Laser/IPL

Home Behandelingen

Laser/IPL

Laserbehandeling

Van Lennep Kliniek biedt een laserbehandeling in Den Haag aan met de medische laser, klasse 4. Dit apparaat biedt mogelijkheden voor zowel IPL (flitslamp) als laser. Deze medische laser is zeer betrouwbaar, veilig en effectief. De behandeling met de Fractional Laser heeft als doel
pigmentvlekken, acne littekens, rimpels, couperose, rosacea en striae te doen verminderen of te laten verdwijnen.

Clearlift laser

Tevens is het doel de huid te verjongen in het gezicht of elders op het lichaam. De behandeling wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Ludy Holst. Laser en IPL behandelingen behoren tot haar specialisme.

laserbehandeling

Wat doet de laser?

De laser heeft verschillende instellingen en handstukken. Hierdoor is het mogelijk om pigmentvlekken te behandelen, vaatjes en roodheid te verminderen maar ook de huid zelf te verbeteren. De huidverbeterende laser stimuleert zowel de vernieuwing van de opperhuid als de aanmaak van collageen in de lederhuid. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en littekens van bijvoorbeeld acne en verbetert het volume en de elasticiteit van de huid. Dat resulteert in een mooie jonge en fris uitziende huid die ook beter gehydrateerd en elastisch aanvoelt. Een huidverstrakkende laserbehandeling is zeer geschikt voor gelaat, hals en decolleté.

Interesse in een laserbehandeling?

Een eerste consult is gratis

Clearlift laserbehandeling

De pijnloze en veilige Clearlift laserbehandeling (ook wel Cold laser behandeling) zorgt voor aanmaak van nieuw collageen, hetgeen zorgt voor een strakke, vernieuwde huid. Deze bijzondere laserstraal zorgt dus eigenlijk voor een facelift, zonder de huid te beschadigen. Rimpels vervagen en oneffenheden verdwijnen. De Cold laserbehandeling biedt een prima alternatief voor Botox of fillers.

Clearlift laserbehandeling

Een Clearlift laser behandeling is geschikt voor gelaat, hals en decolleté. Het resultaat is al na 1 behandeling te ervaren. Een kuur van 3-6 behandelingen, om de twee weken biedt optimaal resultaat. Daarna kunt u een onderhoudsbehandeling doen van eens per x aantal maanden. In principe kunt u deze behandeling onbeperkt doen.

Een enkele laser behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Het gelaat kan direct na de behandeling wat warm aanvoelen maar u bent direct weer toonbaar.

FAQ laserbehandeling

De behandeling met een laser is gevoelig. De meeste patiënten verdragen de laserbehandeling goed zonder verdoving. De behandeling  voelt aan als warme ‘prikjes’ op uw huid.  Voor en na de laserbehandeling is het belangrijk verstandig met de zon om te gaan en minimaal een factor 30 te gebruiken, welke via ons verkrijgbaar is.

Bij het behandelen van de huid met een laser dient u er wel rekening mee te houden dat u gedurende enkele dagen last kunt hebben van wat zwelling, roodheid of donkerdere verkleuring van de huid. Uiteraard begeleiden wij u daar doorheen.

Eén behandeling geeft al een prachtig resultaat, echter voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig. Het aantal benodigde sessies is bijvoorbeeld afhankelijk van de conditie van uw huid. Het resultaat blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uiteraard speelt uw levensstijl daarbij een grote rol. Roken, slechte eetgewoonten en overmatige blootstellen aan de zon of zonnebank verslechteren de conditie van de huid. Hoe gezonder uw levensstijl, des te langer houdt u plezier van uw laserbehandeling.
De arts bepaalt in het consult welke aanpak voor u het beste is. De frequentie van behandelen en het totale kostenplaatje zal dan ook voor u duidelijk worden.

Marianne uit Den Haag, 63 jaar

Laserbehandeling 1

 “De behandeling is mij alles mee gevallen”.

 

Het branderige gevoel dat op het einde van de behandeling ontstond was later op de dag al verminderd.
De huid voelde droog aan ,een soort van schuurpapier, ik heb zoals afgesproken de kalmerende creme erop gesmeerd en dat voelde meteen beter.
Op de pixels kwamen wat lichte korstjes. 3 dagen na de behandeling was het niet meer rood.

 

Ik kon het alle dagen goed camoufleren met de minerale make-up van Jane Iredale.
Er kwamen ook wat velletjes af,’ mooi hoor , ik krijg een nieuwe huid!’
Ook zie je na een behandeling al resultaat qua huidverstrakking.
IK ben er blij mee,laat jullie over een paar dagen weer wat weten, als de donkere vlekjes [oude huid] weg zijn….

 

Laser behandeling 2
Na 4 weken was gevoeliger dan de eerste,de diepe halsrimpels zijn extra behandeld.
Deze bleven langer rood en branderig en iets minder te camoufleren. Na 5 dagen was het rode weg en ben ik nu aan het vervellen,ik ben reuze blij met het resultaat.

 

Ik zie zeker dat mijn hals nu veel jonger oogt en strakker is!

 

Bedankt Ludy!

 

Liefs, Marianne

3A Before couperose3A AFTER couperosehanden_voorHanden na

Prijzen laserbehandelingen

De prijzen van laserbehandelingen kunt u hieronder aanklikken:

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: