Sculptra

Home Behandelingen

Sculptra Fillers

Sculptra Injectable

De ouder wordende huid verliest volume en soms kunnen contouren in het gelaat veranderen. De wangen kunnen invallen en strakkere lijnen, rimpels rond de mond of rimpels tussen neus en lippen worden zichtbaar. Dit verouderingsproces begint op de leeftijd van 25 jaar.

Rimpelvuller met langdurig volumeherstel

sculptraSculptra® is een filler die zorgt voor een toename van het volume van de huid. Polymelkzuur zorgt voor een stimulatie van het lichaamseigen collageen. Collageen maakt de huid voller, meer elastisch en stevig. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.
Dit proces vindt langzaam plaats, gedurende enkele maanden terwijl het collageenweefsel blijvend is, zelf wanneer deze volledig uit het lichaam verdwenen is. Een Sculptra behandeling staat dan ook garant voor langdurig volumeherstel.

Sculptra specialisten Ludy Holst en Gitte Boumeester

Ludy Holst en Gitte Boumeester, beide Sculptra specialist in Den Haag, Oegstgeest.  Inmiddels hebben de artsen meer dan tienduizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Ludy en Gitte zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Behandelingen

Sculptra filler behandeling

Iedere injectable behandeling begint met een intake.
Ludy hoort graag al je wensen en zal een behandelplan op maat maken.
Een Sculptra rimpelbehandeling bestaat altijd uit meerdere sessies. Op die manier kun je rekenen op een geleidelijk en natuurlijk resultaat.

 

Verdovende crème, een prettig idee

Sculptra vloeistof lijkt op melk. Door middel van zeer fijne injectienaaldjes wordt de filler onder de huid ingebracht. Deze kleine prikjes kunnen gevoelig zijn en vooraf zal de huid dan ook met een licht verdovende crème behandeld worden om de behandeling zo pijnloos te laten verlopen. Wel zo prettig.

Vlak na de behandeling zal de huid licht rood verkleurd zijn en misschien gezwollen. Soms kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit is normaal en trekt snel weer weg.

 

Resultaten van Sculptra behandeling

U zult het herstellende effect direct zien. De huid zal meer volume vertonen. Na ongeveer twee weken is de vloeistof goed verdeeld en zal het effect afzwakken. Vanaf dat moment zal de huid zelf meer collageen aanmaken en duurt het drie tot zes maanden voordat het uiteindelijke resultaat van uw injectables zichtbaar is.

 

Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden wordt de behandeling in fasen opgebouwd. Hierdoor zijn twee tot drie Sculptra behandelingen nodig met een tussenperiode van vier weken.
Om het resultaat van uw Sculptra Injectable te behouden is het raadzaam een keer per jaar de behandeling te herhalen.

 

Liquid Facelift Clinic

Sculptra prijzen

1 flacon 9 ml

€ 600

2 flacons 18 ml

€ 1000

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak