Informatie

Laserbehandeling

Van Lennep Kliniek biedt een laserbehandeling in Den Haag aan met de medische laser, klasse 4. Dit apparaat biedt mogelijkheden voor zowel IPL (flitslamp) als laser. Deze medische laser is zeer betrouwbaar, veilig en effectief. De laser stimuleert het collageen van zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid en verbetert daarmee het volume en de elasticiteit van de huid. Dat resulteert in huidverbetering en huidverjonging; een mooie jonge en fris uitziende huid die ook beter gehydrateerd en elastisch aanvoelt. Zeer geschikt voor gelaat, hals en decolleté. 
Kom eens langs voor een gratis intake en bekijk of een laserbehandeling ook voor u de beste oplossing biedt. Een laserbehandeling is effectief bij:

laserbehandeling Den Haag

Fractionele laser en IPL

De Harmony XL beschikt over laser en Intense Pulsed Light (IPL). Bij laser wordt er gebruik gemaakt van licht met maar één golflengte. Afhankelijk van de golflengte kan een specifieke huidaandoening worden behandeld. De ingebouwde koeltechniek zorgt voor aangename behandelingen.

IPL, ook wel flitslamp genoemd, is een andere techniek dan laser. Bij de flitslamp worden meerdere golflengtes uitgezonden. Door middel van een filter kunnen niet benodigde golflengtes tegengehouden worden.

Clearlift laserbehandeling, de vriendelijke facelift

De pijnloze en veilige Clearlift laserbehandeling (ookwel Cold laser behandeling) zorgt voor aanmaak van nieuw collageen, hetgeen zorgt voor een strakke, vernieuwde huid. Deze bijzondere laserstraal zorgt dus eigenlijk voor een facelift, zonder de huid te beschadigen. Rimpels vervagen en oneffenheden verdwijnen. De Cold laserbehandeling biedt een prima alternatief voor Botox of fillers.

Een Clearlift laser behandeling is geschikt voor gelaat, hals en decolleté. Het resultaat is al na 1 behandeling te ervaren. Een kuur van 3-6 behandelingen, om de twee weken biedt optimaal resultaat. Daarna kunt u een onderhoudsbehandeling doen van eens per x aantal maanden. In principe kunt u deze behandeling onbeperkt doen.

Een enkele laser behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Het gelaat kan direct na de behandeling wat warm aanvoelen maar u bent direct weer toonbaar.

Clearlift laserbehandeling
Wilt u de voordelen van de Clear lift laserbehandeling ervaren? Maak dan even een afspraak.

Behandelingen

Behandeling met laser

De behandeling met een laser is enigszins pijnlijk maar de meeste patiënten verdragen de laserbehandeling goed zonder verdoving. De behandeling  voelt aan als warme ‘prikjes’ op uw huid.  Voor en na de laserbehandeling is het belangrijk verstandig met de zon om te gaan en minimaal een factor 30 te gebruiken, welke via ons verkrijgbaar is.

Bij het behandelen van de huid met een laser dient u er wel rekening mee te houden dat u gedurende enkele dagen last kunt hebben van wat zwelling, roodheid of donkerdere verkleuring van de huid. Uiteraard begeleiden wij u daar doorheen.

Hoeveel laserbehandelingen zijn er nodig?

Eén behandeling geeft al een prachtig resultaat, echter voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig.  Het aantal benodigde sessies is bijvoorbeeld afhankelijk van de conditie van uw huid. Het resultaat blijft doorgaans jaren zichtbaar. Uiteraard speelt uw levensstijl daarbij een grote rol. Roken, slechte eetgewoonten en overmatige blootstellen aan de zon of zonnebank verslechteren de conditie van de huid. Hoe gezonder uw levensstijl, des te langer houdt u plezier van uw laserbehandeling.
De arts bepaalt in het consult welke aanpak voor u het beste is. De frequentie van behandelen en het totale kostenplaatje zal dan ook voor u duidelijk worden.

Prijzen

Prijzen laserbehandelingen

De prijzen van laserbehandelingen kunt u hieronder aanklikken:

Definitief ontharen prijzen

Acne Littekens

Couperose en/ of gesprongen adertjes

Pigmentvlekken 

Foto's en ervaringen

Marianne uit Den Haag, 63 jaar, Laserbehandeling 1

 “De behandeling is mij alles mee gevallen”.

Het branderige gevoel dat op het einde van de behandeling ontstond was later op de dag al verminderd.
De huid voelde droog aan ,een soort van schuurpapier, ik heb zoals afgesproken de kalmerende creme erop gesmeerd en dat voelde meteen beter.
Op de pixels kwamen wat lichte korstjes. 3 dagen na de behandeling was het niet meer rood.

Ik kon het alle dagen goed camoufleren met de minerale make-up van Jane Iredale.
Er kwamen ook wat velletjes af,’ mooi hoor , ik krijg een nieuwe huid!’
Ook zie je na een behandeling al resultaat qua huidverstrakking.
IK ben er blij mee,laat jullie over een paar dagen weer wat weten, als de donkere vlekjes [oude huid] weg zijn….

Laser behandeling 2
Na 4 weken was gevoeliger dan de eerste,de diepe halsrimpels zijn extra behandeld.
Deze bleven langer rood en branderig en iets minder te camoufleren. Na 5 dagen was het rode weg en ben ik nu aan het vervellen,ik ben reuze blij met het resultaat.

Ik zie zeker dat mijn hals nu veel jonger oogt en strakker is!

Bedankt Ludy!

Liefs, Marianne
3A Before couperose3A AFTER couperosehair removal chest man beforehair removal chest man afterhanden_voorHanden na