Summer Treatment

Nieuw! Heb jij jouw Summer Treatment al geboekt?

Het is echt niet langer nodig om jouw behandelingen in de zomer te staken. Sterker nog; het is juist beter om ook in de zomer door te gaan zodat jouw huid beter beschermd is tegen de schadelijke invloeden van de zon en luchtvervuiling. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Van Lennep Kliniek en wij hebben dit seizoen een nieuw assortiment aan Summer Treatments samengesteld, van basic tot advanced!Get ready to glow this summer – met onze exclusieve zomerbehandelingen en breng en behoud jouw huid in topconditie.

Wat is een ''Summer Treatment''?

Onze speciale zomerbehandelingen hebben als doel om de huid te versterken en te verbeteren. Je wilt namelijk niet alleen dat deze de gehele zomer blijft stralen, maar ook dat deze zich beter kan weren tegen schadelijke zonnestralen. Een ‘’Summer Treatment’’ kan bestaan uit een losse peeling, of uit een combinatiebehandeling van peelings en microneedling bij één van onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten.

Meestal bestaat de behandeling uit een combinatie van microneedling met een peeling, speciaal geselecteerd voor het zomerseizoen. Deze diepte van microneedling en de sterkte van de peeling kan worden aangepast aan de verschillende zones in het gezicht, de hals en het decolleté. De peelings zitten vol antioxidanten en zorgen ervoor dat vrije radicalen worden geneutraliseerd.

Het doel van de behandeling is het voorkomen van huidveroudering, pigmentvlekken, verstopte poriën, fijne lijntjes en natuurlijk om je mooie gezonde glow te behouden.

Summer Treatment

Summer Peeling

Onze favoriete basis peeling voor in de zomer is de Mandelic Peel. Deze peeling bevat alphahydroxyzuur (AHA) en heeft een antibacteriële werking waardoor het geschikt is bij (inflammatoire) acne. Dankzij zijn grote molecuul heeft het een langzame penetratiediepte waardoor het ook heel geschikt is voor de gevoelige en donkere huidtypes. Het is ook een mooie voorbereidende peeling in combinatie met microneedling, daarom is deze behandeling niet alleen los, maar ook als Summer Treatment Advanced in te plannen!

De voordelen op een rijtje:

  • Voorbereidende peeling
  • Normaliseert en controleert de talgproductie
  • Verfijnt grove poriën
  • Verbetert de huidteint
  • Ook geschikt onder de ogen
  • Vermindert acne
  • Vermindert oppervlakkige acnelittekens
  • Geschikt bij pigmentafwijkingen
  • Geen downtime of schilfering

Stralend de zomer door? Maak dan nu een afspraak voor een ‘Summer Peeling”!

Summer Treatment

Een populaire en zeer geschikte behandeling tijdens de zomer is Microneedling. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen én te verbeteren zonder dat hiermee opperhuid beschadigd raakt. Tijdens het ‘needlen’, worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor kunnen antioxidanten, zoals vitamine C, dieper in de huidlagen worden ingebracht waardoor ze hun werk nóg beter kunnen doen. Vitamine C zorgt onder andere voor extra versteviging van de huid vanwege de aanmaak van nieuw collageen en elastine en voor bescherming van de pigmentcellen. Onze microneedling behandeling met vitamine C peel geeft jouw huid dus een echte boost! De behandeling wordt afgesloten met een verkoelend en kalmerend masker.

 

Stralend de zomer door? Maak dan nu een afspraak voor een ‘Summer Treatment”!

Summer Treatment Advanced

De alles-in-1 combinatie, die net even een stapje verder gaat wanneer je aan de algehele conditie van jouw huid wilt werken.

* Mandelic Peel & Vitamine C Peel
* Microneedling
* Een hydraterend masker

Meest gestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Je hebt direct een mooie gehydrateerde glow met een gezonde blos. Dit maakt deze behandeling geschikt voor ieder moment van de dag. Zorg wel dat je de huid goed beschermd en bijsmeert zodra je de zon in gaat. Na de behandeling brengen wij altijd een UV-bescherming bij je aan.

Onze Summer Treatments zijn geschikt voor elk huidtype, man en vrouw en zijn voor elke leeftijd.

Tijdens een intake met huidanalyse stelt onze huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is namelijk erg wisselend per persoon en hangt af van meerdere factoren. Het merendeel van onze cliënten neemt een kuur af, of komt elke 6-8 weken voor een behandeling. De behandeling kan ook als losse sessie worden ingepland.

Bij Van Lennep Kliniek worden deze medisch-cosmetische behandelingen alleen uitgevoerd door vakkundige BIG-geregistreerde huidtherapeuten. Zij hebben de juiste ervaring met verschillende huidtypen en huidaandoeningen. Zij zijn lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten (NVH). Natuurlijk volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden en up-to-date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent. Het team werkt op onze locaties in Den Haag en Oegstgeest.

Wat zeggen anderen over onze treatments?

Left Menu Icon