ClearSkin acnebehandeling

Droom jij ook van die perfecte gave huid? Ben je het zat om daarvoor een pijnlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist of dermatoloog te moeten ondergaan, of heb je alles al geprobeerd zonder resultaat? Pak acne bij de bron aan en ruim acnelittekens voorgoed op met onze ClearSkin acnebehandeling met laser.

Effectieve behandeling voor elk huidtype

Je hoeft niet te blijven kampen met chronische, ernstige of hardnekkige acne en ontsierende acnelittekens. Onze nieuwste laser, clearskin, maakt gebruik van krachtige en gerichte lichtgolfenergie om acne bij de bron aan te pakken en op te ruimen 

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende intake, met gratis huidanalyse bij onze huidtherapeut en kijk hoe we jou kunnen begeleiden naar een gezonde stralende huid, vrij van onzuiverheden! 

Hoe behandelt de ClearSkin laser jouw acne?

De revolutionaire ClearSkin Laser is onderdeel van het krachtige Harmony XL Pro laserplatform om hardnekkige acne en ernstige acnelittekens te behandelen. 

Dit lasersysteem is speciaal ontworpen om alle drie de katalysatoren van acne te bestrijden:  

  • Overtollig talg  
  • Dode huidcellen  
  • Bacteriën 

 

Geen downtime

De resultaten van de ClearSkin acnebehandeling zijn langdurig en de procedure is vrijwel pijnloos, zonder gebruik van naalden, verdovingsprikken, of urenlange afspraken. Lastige puistjes zijn verdwenen na één afspraak en je verlaat de behandelstoel met een schone, snel herstellende huid na minder dan 30 minuten. Na de behandeling brengen we indien gewenst onze Jane Iredale minerale make-up aan. Deze mineralen verzorgen jouw huid, zonder deze af te sluiten, waarbij je direct jouw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. 

Voor wie is de acnebehandeling geschikt?

Acne komt het meest voor bij tieners, maar volwassenen en zwangere vrouwen kunnen ook last hebben van langdurig, aanhoudende acne. Schommelende of verhoogde hormonen en medicatiegebruik zijn de meest voorkomende hoofdoorzaken.  

 

ClearSkin acnebehandeling video

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat wanneer de huidporiën verstoppen, ontstoken en geïnfecteerd raken. Een teveel aan talgolie, dode huidcellen of vuil, en acne-veroorzakende bacteriën verstoren het reinigings- en regeneratieproces van de huid. Dit proces kan resulteren in ongewenste rode bultjes, blackheads of whiteheads en ontstekingen.

 

FAQ

Dode huidcellen, huidresten en overtollig talg veroorzaken ook huidproblemen. Deze verschijnen als zwarte en witte puntjes. De Clearskin-behandeling maakt verstopte poriën vrij met een ingebouwd vacuümmechanisme dat jouw huidoppervlak zachtjes reinigt terwijl de laser onder het oppervlak werkt. In tegenstelling tot krachtige manuele (uit)reiniging en ongemakkelijke chemische peelings, ontdoet dit proces de huid niet van haar beschermende oliën, of huidlaagDe laserkop vernietigt de watermoleculen in de talgklier, waardoor deze verschrompelen en ontstekingen sneller verdwijnen. Dit proces bevordert ook het verminderen van de talgproductie. 

De laserbehandeling voor acne is niet erg pijnlijk en heeft geen zichtbare neveneffecten. Voor cliënten die geheel pijnvrij willen zijn tijdens de behandeling schrijven wij een verdovende crème voor. Een koelingsmechanisme werkt gelijktijdig met het vacuüm en de laser, zodat je hooguit een lichte roodheid en warmte zult ervaren. Je kunt direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken met eenvoudige UV-bescherming en minerale make-up. 

Hoewel er veel behandelingsmogelijkheden voor acne zijn, op recept, of met professionele skincaresupplementen of peelings in de salon. Ze werken helaas niet voor iedereen even effectief. Als acne bijzonder hardnekkig of ernstig is, kan een meer geavanceerde oplossing nodig zijn. 

Onze huidtherapeut zal adviseren om naast de ClearSkin acnebehandeling, ook met skincare thuis aan de slag te gaan, om het resultaat te versnellen en jouw huid blijvend te verbeteren. Een afwisseling met peelings, of een HydraFacial is erg geschikt.

De laser is niet-ablatief, wat betekent dat hij het weefsel verwarmt, maar niet vernietigt. Deze nauwkeurige laserbehandeling voor acne richt zich op de huidlaag onder de oppervlakte van de huid en verhit deze om alle acne-veroorzakende bacteriën te vernietigen. Het geeft ook een kick-start aan het natuurlijke genezingsproces van de huid om de collageenproductie, de bloedcirculatie en de celvernieuwing te stimuleren. Door onder het oppervlak door te dringen, geneest en regenereert uw huid snel de aangetaste gebieden, ook al is er in feite niets vernietigd of gekwetst tijdens het proces. Bij een intensievere instelling is er een kans op tijdelijke roodheid, of plaatselijke zwelling. 

Deze behandeling wordt geadviseerd om in kuurvorm te ondergaan, elke 2 à 4 weken, dit is afhankelijk van de ernst van jouw acne. Tijdens de intake krijg je een behandelplan op maat van onze huidtherapeut. Je zult zichtbare, langdurige resultaten zien na slechts enkele behandelingen. 

Ja! Clearskin is veilig voor alle huidtypes. De laser dringt door tot de diepste huidlaag, dus heeft geen negatieve invloed op de pigmentcellen in de huid. Maar pas op, de behandeling wordt niet uitgevoerd op een zongebruinde huid.

De kosten voor een losse behandeling, of een aantrekkelijk geprijsde kuur, kun je vinden op onze tarievenpagina. 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Left Menu Icon