Home Behandelingen

Lippen opvullen

Lippen opvullen

Lippen opvullen of lipvergroting is een cosmetische ingreep die u mooie volle lippen geeft. Voor het opvullen van lippen maken we gebruik van een filler met hyaluronzuur. De reden hiervan is het natuurlijke resultaat die deze filler geeft en het van tijdelijke aard is. Het effect van een lipfiller zal ongeveer 9 maanden tot 1 jaar zijn. De permanente fillers die vroeger veel werden gebruikt zijn tegenwoordig in ons land niet meer toegestaan om te gebruiken. Er zijn meerdere toepassingen en behandeling mogelijk voor het gebruik van lipfillers.

  • lipvergrotingHet in balans brengen van ongelijke lippen
  • Het voller maken van smalle lippen
  • Dunne lippen opvullen door het ouder worden
  • Het opvullen van lippen bij een littekens
  • Lippen opvullen om rokerslijntjes minder zichtbaar te maken

Hyaluronzuur lipfillers, een pijnloze behandeling

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam wordt aangetroffen en aangemaakt. Het helpt het volume in uw lippen te herstellen zonder ongemak! Wij gebruiken bij Van Lennep Kliniek lipfillers van de merken Restylane Kysse en Juvederm Volbella. Deze fillers bevatten naast hyaluronzuur ook een lichte verdoving waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Eventueel kunnen wij de lippen nog voorzien van een verdovende crème; zo bent u verzekert van een pijnloze behandeling. Maak een afspraak voor een gratis consult, en vraag naar de mogelijkheden voor uw wensen.

 

De juiste expertise voor het juiste resultaat

lippen opvullen

Onze cosmetisch artsen hebben zeer veel ervaring als het gaat om behandelen met zachte hand. Tevens is behoud van uw eigen karakter van belang. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden zullen zij niet alleen maar kijken naar de vorm van uw lippen. De artsen zullen het gehele gezicht bekijken en zorgen voor een mooie balans.

 

Een misverstand is dat door alleen het opvullen van de lippen uw gezicht een jonger uiterlijk krijgt. Soms kan het nodig zijn om extra volume op de slapen aan te vullen, bij de jukbeenderen en de kin om een mooi natuurlijk uiterlijk te krijgen dat goed in balans is.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuwsberichten, acties en feitjes

Op de hoogte blijven van actie’s, vacatures of Beauty news?

Lippen opvullen, de behandeling

Een lipfiller behandeling met injectables duurt ongeveer 15 minuten minuten en zal weinig zwelling of blauwe plekken geven. Wanneer u snel last heeft van blauwe plekken kunt u dit van tevoren aangeven tijdens uw intakegesprek bij de consulent of de cosmetisch arts. Tijdens uw behandeling kunnen wij hier dan rekening mee houden door intensiever te koelen, direct na uw behandeling of andere voorzorgsmaatregelen te nemen.

FAQ lipfiller behandelingen

De prijs van een lipvergroting begint bij €500 euro voor 1 ml.

De fillers van Juverderm – Volbella en Restylane – Kysse bevatten lidocaine wat een verdovend middel is, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Een verdovende crème, alvorens de behandeling is ook nog mogelijk.
restylane lipfillerjuvederm lipvuller

Het resultaat van lipfillers is direct zichtbaar.  Je lippen zullen in het begin wel wat gezwollen zijn, maar je zult het uiteindelijke effect vrij snel zien. Geef je lippen 24 uur om te kalmeren en de zwelling te laten verminderen.
Het resultaat van een lipfiller blijft ongeveer 9 maanden tot een jaar zichtbaar. Daarna kun je de behandeling probleemloos herhalen.

Hyaluronzuur fillers kunnen volledig oplossen. Heeft u elders uw lippen laten opvullen en bevalt het resultaat niet?
Dan kan de cosmetisch arts u injecteren met hyaluronidase, waardoor het vulmiddel zal worden opgelost. De kosten hiervan zijn vanaf €150,00.

Als de behandeling goed is uitgevoerd, voelen ze niet anders aan dan echte lippen. Zelfs niet als je zoent.
Gelukkig hebben onze cosmetisch artsen enorm veel ervaring. Hebben al ontelbare behandelingen uitgevoerd, zijn lid van NVCG en specialist in het subtiel opvullen van lippen.
Heeft u vragen of wilt u goed advies? Maak dan eens een afspraak, bijvoorbeeld voor een gratis consult.

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak