Cosmetische kliniek voor huidverbetering en injectables

Onze cosmetische kliniek behandelt zowel mannen als vrouwen en focust zich op professionele huidverzorging, injectables en medische behandelingen.
Het Van Lennep team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. U kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring.
NVCG

NVCG gecertificeerd cosmetisch artsen, KNMG erkend

Onze cosmetisch artsen zijn gecertificeerd lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Per 1 juli 2019, is de titel cosmetisch arts door KNMG* erkend en beschermd als medische discipline. (*KNMG = Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst)
Onze gecertificeerde cosmetisch artsen zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch cosmetisch behandelingen. Zo weet je dus of je te maken hebt met echte cosmetisch artsen. Zij voldoen aan de hiertoe door de NVCG opgestelde visitatie-registratie eisen. De door de NVCG gecertificeerde cosmetisch artsen onderscheiden zich met name van andere medisch specialisten door hun specialisatie in behandelingen met injectables.

Gecertificeerd cosmetisch artsen behandelen minimaal 500 cliënten per jaar en volgen minimaal 40 uur per jaar nascholing op medisch cosmetisch gebied. Zij werken volgens protocollen en voldoen aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen.

 

Meer over ons kwaliteitssysteem kunt u teruglezen in het kwaliteitsjaarverslag van 2022 (link).

 

Meer over ons kwaliteitssysteem kunt u teruglezen in het kwaliteitsjaarverslag van 2023 (link).

 • Wij waarborgen uw veiligheid door met producten te werken die wetenschappelijk onderzocht zijn en bewezen veilig zijn.
 • Wij zijn gecertificeerd en hebben de juiste kwaliteitssystemen ( NVCG, BIG).
 • Wij garanderen u bevoegdheid, bekwaamheid, meer dan 10 jaar ervaring.
 • Behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de NVCG.
 • U krijgt een persoonlijk behandeltraject, welke wij voortdurend met u monitoren, controleren en waar gewenst aanpassen.

Wij behandelen u met evenveel liefde en aandacht als we zelf behandeld zouden willen worden.

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

 

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH, de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Dit is dé beroepsvereniging van en voor huid- en oedeem therapeuten. De huidtherapeuten zijn paramedisch specialisten en voldoen aan strenge kwaliteitscriteria om de gezonde, zieke of beschadigde huid te behandelen. De huidtherapeuten bij Van Lennep Kliniek hebben ruime werkervaring en volgen zeer regelmatig bij- en nascholingscursussen om de deskundigheid optimaal te houden.

Geldige legitimatie verplicht

Neemt u bij het eerste bezoek aan de cosmetisch arts of huidtherapeut een geldig identiteitsbewijs mee. Wij zijn verplicht dit te controleren als u komt voor een injectable-behandeling, een IPL en laserbehandeling, chemische peelings en microneedling of overige kleine chirurgische ingrepen. Wij maken geen kopie van uw ID. We zullen het BSN nummer opslaan in uw beveiligde patiënt dossier. Komt u voor een afslank behandeling of een bindweefselmassage bij de huidtherapeut dan hoeft u geen document mee te nemen.

Let op: In principe worden alleen cliënten ouder dan 18 jaar behandeld voor een esthetische (cosmetische) zorgvraag bij Van Lennep Kliniek.

 

NVCG van lennep

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon