Neuslippenplooi rimpel

Home Behandelingen

Neuslippenplooi rimpel

Neus lippenplooi rimpel verwijderen

De neus lippenplooi is de lijn die loopt vanaf de zijkant van de neus richting de mondhoeken. Men noemt de lijn ook wel ‘nasolabiale plooi’. Door erfelijke factoren, de conditie van de huid en ouderdom kan de lijn dieper worden. De groef, rimpel die ontstaat geeft een onnodig vermoeide uitdruk, soms al op jonge leeftijd. Een diepe neus lippenplooi komt voor bij zowel mannen als vrouwen.

Neus lippenplooi behandeling met fillers

De rimpel bij de neus lippenplooi is veilig te behandelen met fillers. De groef wordt veelal veroorzaakt door een verslapping van de wangen. Volumeverlies zorgt ervoor dat de wangen vanaf de jukbeenderen ietwat ‘hangen’ en de groef dieper wordt. Daarnaast kan de neus lippenplooi zelf worden opgevuld. Fillers zorgen voor een toename van volume. De neus lippenplooi zal verdwijnen.

De kliniek gebruikt veilige, tijdelijke fillers van A-merken denk hierbij aan:

Afhankelijk van de diepte van de rimpel en de huidstructuur zal de cosmetisch arts een behandelplan op maat samenstellen. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de rimpel langs de mond, maar naar het gehele gelaat.
neus lippenplooi

FAQ over neus lippenplooi behandelingen

Het eerste resultaat is direct zichtbaar. Na ongeveer twee weken is het optimale resultaat van de neus lippenplooi behandeling te zien. Een controle consult bij de cosmetisch arts zal rond dat tijdstip plaatsvinden.

Het effect van de behandeling is afhankelijk van de gekozen filler. De meeste fillers zorgen ervoor dat de groef minimaal een jaar wegblijft. Vanaf dat moment is het aan te raden om te kiezen voor een kleine ‘onderhoudsbehandeling’.

Een behandeling van de neuslippenplooi duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de fillerbehandeling zal de cosmetisch arts kleine prikjes in de huid toedienen. Deze zijn nagenoeg pijnloos. In sommige gevallen kunnen er blauwe plekjes of minimale zwellingen ontstaan. Door de behandelde plek te koelen zullen deze snel verdwijnen. Een camouflerende crème zal eventuele blauwe plekjes verhullen. U zult de kliniek stralend verlaten.

Voor een exacte prijsopgave kunt u het beste even langskomen in de kliniek,. Een indicatie van de prijzen kunt u krijgen door het inzien van de prijslijst.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon