Sculptra

Sculptra Injectable

De ouder wordende huid verliest volume en soms kunnen contouren in het gelaat veranderen. De wangen kunnen invallen en strakkere lijnen in het gelaat worden zichtbaar. Rimpels rond de mond of rimpels tussen neus en lippen worden dieper. Dit verouderingsproces begint op de leeftijd van 25 jaar. Een Sculptra injectable behandeling kan uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij het:

  • Opvullen van ingevallen slapen;
  • Volume geven aan ingevallen wangen;
  • Accent geven aan de jukbeenderen;
  • Neus-lippenlijn verzachten;
  • Slappe, hangende kaaklijn liften.

Biedt Sculptra mij de juiste resultaten?

Vraag het onze arts tijdens een gratis consult.

Cosmetisch arts Ludy Holst

Ludy Holst is cosmetisch arts KNMG en Sculptra specialist. Zij heeft al meer dan tienduizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Ludy is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.  Dit keurmerk laat zien dat de arts adequate ervaring heeft en de juiste technieken beheerst om de behandeling goed uit te voeren en u correct voor te lichten. Een geslaagde ingreep begint immers bij een geschikte arts.
Sculptra specialist

Kwaliteit en veiligheid voorop

Ook bij donkere wallen onder de ogen, diepe marionet lijnen (mondhoek) of neuslippen-plooi kan deze veilige filler een uitkomst brengen. Een groot voordeel van Sculptra, ten opzichte van fillers is het langdurige en vooral natuurlijke, geleidelijk intredend resultaat.  Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit zijn gewaarborgd. Tijdens de intake zal er niet alleen naar de probleemgebieden gekeken worden. Ook zal er gekeken worden hoe goede accenten in uw gezicht weer beter uit kunnen komen. Deze ‘whole face’ methode biedt het beste en meest natuurlijke resultaat.

Rimpel filler met volumeherstel

Sculptra® is een injectable die zorgt voor een toename van het volume van de huid. Polymelkzuur zorgt voor een stimulatie van het lichaamseigen collageen. Collageen maakt de huid voller, meer elastisch en stevig. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.sculptra
Het proces van volumeherstel vindt langzaam plaats, gedurende enkele maanden. Het resultaat laat zich stapsgewijs zien op een natuurlijke wijze. Het gegeven dat u ‘iets heeft laten doen’ is niet zichtbaar. Het collageenweefsel is blijvend is, zelfs wanneer Sculptra volledig uit het lichaam verdwenen is. Deze fillerbehandeling staat dan ook garant voor langdurig volumeherstel.

FAQ Sculptra

Iedere injectable behandeling begint met een intake. De cosmetisch arts hoort graag al uw wensen en zal een behandelplan op maat maken. De arts zal tijdens de intake vragen of u medicijnen gebruikt. Een Sculptra rimpelbehandeling bestaat meestal uit meerdere sessies. Op deze manier kunt u rekenen op een geleidelijk en natuurlijk resultaat.

Liquid Facelift Clinic

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Omdat er verdovingsvloeistof aan de Sculptra is toegevoegd is de behandeling nagenoeg pijnloos. Een half uur na de behandeling heeft u geen last meer van het verdoofde gevoel, u kunt direct na de behandeling naar huis.

Soms kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit is normaal en trekt snel weer weg. Koelen na de behandeling is niet nodig. De arts zal u massage instructies voor na de behandeling meegeven. De huid dient namelijk 3 dagen, 3 keer per dag, 3 minuten lang gemasseerd te worden. Dit kunt u vervolgens zelf uitvoeren. Tevens adviseren wij u dagelijks een goede zonnebeschermingsfactor te gebruiken.

U zult het liftende effect snel zien. De huid zal meer volume vertonen. Na ongeveer drie dagen is de vloeistof geheel opgenomen door de huid en zal de vulling weer afnemen. Het beoogde volumeherstel zal vanaf 4-6 weken intreden en zal 3-6 maanden daarna ook meer liftend effect vertonen.  Vanaf dat moment zal de huid zelf meer collageen aanmaken.

Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden wordt de behandeling in fasen opgebouwd. Hierdoor zijn, afhankelijk van uw leeftijd en volumeverlies, twee tot drie Sculptra behandelingen nodig met een tussenperiode van vier weken.
Om het resultaat van uw Sculptra Injectable te behouden is het raadzaam een keer per jaar de behandeling te herhalen.

Bekijk alle nazorg instructies.

Heeft u interesse in een Sculptra behandeling en wilt u een indicatie van de kosten? Bekijk dan onze Sculptra prijzen pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: