Home

Winter Treatments

Winter Treatments

Een intensieve opfrisser tijdens de wintermaanden doe je met een van onze speciaal geselecteerde winter treatments.

De wat koudere maanden zijn ideaal om met onze intensievere peelings aan de slag te gaan, of we kunnen je helpen met wat meer hydratatie en comfort, wanneer je last hebt van een wat droog en trekkerig gevoel.
 

Onze behandelingen kunnen effectief ingezet worden bij:

 • Melasma
 • Fijne lijntjes
 • Ouderdomsvlekken
 • Diffuus pigment
 • Rimpels
 • Grove poriën
 • Een doffe huid
 • Een trekkerige, droge huid 

Onze speciaal geselecteerde winter treatments bestaan uit lactaatzuur, glycolzuur, TCA-zuur, of Retinol. 

Laat je adviseren door onze ervaren huidtherapeuten en kijk welke behandeling het beste is voor jouw huid!  

Maak kennis met ons ervaren team van huidtherapeuten

Van Lennep Kliniek laat deze medisch-cosmetische behandelingen alleen uitvoeren door vakkundige BIG-geregistreerde huidtherapeuten die ervaring hebben met alle huidtypes en diverse huidaandoeningen. Daarnaast zijn zij lid van het kwaliteitsregister paramedici en de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten (NVH). Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis te verbreden / up-to-date te houden. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent. Het team werkt op onze locaties in Oegstgeest en Den Haag.
 

Elke winterbehandeling richt zich op een ander huidprobleem. De volgende behandelingen zijn mogelijk: 

In de winter kan jouw huid soms ineens onrustiger zijn dan je gewend bent. Pak onzuiverheden aan met een Mask Peel, of Milk Peel van Dermaceutic.  Hierbij is de Mask Peel meer een instap-behandeling voor de vette, of acnegevoelige huid, bij grove poriën en overtollig talg. De Milk Peel gaat een stapje verder en bestaat uit 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicyzuur. Samen vormen ze een krachtige formule om jouw huid weer te laten stralen. Deze werkt ook nog wat dieper op evt. pigmentvlekjes.

Dermaceutic’s Cosmopeel TCA is een medium tot diepe chemische peeling die zorgt voor versnelde huidvernieuwing. De peeling bestaat uit een combinatie van verschillende zuren en deze is op te bouwen in sterkte, van 12%, naar zelfs 20%. Bij veel zonschade, huidveroudering, of melasma, kunnen we nog een stuk intenser gaan met de Mela Peel Forte, of Cosmopeel Forte. 

De HydraFacial staat met stip op nummer 1 bij veel van onze klanten. Bij deze behandeling wordt de huid in de eerste stap grondig gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling. Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt daarnaast intensief gevoed en gehydrateerd. De derde stap bestaat uit het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse ‘winter glow’ te geven. 

De Signature behandeling breiden we uit met een luxe booster ‘Nassif MD’. Deze gepatenteerde cocktail van ingrediënten hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Ook richt deze zich op de volheid en uitstraling van de huid en worden tekenen van veroudering aangepakt. Ook zeer geschikt bij Rosacea! 

De alles-in-1 oplossing, als je wilt werken aan de algehele conditie van jouw huid en wanneer je te maken hebt met meerdere wensen. De behandeling in de kliniek bestaat uit een combinatie van: 

 • Een TCA peeling; 
 • Microneedling en/of IPL (Intense Pulsed Light) laser of pixel laser; 
 • Een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker. 

Dit combineren we allemaal tijdens dezelfde afspraak. 

 

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

De winterbehandelingen zijn uitermate geschikt om jouw huidprobleem intensief aan te pakken. Bekijk hier onze Rejuvenation combinatie treatment. 

Meest gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je eventueel nog vragen hebt. De meest gestelde vragen van onze cliënten vind je hieronder:

Bij de hydratie, intensieve opfrisser en acne control peel ziet de huid er direct gehydrateerd en stralend uit. Eventuele roodheid trekt namelijk meteen weg door het masker wat gebruikt wordt bij die behandeling. Dit maakt deze behandeling geschikt voor ieder moment van de dag/week.  
 

Bij intensievere peelings en combinatiebehandelingen kan de huid een gezonde rode blos hebben. Deze roodheid blijft meestal zichtbaar tot het einde van de dag. De volgende dag is deze roodheid vaak verdwenen.

Onze winter treatments zijn geschikt voor alle huidtypes.

Tijdens een intake met huidanalyse stelt onze huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is namelijk erg wisselend per persoon en hangt af van meerdere factoren. Het merendeel van onze cliënten neemt een kuur af, of komt elke 6 – 8 weken voor herhaling. 

Wanneer je aanvullend bent verzekerd is het eventueel mogelijk dat de zorgverzekeraar de behandeling vergoed. Overleg voor de mogelijkheden met de huidtherapeut. 

Wat zeggen anderen over onze treatments?

Left Menu Icon