Rimpelbehandelingen

Home Behandelingen

Rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen

Rimpelbehandelingen

rimpelbehandelingenZelf bij een gezonde levensstijl zullen, vroeg of laat, rimpels verschijnen. Het gezicht, de handen, de hals en decollete zijn gevoelig voor rimpels. Er zijn diverse rimpelbehandelingen die ervoor zorgen dat rimpeltjes verzachten of zelfs verdwijnen. Rimpelbehandelingen bij Van Lennep Kliniek bieden een veilige manier om gracieus ouder te worden; wie wil er nu niet de beste versie van zichzelf zijn!

 

Met- of zonder fillers en Botox?

Welke (anti) rimpelbehandeling is het beste? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. De beste rimpelbehandeling voor u is allereerst afhankelijk van uw wensen. rimpels Wellicht overweegt u een behandeling met injectables, zoals fillers of Botox, of juist zonder tussenkomst van een naald.
Vanzelfsprekend wordt er ook gekeken naar het soort rimpel en de locatie. In sommige gevallen worden er meerdere behandelingen gecombineerd voor een natuurlijk resultaat.
Heeft u interesse in een rimpel behandeling op maat? Maak dan een afspraak voor een gratis intake. Hierbij kunt u aangeven wat uw wensen zijn en de cosmetisch arts zal de mogelijkheden bespreken.

Rimpelbehandeling Den Haag of Oegstgeest? Van Lennep Kliniek!

Overweegt u een rimpelbehandeling? Van Lennep Kliniek heet u welkom in de vestiging in Den Haag of Oegstgeest. Liever een anonieme setting? Kies dan voor onze private practice at home. Verder bieden wij de volgende kwaliteiten:

 • De medewerkers bij Van Lennep Kliniek zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring.
 • Bij Van Lennep Kliniek wordt enkel gewerkt met A-merk producten die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
 • U kunt rekenen op bevoegdheid, bekwaamheid en uiterste nauwkeurigheid.
 • Alle behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Rimpelbehandelingen

Een rimpelbehandeling zonder injectables geschiedt volledig zonder de tussenkomst van een naald. Middels een schoonheidsbehandeling of massage wordt de huid vernieuwd. Ideaal bij fijne lijntjes.

 • Bindweefselmassage; deze natuurlijke facelift of bindweefselmassage zorgt voor huidvernieuwing en vindt plaatst zonder het gebruik van inspuitingen of injectables.
 • Peelings; de peelings van Environ en ZO Skin Health pakken huidproblemen als rimpels effectief aan.
 • Fractionele laser: De laser heeft een huidverbeterende functie en stimuleert zowel de vernieuwing van de opperhuid als de aanmaak van collageen in de lederhuid.

Indien de rimpels worden veroorzaakt door een slapper wordende huid kunnen de rimpeltjes worden opgevuld. Hierdoor krijgt de huid weer een verfrist en jongere uitstraling. De kliniek maakt gebruik van de volgende fillers:

 • Radiesse; Ook wel liquid face liftgenoemd, voor volumeverbetering door de aanmaak van lichaamseigen collageen.
 • Sculptra: Voor langdurig effect door polymelkzuur
 • Restylane en Juvederm; Ook wel hyaluronzuur, te verkrijgen in verschillende varianten voor het verfijnen van rimpels maar ook het vergroten van de lippen.
 • Botox is een spierverzwakker en werkt uitstekend bij strakke spiergroepen die de rimpels veroorzaken, zoals fronsrimpels. Ook is het mogelijk om  een combinatie van Botox en fillers te gebruiken.

De kwalitatieve injectables zijn zeer veilig en hebben ieder een eigen uitwerking. Iedere rimpelbehandeling zal daarom ook starten met een intake gesprek. Hier kunt u uw wensen kenbaar maken en zal de arts vragen naar uw medische achtergrond. Bij het opmaken van uw individuele behandelplan dient u rekening te houden met meerdere behandelingen om een natuurlijk effect te creëren.

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak