Home

Summer Treatment

Summer Treatment

Nieuw! Heb jij jouw Summer Treatment al geboekt?

De tijd van de warmere dagen met hogere zonkracht is weer begonnen en dat zorgt ervoor dat we ons behandelaanbod speciaal aanpassen aan dit seizoen. Onze combinatiebehandelingen voor de zomer laten jou niet alleen stralen, maar zorgen er ook voor dat je beter beschermd bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en luchtvervuiling. Ga stralend de zomer door met onze geselecteerde “Summer Treatments” en breng en behoud jouw huid in topconditie.

Wat is een ''Summer Treatment''?

Een zomerbehandeling heeft als doel om de huid te versterken en te verbeteren. Je wilt namelijk niet alleen dat deze de gehele zomer blijft stralen, maar ook dat deze zich beter kan weren tegen schadelijke zonnestralen. Een ‘’Summer Treatment’’ bestaat uit een combinatiebehandeling bij één van onze BIG-geregistreerde huidtherapeuten.

Meestal bestaat de behandeling uit een combinatie van microneedling met een peeling, speciaal geselecteerd voor het zomerseizoen. Deze diepte van microneedling en de sterkte van de peeling kan worden aangepast aan de verschillende zones in het gezicht, de hals en het decolleté. De peelings zitten vol antioxidanten en zorgen ervoor dat vrije radicalen worden geneutraliseerd.

Het doel van de behandeling is het voorkomen van huidveroudering, pigmentvlekken, verstopte poriën, fijne lijntjes en natuurlijk om je mooie gezonde glow te behouden.

Vitamine C Peel & Microneedling

Een populaire en zeer geschikte behandeling tijdens de zomer is Microneedling. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen én te verbeteren zonder dat hiermee opperhuid beschadigd raakt. Tijdens het ‘needlen’, worden er minuscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor kunnen antioxidanten, zoals vitamine C, dieper in de huidlagen worden ingebracht waardoor ze hun werk nóg beter kunnen doen. Vitamine C zorgt onder andere voor extra versteviging van de huid vanwege de aanmaak van nieuw collageen en elastine en voor bescherming van de pigmentcellen. Onze microneedling behandeling met vitamine C peel geeft jouw huid dus een echte boost!

Stralend de zomer door? Maak dan nu een afspraak voor een ‘Summer Treatment”!

Combinatiebehandeling

De alles-in-1 combinatie, die net even een stapje verder gaat wanneer je aan de algehele conditie van jouw huid wilt werken.

* Minimaal twee peelings, waaronder de Vitamine C Peel
* Microneedling
* Een hydraterend masker

Meest gestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Je hebt direct een mooie gehydrateerde glow met een gezonde blos. Dit maakt deze behandeling geschikt voor ieder moment van de dag. Zorg wel dat je de huid goed beschermd en bijsmeert zodra je de zon in gaat. Na de behandeling brengen wij altijd een UV-bescherming bij je aan.

Onze Summer Treatments zijn geschikt voor elk huidtype, man en vrouw en zijn voor elke leeftijd.

Tijdens een intake met huidanalyse stelt onze huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is namelijk erg wisselend per persoon en hangt af van meerdere factoren. Het merendeel van onze cliënten neemt een kuur af, of komt elke 6-8 weken voor een behandeling. De behandeling kan ook als losse sessie worden ingepland.

Bij Van Lennep Kliniek worden deze medisch-cosmetische behandelingen alleen uitgevoerd door vakkundige BIG-geregistreerde huidtherapeuten. Zij hebben de juiste ervaring met verschillende huidtypen en huidaandoeningen. Zij zijn lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten (NVH). Natuurlijk volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden en up-to-date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent. Het team werkt op onze locaties in Den Haag en Oegstgeest.

Wat zeggen anderen over onze treatments?

Left Menu Icon