Microneedling

Home

Microneedling

Ontdek dé zomerbehandeling van dit moment! Microneedling met Vitamine C

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van microneedling. Wil jij stralen deze zomer? Ontdek dan onze nieuwe behandeling: Microneedling in combinatie met een Vitamine C peeling. Verjong je huid en krijg die stralende teint waar je altijd van gedroomd hebt!

 • Voorkom versnelde huidveroudering en huidbeschadigingen zoals pigmentvlekken
 • Ervaar een zachte en gezonde huid
 • Geniet van een mooie egale huid
 • Geniet van een heerlijke glow

Microneedling biedt vele voordelen voor de huid en wordt ingezet voor de behandeling van:

 • Huidverslapping en huidveroudering
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Grove, vergrote poriën
 • Acne
 • Littekens (acne, operatief, brandwonden)

Prijzen Microneedling, nu extra voordelig

Microneedling in combinatie met Vitamine C is deze zomer extra voordelig geprijsd. Zo is een microneedling behandeling al mogelijk voor €175, inclusief Vitamine C peeling!

 

Behandeling Prijs
Microneedling Gelaat + Vitamine C peel van €210  Voor €175

Deze actie loopt t/m 31 augustus 2023

Boek hier jouw behandeling

Wat is microneedling

Tijdens een microneedling behandeling, maakt de huidtherapeut gebruik van een speciale dermapen (voorheen roller, of stamper), met minuscule naaldjes, waarmee kleine micro-kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Doordat de naaldjes loodrecht en met een hoge snelheid de huid in gaan, wordt de huid niet beschadigd, maar juist geactiveerd en gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken, waardoor het natuurlijke herstelproces op gang komt. De groeifactoren die vrijkomen, zorgen daarnaast voor de aanmaak van collageen en elastine. Microneedling is snel, effectief, nauwkeurig en biedt verschillende vormen van huidverbetering.

Is microneedling iets voor jou?

Een eerste consult is gratis

Snel resultaat

Na een aantal behandelingen merkt je al dat de huid steviger en gladder is, wat resulteert in een egale en stralende huid. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt een enorme boost, waardoor oude cellen afschilferen in de weken na de behandeling. Gezonde nieuwe cellen worden versneld aangemaakt. De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer mooi dun en glanzend, zoals deze hoort te zijn, en er is een kleinere kans op verstoppingen door talg. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade). Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen worden ook beter in de huid opgenomen.

De microneedling behandeling

Voorafgaand aan de behandeling is er eerst een intakegesprek met de huidtherapeut. Tijdens het gesprek wordt goed naar jouw wensen geluisterd. Na een uitgebreide analyse van uw huid zullen wij een behandelplan opstellen en informatie geven over de behandeling.

 

Voorafgaand aan de behandeling wordt een serum aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dermapen goed over de huid kan glijden. Door de gemaakte kanaaltjes komt het serum vervolgens in de juiste huidlaag terecht, voor een optimale werkzaamheid. Met strijkende bewegingen, zowel horizontaal, verticaal, als diagonaal, wordt het gehele gebied behandeld.
Afhankelijk van de indicatie en huidconditie zal de huidtherapeut bepalen hoe diep de naaldjes in de huid terecht komen (variërend van 0,5 mm tot 2 mm). Bij een diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes ontstaan in de huid. Echter geneest dit meteen weer. De huid zal na deze behandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden, maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast zal de huid iets schilferen. De huidtherapeut zal een aanvullend advies geven welke producten u aanvullend thuis kunt gebruiken.

 

De behandeling is niet geheel pijnloos. Afhankelijk van de regio die behandeld wordt kan er een verdovende crème worden geadviseerd en aangebracht.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Microneedling & Peel

Microneedling en chemische peelings; Twee op zichzelf effectieve methodes, combineren in één.

 

In dezelfde behandeling combineren we microneedling met een of meerdere peelings. Hiermee intensiveren wij de behandeling om nog meer resultaat te behalen. Zowel microneedling, als de peeling(s) richten zich op het vernieuwen van de huid, met als doel een egale teint, verheldering van een zonbeschadigde huid, het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en onzuiverheden.

Bekijk deze mogelijkheden ook op onze Summer Treatment pagina.

Ervaren microneedling specialisten

De microneedling behandelingen in Den Haag en Oegstgeest worden uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten. Zij hebben uw huid en wensen eerst in kaart gebracht in een persoonlijk behandelplan. Tijdens de intake krijgt u informatie over microneedling, zodat u zich hierop kunt voorbereiden.

 

De huidverbeterende behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling kan de huid worden verdoofd. Na een professionele reiniging wordt een serum aangebracht en zal de huidtherapeut starten met de behandeling.

FAQ Microneedling

Afhankelijk van het conditie van de huid zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband nodig voor een goed resultaat. Door op deze manier te behandelen kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere microneedling behandeling zal een boost zijn voor uw huid.

 

Na gemiddeld 4-6 weken zal de huidconditie verbeteren. Dit proces gaat door tot ongeveer een half jaar na de laatste behandeling. Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe groter het effect.

Het effect is niet direct zichtbaar na de eerste microneedling behandeling. Door het natuurlijke herstelproces en de aanmaak van lichaamseigen collageen is het eerste resultaat pas na drie weken zichtbaar. Het herstel is dan in volle gang en na twee maanden is het optimale resultaat te zien.

Microneedling is gevoelig, maar voor de meeste mensen prima te verdragen. Op verzoek kan een verdovende crème worden voorgeschreven en aangebracht.

Tijdens het behandelen kunnen er kleine puntjes met bloed zichtbaar zijn. Deze zullen na enkele minuten weer verdwijnen omdat de huid zich direct weer heeft gesloten. De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er kleine korstjes ontstaan. Die zijn echter zeer snel weer verdwenen. De huid zal na enkele dagen al frisser en strakker voelen.

De kosten voor microneedling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied (gelaat, hals, decolleté) en de indicatie. Raadpleeg onze tarieven pagina voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon