Rimpels behandelen

Rimpelbehandeling

Het ontstaan van rimpels in het gelaat, de hals, decolleté, maar ook in de handen is een proces maar dat nu eenmaal hoort bij een ouder wordende huid. U kunt alle gezondheidsregels in acht nemen, vroeg of laat zal de huid verslappen en zullen er rimpeltjes verschijnen.

Een rimpelbehandeling lijkt onvermijdelijk zowel bij mannen als vrouwen. U wilt immers gracieus ouder worden en dieper wordende rimpels zijn niet altijd meer gewenst.

Rimpels verwijderen

Rimpels zijn er in alle soorten en maten. De meest voorkomende rimpel waar men niet van gecharmeerd is, zijn:

U kunt rimpels opvullen, verwijderen en/ of behandelen met Botox. Welke (anti) rimpelbehandeling effectief is en het beste bij u past is afhankelijk van vele factoren.

Behandeling met- of zonder fillers en Botox?

Een geschikte rimpelbehandeling is allereerst afhankelijk van uw wensen. Wellicht overweegt u een rimpelbehandeling met injectables, zoals fillers of Botox? Of juist een rimpelbehandeling zonder injectables?

Vanzelfsprekend wordt er ook gekeken naar het soort rimpel, dynamisch of statisch en de locatie van de rimpel. In sommige gevallen worden er meerdere behandelingen gecombineerd voor een natuurlijk resultaat. Een eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis. U kunt terecht bij een van onze klinieken in Den Haag of Oegstgeest. Maak wel even een afspraak.

rimpelbehandeling den haag

Soorten rimpel behandelingen

Een rimpelbehandeling zonder injectables geschiedt volledig zonder de tussenkomst van een naald. Middels een schoonheidsbehandeling of massage wordt de huid vernieuwd. Ideaal bij fijne lijntjes of putjes.

 • Bindweefselmassage; deze natuurlijke facelift of bindweefselmassage zorgt voor huidvernieuwing en vindt plaatst zonder het gebruik van inspuitingen of injectables.
  De naam ‘massage’ is ietwat misleidend. Een dergelijke massage is pittig en niet altijd ontspannen!
 • HydraFacial behandeling: de revolutionaire behandeling zuigt onzuiverheden weg en natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De rimpelbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en geeft het gelaat een frisse uitstraling.
 • Peelings; de chemische peelings van ZO Skin Health of Environ pakken huidproblemen als rimpels effectief aan. De peelings kennen diverse sterktes.
 • Laserbehandeling; huidverstrakking en huidverteviging via de speciale Alma Laser verbetert de huidstructuur.  Rimpels zullen verminderen en er zal een liftend effect plaatsvinden.
 • SkinCeuticals behandeling: Fijne lijntjes en grove poriën verdwijnen. Wetenschappelijk onderbouwd.
rimpelbehandeling Den Haag

Indien de rimpels worden veroorzaakt door een slapper wordende huid kunnen de rimpeltjes worden opgevuld. Hierdoor krijgt de huid weer een verfrist en jongere uitstraling. Wordt de rimpel veroorzaakt door overmatige spierspanning? Dan kan Botox effectief zijn. Een combinatie van Botox en fillers kan als rimpelbehandeling ook zeer effectief zijn.

De kliniek maakt onder andere gebruik van de volgende fillers:

 • Radiesse; Ook wel liquid face liftgenoemd, voor volumeverbetering door de aanmaak van lichaamseigen collageen.
 • Sculptra: Voor langdurig effect door polymelkzuur
 • Restylane en Juvederm; Ook wel hyaluronzuur, te verkrijgen in verschillende varianten voor het verfijnen van rimpels maar ook het vergroten van de lippen.
 • Profhilo; deze filler is ook op basis van hyaluronzuur en zorgt voor een unieke huidversteviging. De behandeling is pijnloos.
 • Sunekos; deze unieke rimpelbehandeling biedt een direct en duurzaam resultaat.
 • Botox is een spierverzwakker en werkt uitstekend bij strakke spiergroepen die de rimpels veroorzaken. Denk maar aan fronsrimpels tussen de wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om  een combinatie van Botox en fillers te gebruiken.

rimpelbehandeling

Deze kwalitatieve fillers/ injectables zijn zeer veilig en hebben ieder een eigen uitwerking. Iedere rimpelbehandeling zal daarom ook starten met een intake gesprek. Hier kunt u uw wensen kenbaar maken zal de arts vragen naar uw medische achtergrond. Bij het opmaken van uw individuele behandelplan dient u rekening te houden met meerdere behandelingen om een natuurlijk effect te creëren.

Rimpels ontstaan naarmate de huid ouder wordt. De aanmaak van collageen en elastine vermindert met de jaren. Ook op jonge leeftijd kunnen rimpels voorkomen. Rimpelvorming is veelal genetisch bepaald. De reguliere rimpelcremes bij de drogist zullen weinig bijdragen aan rimpelvermindering.

Wilt u thuis de juiste producten gebruiken om een gezonde en stralende huid te behouden? Onze producten voor professionele huidverzorging dragen volledig bij aan het gezond maken en behouden van de huid. De huidtherapeute of cosmetisch arts zal voor u de juiste productlijn samenstellen, afgestemd op de behoefte van uw huid. Onze huidverbeterende merken zijn:

Vanzelfsprekend is een gezonde levensstijl de basis van een stralende huid en de bescherming tegen vrije radicalen. Verder is het van belang om dagelijks een goede zon bescherming (SPF 30) te gebruiken.

 

De behandeling voor het verwijderen van rimpels wordt altijd uitgevoerd door een specialist. Een behandeling kan plaatsvinden in een van de klinieken in Den Haag of in de kliniek te Oegstgeest.

 

Is er sprake van een rimpelbehandeling zonder injectables? Dan zal u worden geholpen door een van de huidtherapeuten. De huidtherapeuten bij Van Lennep Kliniek zijn allen in het bezit van de juiste kwalificaties, BIG geregistreerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Verder beschikken alle huidspecialisten over een gezonde dosis ervaring.

 

Komt u in aanmerking voor rimpelverwijdering via Botox of fillers? Dan wordt u geholpen door cosmetisch arts Ludy Holst. Zij is geaccrediteerd lid van de NVCG, en erkend cosmetisch arts KNMG.

Maak kennis met het Van Lennep team!

 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon