Cold laser/ Clearlift

Home Behandelingen Laser/IPL

Clearlift laser

Huidverstrakking met de Clearlift laser

De pijnloze en veilige Clearlift-Laserbehandeling (ook bekend als koude/cool -laserbehandeling) zorgt voor de productie van nieuw collageen, wat resulteert in een strakke, verjongde huid. In principe zorgt deze speciale laserstraal voor een facelift zonder de huid te beschadigen. Rimpels vervagen en imperfecties verdwijnen.

 • Littekens, rimpeltjes en pigmentvlekjes verminderen
 • Diepe poriën en en een grove huidstructuur verzachten
 • Donkere kringen onder de ogen vervagen
 • Rode haarvaatjes zullen verdwijnen

De Clearlift laserbehandeling biedt een uitstekend alternatief voor Botox of Fillers of ter onderhoud van deze behandelingen. Een Clearlift laserbehandeling is geschikt voor het gezicht, hals en decolleté. En voor iedere huid het gehele jaar door, zelfs in de zomer!

Is een Clearlift geschikt voor u?

Een eerste consult is gratis

Wat doet de laser precies?

Het is een laserbehandeling die zorgt voor de productie van nieuw collageen, wat resulteert in een strakke en verjongde huid. De Clearlift werkt met pulsen die diep in de huid komen maar de opperhuid intact laat. U kunt direct na de behandeling uw werkzaamheden weer oppakken. U bent direct weer toonbaar.
Met de Clearlift laser kunnen we daardoor heel gericht werken aan huidverbetering en –verstrakking.

 

HydraLift, de ultieme combinatie

Heeft u deze behandeling al ervaren? Combineer HydraFacial met Clearlift laser in één behandeling. Een ultieme combinatie van reiniging, huidverbetering en huidverstrakking. En nóg een voordeel, u kunt de behandeling zowel in de zomer, als in de winter ondergaan.

FAQ Clearlift laserbehandeling

De Clearlift-laserbehandeling duurt ongeveer een uur per zone. De zones die behandeld kunnen worden zijn gezicht, hals en decolleté.

Voor de actuele prijzen van de Clearlift laserbehandeling, of de Hydralift, verwijzen wij u naar onze prijslijst.

Nee, na de behandeling kan de huid iets rood kleuren doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Dit trekt meestal binnen enkele minuten tot uren weg. U kunt direct verder met uw dagelijkse bezigheden. Daarom is de  Clearlift-Laserbehandeling ook zo geschikt voor de zomermaanden!

 

Voor iedereen en ieder huidtype. Er zijn maar enkele contra-indicaties, maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult bij een van onze specialisten voor het beste advies.

Nee, helaas worden er geen laserbehandelingen uitgevoerd op zwangere vrouwen. Vraag aan een van onze specialisten voor geschikte behandelingen tijdens de zwangerschap.

U kunt al na 6 weken van de 1e behandeling resultaat zien. Het optimale resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na 3 tot 6 maanden.

 

Een kuur van 3-6 behandelingen, met één behandeling om de week, biedt optimale resultaten. Vervolgens kunt u de onderhoudsbehandelingen één keer per x aantal maanden opvolgen. In principe kan deze behandeling eindeloos herhaald worden.

Jazeker, de Clearlift-Laserbehandeling versterkt het effect van deze behandelingen en kunnen heel goed gecombineerd worden. Wilt u de behandelingen na elkaar? Dan kunt u het beste eerst de Clearlift-laserbehandeling ondergaan en daarna uw afspraak bij onze cosmetisch arts ingaan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon