Lipfillers

Home Behandelingen

Lippen opvullen

Lippen opvullen met lipfillers

Het opvullen van lippen, ook wel een lipvergroting is een cosmetische ingreep die u mooie volle lippen geeft. De mond is altijd een eye catcher. Als we met elkaar praten, kijken we naar elkaars lippen. Met het verstrijken van de jaren worden de lippen dunner door volumeverlies.

U kunt u verticale lijntjes krijgen langs de rand van de lippen doordat de contourrand lijkt te vervagen. Mondhoeken kunnen gaan afhangen, wat een droevige uitstraling geeft. Lippen opvullen met lipfillers zorgt voor een jongere uitstraling en maakt smalle of kleine lippen voller.

Welke lipfiller is geschikt?

Voor het opvullen van lippen maken we gebruik van een filler met hyaluronzuur. Een filler op basis van hyaluronzuur is zeer veilig. De heldere gel lijkt sterk op de hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam aanwezig is. We herstellen het volume van uw lippen door op de juiste plekken kleine hoeveelheden toe te dienen. We zorgen ervoor dat uw lippen weer passen bij uw persoonlijkheid. Ze krijgen weer hun natuurlijke vorm, volume en stevigheid terug.

 

Naast deze behandeling om vollere lippen te krijgen, kan een lipfiller de mondhoekjes weer minder afhangend maken en de rimpeltjes op en rond de lippen verzachten. Het vergroten van de lippen kan er zelfs voor zorgen dat fijne rimpeltjes net boven en onder de lippen worden verzacht, of dat de ontwikkeling van dit soort liplijntjes kan worden voorkomen.

Is een lipfiller iets voor u?

Een eerste consult is gratis

Jeugdige volle lippen, op een natuurlijke manier, zijn dus voor iedereen binnen handbereik.

 • Verhoudingen kloppend maken
 • Smalle lippen meer volume geven, of voller maken
 • Dunne lippen opvullen door het ouder worden
 • Het opvullen van lippen bij een littekens
 • Lippen opvullen om rokerslijntjes minder zichtbaar te maken

Natuurlijke lipcontour & een mooi lipvolume

Door uw lipcontour of liprand (de overgang tussen de gewone huid naar de gekleurde huid van de lip) te injecteren met fillers wordt deze weer aangezet. Afhangende mondhoeken kunnen gelift worden en de rimpels tussen de mondhoeken en de kin kunnen worden vervaagd. Ook kunnen we asymmetrische lippen met slechts een kleine behandeling weer in proportie brengen.

Soms vraagt de verhouding tussen bovenlip en onderlip om injecties in het lippenrood zelf. Ook kan het wenselijk zijn om het lippenrood zelf wat vulling te geven voor een vollere vorm. We streven altijd naar een subtiele vergroting, zodat uw mond zijn natuurlijke vorm behoudt en tijdens de behandeling kijken we altijd naar uw hele gezicht.

Pijnloze behandeling

lipvergrotingEen lipfiller behandeling voeren wij altijd uit met fillers die bestaan uit hyaluronzuur met toegevoegde verdovingsvloeistof. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in het lichaam aanwezig is en wordt aangemaakt. Het helpt het volume in uw lippen te herstellen, daarnaast zal de hydratatie van de lippen ook verbeteren.

 

Wij gebruiken bij Van Lennep Kliniek diverse A-merken hyaluronzuur, zoals Restylane, Juvederm, of Belotero. Deze fillers bevatten naast hyaluronzuur allemaal een lichte verdoving waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Eventueel kunnen wij de lippen nog voorzien van een verdovende crème; zo bent u verzekerd van een pijnloze behandeling. Maak een afspraak voor een gratis consult en vraag naar de mogelijkheden voor uw wensen.

Specialist in lipfillers

Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in het verbeteren van gezichtscontouren, zoals die van de lippen. Onze cosmetisch artsen hebben zeer veel ervaring als het gaat om veilige behandelingen met zachte hand. Tevens is behoud van uw eigen uitstraling van belang. Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden zullen zij niet alleen kijken naar de vorm van uw lippen. De artsen zullen het gehele gezicht bekijken en zorgen voor een mooie balans. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

 

Een misverstand is dat door alleen het opvullen van de lippen uw gezicht een jonger uiterlijk krijgt. Soms kan het nodig zijn om extra volume op de slapen aan te vullen, of juist bij de jukbeenderen en de kin om een mooi natuurlijk uiterlijk te krijgen dat goed in balans is.

lippen opvullen - lipfiller

“Jeugdige volle lippen, op een natuurlijke manier, dat is waar ik voor sta!”
Dr. Hoekstra

 

“Als ik een lipfiller adviseer duurt het soms even tot de klant hier mee instemt. Er is veel angst voor onnatuurlijke resultaten en ‘fake lips’. Gelukkig kan ik met 1 ml laten zien, hoe mooi een lip kan worden, zonder dat iemand dit zal zien en achteraf zijn klanten erg blij met de subtiele touch”

Drs. Ludy Holst

Lippen opvullen Voor & Na

FAQ lipfiller

De prijs van een lipvergroting kunt u vinden in onze prijslijst.

De fillers die wij gebruiken, bevatten lidocaïne, een verdovend middel waardoor de behandeling vrijwel pijnloos zal zijn. Een verdovende crème aanbrengen voor de behandeling is ook mogelijk.
restylane lipfiller

Het resultaat van lipfiller is direct zichtbaar. De lippen kunnen de eerste 24 uur iets gezwollen zijn en het uiteindelijke effect beoordelen we na 3 weken. Het resultaat van een lipfiller blijft ongeveer 12 maanden. Daarna kan de behandeling herhaald worden.

Een lipfiller kan een heel mooi natuurlijk resultaat geven, maar ga daarvoor wel naar een erkende cosmetisch arts KNMG. Onze cosmetisch artsen hebben veel ervaring in deze behandeling en zijn goed getraind. Een onnatuurlijk grote lip is een resultaat waar wij niet achter staan en dit kan ook niet bereikt worden met een behandeling met 1 ml.

Hyaluronzuur fillers kunnen volledig oplossen. Heeft u elders uw lippen laten opvullen en bevalt het resultaat niet?
Dan kan de cosmetisch arts u injecteren met hyaluronidase, waardoor het vulmiddel zal worden opgelost. De kosten hiervan zijn vanaf €150,00.

Een lipfillerbehandeling met injectables duurt ongeveer 15 minuten en zal weinig zwelling of een blauwe plek geven. Wanneer u snel last heeft van blauwe plekken kunt u dit van tevoren aangeven tijdens uw intake gesprek. Tijdens uw behandeling kunnen wij hier dan rekening mee houden. U kunt bijvoorbeeld van tevoren arnica druppels of tabletjes innemen om eventuele blauwe plekken te voorkomen.

Als de behandeling goed is uitgevoerd, voelen ze niet anders aan dan uw eigen lippen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon