Sculptra

Home Behandelingen

Sculptra Filler

Sculptra Injectable

De ouder wordende huid verliest volume en soms kunnen contouren in het gelaat veranderen. De wangen kunnen invallen en strakkere lijnen in het gelaat worden zichtbaar. Rimpels rond de mond of rimpels tussen neus en lippen worden dieper. Dit verouderingsproces begint op de leeftijd van 25 jaar. Een Sculptra filler behandeling kan uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij het:

  • Opvullen van ingevallen slapen
  • Volume  geven aan de wangen
  • Accent toevoegen aan de jukbeenderen, slappe, hangende kaaklijn

 

Biedt Sculptra mij de juiste resultaten?

Vraag het onze arts tijdens een gratis consult.

Cosmetisch arts Ludy Holst

Ludy Holst is Sculptra specialist. Zij heeft al meer dan tienduizenden injectable behandelingen uitgevoerd. Ludy is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.  Dit keurmerk laat zien dat de arts adequate ervaring heeft en de juiste technieken beheerst om de behandeling goed uit te voeren en u correct in te lichten. Een geslaagde ingreep begint immers bij een geschikte arts.
Sculptra specialist

Kwaliteit en veiligheid voorop

Ook bij donkere wallen onder de ogen, diepe marionet lijnen (mondhoek) of neuslippen-plooi kan de veilige filler een uitkomst brengen. Een groot voordeel van Sculptra, tov andere fillers is het langdurige en vooral natuurlijke resultaat.  Ludy Holst, KNMG cosmetisch arts, is Sculptra filler specialist. Veiligheid, bekwaamheid en kwaliteit zijn gewaarborgd. Tijdens de intake zal er niet alleen naar de probleemgebieden gekeken worden. Het gelaat als geheel wordt in kaart gebracht. Deze ‘whole face’ methode biedt het beste en meest natuurlijke resultaat.

 

Rimpel filler met volumeherstel

Sculptra® is een filler die zorgt voor een toename van het volume van de huid. Polymelkzuur zorgt voor een stimulatie van het lichaamseigen collageen. Collageen maakt de huid voller, meer elastisch en stevig. De filler is 100% biologisch afbreekbaar.sculptra
Het proces van volumeherstel vindt langzaam plaats, gedurende enkele maanden. Het resultaat laat zich stapsgewijs zien op een natuurlijke wijze. Het feit dat u ‘iets heeft laten doen’ is niet aanwezig. Het collageenweefsel is blijvend is, zelfs wanneer Sculptra volledig uit het lichaam verdwenen is. Deze fillerbehandeling staat dan ook garant voor langdurig volumeherstel.

FAQ Sculptra

Iedere injectable behandeling begint met een intake. De cosmetisch arts hoort graag al uw wensen en zal een behandelplan op maat maken. De arts zal tijdens de intake vragen of u medicijnen gebruikt, zoals bloedverdunners. Dergelijke medicijnen mag u namelijk niet gebruiken tijdens de behandeling. Een Sculptra rimpelbehandeling bestaat altijd uit meerdere sessies. Op die manier kunt u rekenen op een geleidelijk en natuurlijk resultaat.

Liquid Facelift Clinic

Indien wenselijk wordt het te behandelen gebied verdoofd. De behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten en u kunt direct daarna naar huis.

Vlak na de behandeling zal de huid licht rood verkleurd zijn en misschien gezwollen. Soms kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit is normaal en trekt snel weer weg. U kunt de huid eventueel koelen. Als u erg gevoelig bent voor blauwe plekjes is dit verstandig.  De arts zal u massage instructies meegeven. De huid dient namelijk 5 minuten, 5 keer per dag, 5 dagen lang gemasseerd te worden. Dit kunt u zelf uitvoeren. Tevens adviseren wij u een goed zonebeschermingsfactor te gebruiken.

U zult het herstellende effect snel zien. De huid zal meer volume vertonen. Na ongeveer twee weken is de vloeistof goed verdeeld en zal het effect afzwakken. Vanaf dat moment zal de huid zelf meer collageen aanmaken en duurt het drie tot zes maanden voordat het uiteindelijke resultaat van uw injectables zichtbaar is.

Om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te houden wordt de behandeling in fasen opgebouwd. Hierdoor zijn twee tot drie Sculptra behandelingen nodig met een tussenperiode van vier weken.
Om het resultaat van uw Sculptra Injectable te behouden is het raadzaam een keer per jaar de behandeling te herhalen.

Bekijk alle nazorg instructies.

1 flacon 9 ml

€ 650

2 flacons 18 ml

€ 1100

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: