeling, pigment, gezicht, hals, decollete 550,00
Laserbehandeling, pigment, handen 200,0

Prijzen Cryotherapie:
Vanaf €50,- , meer plekjes €75 a €100,-

Overweegt u de verwijdering van uw pigmentvlekken of zwangerschapsmasker? Ga eerst eens in gesprek met cosmetisch arts Ludy Holst. Zij beantwoord al uw vragen. Maak vrijblijvend een afspraak. 

Foto's en ervaringen


handen_voorHanden naHarmony_Chest_beforeHarmony_Chest_after