Kraaienpootjes

Home Behandelingen

rimpels ogen

Rimpels ogen, kraaienpootjes

In het gelaat kunnen diverse rimpels rond de ogen ontstaan. Fijne lijntjes aan de uiteinden die altijd zichtbaar zijn, maar ook grotere groeven die ontstaan tijdens het lachen of naarmate u ouder wordt. Rimpels rond de ogen noemen we ook wel kraaienpootjes en kunnen effectief behandeld worden. Beginnende lijntjes kunnen met de juiste huidverzorgende crèmes aangepakt worden. Diepere rimpels bij de ogen behandelen we met injectables en/ of fillers.

Rimpels ogen verminderen of verwijderen

Afhankelijk van de soort rimpel en de exacte locatie wordt er door de cosmetisch arts gekozen voor een bepaalde behandeling. Deze behandeling is 100% persoonlijk. Kraaienpootjes of rimpels rond de ogen kunnen verminderd worden door:

Botox of fillers? De arts maakt een behandelplan op maat.

Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreide intake plaats. De arts of therapeut zal u informeren over de diverse behandelmogelijkheden en zal beoordelen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Ook worden de effecten, voordelen en eventuele risico’s met u besproken. Heeft u vragen over uw behandeling? Stel ze tijdens de intake.

Bij van Lennep Kliniek  helpen de cosmetisch artsen u tijdens de behandeling. De hersteltijd na een rimpelbehandeling rondom de ogen is minimaal. Onze cosmetisch artsen zijn NVCG gecertificeerd en hebben vele jaren ervaring. Zij heten u welkom in de kliniek te Oegstgeest of Den Haag.

FAQ oog rimpelbehandelingen

Het eerste resultaat met Botox is ongeveer na een dag of drie zichtbaar. Na ongeveer twee weken is het optimale resultaat van de kraaienpootjes behandeling met Botox te zien.
Een rimpel behandeling rond de ogen met fillers is direct zichtbaar.

Een behandeling met Botox & Fillers duurt ongeveer 15- 30 minuten. Tijdens de rimpelbehandeling zal de cosmetisch arts de huid eerst desinfecteren en vervolgens enkele kleine prikjes in de huid toedienen. Deze prikjes kunnen gevoelig zijn. Een plaatselijke verdoving is mogelijk. Soms ontstaan er kleine blauwe plekjes of zwellinkjes. De arts zal daarom de plek direct koelen. Een camouflerende crème op basis van mineralen zal eventuele blauwe plekjes verhullen. U zult de kliniek stralend verlaten. Na twee tot drie weken komt u terug ter controle.

Dit is afhankelijk van de diepte en hoeveelheid van de rimpels rond de ogen.
De Van Lennep tarieven kunt u hier bekijken.

De arts zal duidelijk aangeven welke behandeling het meest geschikt is en een mooi, natuurlijk resultaat biedt.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon