Laser/IPL

Home Behandelingen

Laser/IPL

Laserbehandeling

Van Lennep Kliniek biedt verschillende laserbehandeling in Den Haag en Oegstgeest aan. Onze medische laser kent dan ook diverse doeleinden, zoals huidverbetering tot huidverjonging voor lichaam en gezicht. De behandeling wordt uitgevoerd door de laser- en IPL specialisten van de kliniek.

laserbehandeling

FAQ laserbehandeling

De behandeling met een laser is gevoelig. De meeste patiënten verdragen de laserbehandeling goed zonder verdoving. De behandeling  voelt aan als warme ‘prikjes’ op uw huid.  Voor en na de laserbehandeling is het belangrijk verstandig met de zon om te gaan en minimaal een factor 30 te gebruiken, welke via ons verkrijgbaar is. Bij het behandelen van de huid met een laser dient u er wel rekening mee te houden dat u gedurende enkele dagen last kunt hebben van wat zwelling, roodheid of donkerdere verkleuring van de huid. Uiteraard begeleiden wij u daar doorheen.

Eén behandeling geeft al een prachtig resultaat, echter voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig. Het aantal benodigde sessies is bijvoorbeeld afhankelijk van de conditie van uw huid. Het resultaat blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uiteraard speelt uw levensstijl daarbij een grote rol. Roken, slechte eetgewoonten en overmatige blootstellen aan de zon of zonnebank verslechteren de conditie van de huid. Hoe gezonder uw levensstijl, des te langer houdt u plezier van uw laserbehandeling. De arts bepaalt in het consult welke aanpak voor u het beste is. De frequentie van behandelen en het totale kostenplaatje zal dan ook voor u duidelijk worden.

Marianne uit Den Haag, 63 jaar Laserbehandeling 1  “De behandeling is mij alles mee gevallen”.   Het branderige gevoel dat op het einde van de behandeling ontstond was later op de dag al verminderd. De huid voelde droog aan ,een soort van schuurpapier, ik heb zoals afgesproken de kalmerende creme erop gesmeerd en dat voelde meteen beter. Op de pixels kwamen wat lichte korstjes. 3 dagen na de behandeling was het niet meer rood.   Ik kon het alle dagen goed camoufleren met de minerale make-up van Jane Iredale. Er kwamen ook wat velletjes af,’ mooi hoor , ik krijg een nieuwe huid!’ Ook zie je na een behandeling al resultaat qua huidverstrakking. IK ben er blij mee,laat jullie over een paar dagen weer wat weten, als de donkere vlekjes [oude huid] weg zijn….   Laser behandeling 2 Na 4 weken was gevoeliger dan de eerste,de diepe halsrimpels zijn extra behandeld. Deze bleven langer rood en branderig en iets minder te camoufleren. Na 5 dagen was het rode weg en ben ik nu aan het vervellen,ik ben reuze blij met het resultaat.   Ik zie zeker dat mijn hals nu veel jonger oogt en strakker is!   Bedankt Ludy!   Liefs, Marianne 3A Before couperose3A AFTER couperosehanden_voorHanden na

De prijs van een laserbehandeling ligt aan de locatie en het soort laser. Bekijk het overzicht met tarieven voor een juiste indicatie.

Interesse in een laserbehandeling?

Een eerste consult is gratis

Wat doet de laser?

De laser heeft verschillende instellingen en handstukken. Hierdoor is het mogelijk om pigmentvlekken te behandelen, vaatjes en roodheid te verminderen maar ook de huid zelf te verbeteren. De huidverbeterende laser stimuleert zowel de vernieuwing van de opperhuid als de aanmaak van collageen in de lederhuid. Hierdoor verminderen fijne lijntjes en littekens van bijvoorbeeld acne en verbetert het volume en de elasticiteit van de huid. Dat resulteert in een mooie jonge en fris uitziende huid die ook beter gehydrateerd en elastisch aanvoelt. Een huidverstrakkende laserbehandeling is zeer geschikt voor gelaat, hals en decolleté.

Pigmentvlekken

De IPL laser vermindert pigmentvlekjes in het gelaat.

Meer over laser & pigmentvlekken

Couperose

Bij vaatafwijkingen biedt de laser een verbluffend resultaat.

Meer over laser & couperose

Rosacea

Lasertherapie verzacht de roodheid van de huid bij rosacea.

Meer over laser & Rosacea

Acne littekens

Littekenvermindering via laser kan een goede optie zijn.

Meer over laser & acne

Bodycontouring

Een strak lichaam en minder vetophoping met de pijnloze Accent XL laser.

Meer over laser & bodycontouren

Laser Lip Plumping

De natuurlijke lipfiller zonder injectie én volledig pijnloos!

Meer over Laser Lip Plumping

Clearlift

Deze cool laserbehandeling is pijnloos en zeer geschikt voor de zomermaanden.

Meer over clearlift

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon