De Kliniek

Home

De Kliniek

Cosmetische kliniek voor huidverbetering en injectables

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.

 

Het Van Lennep team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid:

  • Wij waarborgen jouw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
  • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen ( NVCG, BIG) en behoren volgens de Consumentenbond tot de top 10 van Nederland.
  • Wij garanderen je bevoegdheid, bekwaamheid, meer dan 10 jaar ervaring.
  • Behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.
  • Jij krijgt een persoonlijk behandeltraject, welke wij voortdurend met jou monitoren, controleren en waar gewenst aanpassen.

 

Wij behandelen jou met evenveel liefde en aandacht als we zelf behandeld zouden willen worden.

 

kliniek den haag
Frederikstraat 70 Den Haag, Shop & Treatments

NVCG gecertificeerd cosmetisch artsen

Ludy Holst en Gitte Boumeester zijn gecertificeerd lid van de NVCG.
De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich met name van andere medisch specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Gecertificeerd cosmetisch artsen behandelen minimaal 500 cliënten per jaar en volgen minimaal 40 uur per jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Zij werken volgens protocollen en voldoen aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen.>
Let op: In principe worden alleen cliënten ouder dan 18 jaar behandeld voor een esthetische (cosmetische) zorgvraag bij Van Lennep Kliniek.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


nvcg-van-lennep

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak