Microneedling

Home

Microneedling

Microneedling

Een gezonde en strakke huid, dat is het resultaat van microneedling. Het betreft een methode waarbij we de huid prikkelen om collageen en elastine aan te maken en zichzelf te herstellen, zowel aan de oppervlakte als in de diepte.

Micro needling kent vele vormen en toepassingen. Van Lennep Kliniek biedt naast reguliere cosmetische microneedling:

Microneedling

Hoe werkt micro needling

Via een speciale pen of roller worden op hoge snelheid minuscule perforaties (gaatjes) in de huid gemaakt. De diepte van de naaldjes zal worden afgestemd op uw behoefte en hangt af van de behandelindicatie en de te behandelen gebieden. De openingen zijn zo klein dat ze niet zichtbaar zijn voor het blote oog.

Het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd en de algehele conditie zal verbeterd worden. Micro Needling therapie is zeer effectief voor de behandeling van:

 • littekens, o.a. bij acne
 • een verouderde huid of een door de zon beschadigde huid
 • grove poriën, grauwe huid
 • rosacea
 • fijne rimpels en lijntjes

Is microneedling iets voor u?

Een eerste consult is gratis

Zorgvuldig en ervaren

De Microneedling behandelingen in Den Haag en Oegstgeest worden uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten. Zij hebben uw huid en eventuele problematieken in kaart gebracht in een persoonlijk behandelplan. Bij de intake heeft u al enkele tips meegekregen die u kunt opvolgen voordat u een micro needling behandeling ondergaat.

 

De huidverbeterende behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling kan de huid worden verdoofd. Na een professionele reiniging wordt een serum aangebracht en zal de huidtherapeut de behandeling uitvoeren.
Microneedling Voor & Na

FAQ Microneedling

Nee, het effect is niet direct te zien na de eerste microneedling behandeling. Door het natuurlijke herstelproces en aanmaak van lichaamseigen collageen is het eerste resultaat pas na drie weken zichtbaar. Het herstel is dan in volle gang en na twee maanden is het optimale resultaat te zien.

Een cosmetische microneedling behandeling is gevoelig maar door de meeste mensen prima te verdragen. Bij een medische microneedling behandeling wordt de huid verdoofd middels een crème.

 

Tijdens het behandelen kunnen er kleine puntjes met bloed zichtbaar zijn. Deze zullen na enkele minuten weer verdwijnen omdat de huid zich weer heeft gesloten.
Na de behandeling zal de huid ietwat rozerood zijn. In enkele gevallen kan de huid schilferen of wat zwellen.

 

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan. Ook kunnen er soms kleine korstjes ontstaan. Dit is echter zeer snel weer verdwenen. De huid zal na enkele dagen al frisser en strakker voelen.

Het aantal Microneedling behandelingen is afhankelijk van de indicatie. Veelal is er na gemiddeld vier tot vijf behandelingen prachtig resultaat te zien. Er is geen maximum aan het aantal behandelingen.

Lees ook eens onze cliënt instructies voor microneedling.

De kosten voor microneedling zijn afhankelijk van de soort behandeling en indicatie.
Raadpleeg onze tarieven pagina voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: