Couperose

Home Behandelingen

Couperose

Couperose

Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in het gezicht (teleangiectasieen). Hoe het precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van Rosacea; een ontstekingsreactie van de huid. Een spider naevus is een kleine rode stip met uitlopers (zoals een spinnetje).

Veelvuldige zonblootstelling en roken is een risicofactor voor het ontwikkelen ervan.

Het is volkomen onschuldig echter wel cosmetisch storend en soms gepaard gaand met een onaangenaam brandend gevoel door een verstoring van de uitwisseling van voedingstoffen en afvalstoffen.

Een laserbehandeling bij dergelijke vaatafwijkingen is zeer effectief.
couperose-behandeling-laser

Couperose behandeling

Met de laser kunnen de overtollige vaatjes zeer succesvol behandeld worden, zonder omliggende weefsels en huid te beschadigen. Na 2 behandelingen zal er al een forse verbetering zijn, echter meestal zijn er 3 behandelingen nodig. Belangrijk is om in de periode dat u behandeld wordt goede zonbescherming te gebruiken en niet naar de zonnebank of sauna te gaan.

Gesprongen adertjes

Gesprongen adertjes, spinnenkopjes of spider naevi zijn plaatselijke verwijdingen van kleine bloedvaatjes in de huid. Deze komen veelal voor op het gelaat.
Ook dit is een volkomen onschuldige aandoening welke wel ontsierend is.
Met behulp van de laser kunnen deze adertjes vaak in 1 behandeling verwijderd worden, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Camoufleren

De rode huid is zeer goed te camoufleren met de minerale make-up van Jane Iredale. Onze schoonheidsspecialiste laat u graag zien welke producten het beste bij uw huidskleur passen en hoe u deze kunt aanbrengen.
rosacea-camoufleren

Couperose vasculair (IPL) behandeling prijzen

Klein

€ 100

Middelgroot

€ 150

Uitgebreid

€ 200

Extra uitgebreid

€ 250

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak