Lippen opvullen

Home Behandelingen

Lippen opvullen

Lippen opvullen met lipfillers

Lippen opvullen of lipvergroting is een cosmetische ingreep die u mooie volle lippen geeft. De behandeling wordt uitgevoerd door onze cosmetisch artsen. Zij hebben zeer ruime ervaring en zijn vakspecialisten als het gaat om subtiel vergroten van de lippen. Voor het opvullen maken we gebruik van een filler met hyaluronzuur. Deze lipfiller is uitermate veilig en geeft een natuurlijk resultaat. Het betreft een tijdelijke filling ( permanente fillers zijn tegenwoordig niet meer toegestaan) en het effect zal ongeveer 9 maanden tot 1 jaar zijn. Daarna is de behandeling zonder problemen te herhalen. Er zijn meerdere toepassingen en behandeling mogelijk voor het gebruik van lipfillers.

 • Het in balans brengen van ongelijke lippen
 • Het voller maken van smalle lippen
 • Dunne lippen opvullen door het ouder worden
 • Het opvullen van lippen bij een littekens
 • Lippen opvullen om rokerslijntjes minder zichtbaar te maken

Is een lipfiller iets voor u?

Een eerste consult is gratis

Hyaluronzuur lipfillers, zonder pijn

lipvergrotingHyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam wordt aangetroffen en aangemaakt. Het helpt het volume in uw lippen te herstellen zonder ongemak! Wij gebruiken bij Van Lennep Kliniek lipfillers van de merken Restylane Kysse en Juvederm. Deze fillers bevatten naast hyaluronzuur ook een lichte verdoving waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Eventueel kunnen wij de lippen nog voorzien van een verdovende crème; zo bent u verzekerd van een pijnloze behandeling. Maak een afspraak voor een gratis consult, en vraag naar de mogelijkheden voor uw wensen.

 

De juiste expertise voor het juiste resultaat

lippen opvullen

Onze cosmetisch artsen hebben zeer veel ervaring als het gaat om behandelen met zachte hand. Tevens is behoud van uw eigen karakter van belang. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden zullen zij niet alleen maar kijken naar de vorm van uw lippen. De artsen zullen het gehele gezicht bekijken en zorgen voor een mooie balans.

 

Een misverstand is dat door alleen het opvullen van de lippen uw gezicht een jonger uiterlijk krijgt. Soms kan het nodig zijn om extra volume op de slapen aan te vullen, bij de jukbeenderen en de kin om een mooi natuurlijk uiterlijk te krijgen dat goed in balans is.

Lippen opvullen, de behandeling

Een lipfiller behandeling met injectables duurt ongeveer 15 minuten en zal weinig zwelling of blauwe plekken geven. Wanneer u snel last heeft van blauwe plekken kunt u dit van tevoren aangeven tijdens uw intakegesprek bij de consulent of de cosmetisch arts. Tijdens uw behandeling kunnen wij hier dan rekening mee houden. U kunt bijvoorbeeld van tevoren arnica druppels of tabletjes innemen om eventuele blauwe plekken te voorkomen.

FAQ lipfiller

De prijs van een lipvergroting kunt u vinden in onze prijslijst.

De fillers van Juverderm  en Restylane – Kysse bevatten lidocaine wat een verdovend middel is, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Een verdovende crème, alvorens de behandeling is ook nog mogelijk.
restylane lipfiller

Het resultaat van lipfillers is direct zichtbaar.  Je lippen zullen in het begin wel wat gezwollen zijn, maar je zult het uiteindelijke effect vrij snel zien. Geef je lippen 24 uur om te kalmeren en de zwelling te laten verminderen.
Het resultaat van een lipfiller blijft ongeveer 9 maanden tot een jaar zichtbaar. Daarna kun je de behandeling probleemloos herhalen.
Restylande kysse

Hyaluronzuur fillers kunnen volledig oplossen. Heeft u elders uw lippen laten opvullen en bevalt het resultaat niet?
Dan kan de cosmetisch arts u injecteren met hyaluronidase, waardoor het vulmiddel zal worden opgelost. De kosten hiervan zijn vanaf €150,00.

Als de behandeling goed is uitgevoerd, voelen ze niet anders aan dan echte lippen. Zelfs niet als je zoent.
Gelukkig hebben onze cosmetisch artsen enorm veel ervaring. Hebben al ontelbare behandelingen uitgevoerd, zijn lid van NVCG en specialist in het subtiel opvullen van lippen.
Heeft u vragen of wilt u goed advies? Maak dan eens een afspraak, bijvoorbeeld voor een gratis consult.
lipfillers Restylane

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: