De Kliniek

Home

De Kliniek

Cosmetische kliniek voor huidverbetering en injectables

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.

 

Het Van Lennep team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid:

  • Wij waarborgen uw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
  • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen ( NVCG, BIG).
  • Wij garanderen u bevoegdheid, bekwaamheid, meer dan 10 jaar ervaring.
  • Behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.
  • U krijgt een persoonlijk behandeltraject, welke wij voortdurend met u monitoren, controleren en waar gewenst aanpassen.

 

Wij behandelen u met evenveel liefde en aandacht als we zelf behandeld zouden willen worden.

 

kliniek den haag
Frederikstraat 70 Den Haag, Shop & Treatments

NVCG gecertificeerd cosmetisch artsen

Onze cosmetisch artsen zijn gecertificeerd lid van de NVCG.
De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich met name van andere medisch specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Gecertificeerd cosmetisch artsen behandelen minimaal 500 cliënten per jaar en volgen minimaal 40 uur per jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Zij werken volgens protocollen en voldoen aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen.>
Let op: In principe worden alleen cliënten ouder dan 18 jaar behandeld voor een esthetische (cosmetische) zorgvraag bij Van Lennep Kliniek.

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

 

nvhOnze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Dit is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeem therapeuten. De huidtherapeuten zijn paramedisch specialisten en voldoen aan strenge kwaliteitscriteria om de gezonde, zieke of beschadigde huid te behandelen. De huidtherapeuten bij Van Lennep Kliniek hebben ruime werkervaring en volgen zeer regelmatig bij- en nascholingscursussen om de deskundigheid optimaal te houden.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


nvcg-van-lennep

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: