hyaluronzuur filler

Home Behandelingen

Hyaluronzuur Fillers

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is in ieder lichaam aanwezig en vervult verschillende functies. Een van die functies is het zorgen voor voldoende veerkracht en souplesse van de huid.

Bij het ouder worden van de huid wordt hyaluron sneller afgebroken en wordt er minder geproduceerd door het eigen lichaam. Het gevolg is een slappere huid, soms met fijne rimpels. Dit is ook de reden dat veel crèmes tegen huidveroudering hyaluronzuur bevatten.

hyaluronzuur fillers

 

Hyaluronzuur filler

Het aanbrengen van een professionele dag- of nachtcrème met hyaluronzuur werkt veelal prima bij beginnende, fijne lijntjes. Toch is er veel meer effect te bereiken met een hyaluron filler; Deze blijken bij een anti-rimpel behandeling zeer effectief en geven een langdurig doch niet permanent resultaat.

 

Fillers op basis van hyaluronzuur zijn veilig en worden zeer goed verdragen. Er zijn verschillende behandelingen met hyaluron te verkrijgen. Van Lennep Kliniek maakt gebruik van :

  • Juvederm

    Juvederm is een vriendelijke filler bij een anti rimpelbehandeling en hiervan zijn verschillende varianten te verkrijgen. Afhankelijk van de indicatie en locatie zijn stevigere of juist dunnere fillers aangewezen. Tijdens het intakegesprek zal uw arts u het juiste product adviseren.

  • Restylane

    Ook Restylane is een zeer veilige anti rimpel behandeling en kent meerdere varianten. De ene geeft een perfect resultaat bij fijne lijntjes, andere vormen zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor een lipvergroting en contourverbeteringen.

  • Profhilo

    Een Profhilo behandeling zorgt voor optimale hydratatie van binnenuit. Andere fillers ‘vullen’ de huid of geven volume. Profhilo doet dit niet en zorgt er enkel voor dat de huid zelf weer aan het werk gaat om verslapping aan te pakken. Het perfecte anti aging middel!

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen of de hyaluronzuur  behandeltarieven.
Verder bent u altijd welkom in de kliniek voor een gratis advies.
hyaluron

FAQ hyaluronzuur behandelingen

Welke behandeling voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van vele factoren. Niet alleen de locatie van de rimpels, ook uw wensen en voorkeuren spelen hierin een rol. De cosmetisch arts zal uw wensen in kaart brengen en samen kijken naar een nauw aansluitend behandelplan.

Veelal is een verdoving voor een anti rimpelbehandeling met hyaluronzuur niet nodig. Mocht uw huid toch wat gevoelig zijn tijdens de behandeling, dan kan de arts u alsnog een verdoving bieden.

 

Het eerste resultaat is direct na de behandeling met hyaluronzuur zichtbaar. Houdt rekening met een mogelijke, lichte zwelling van de behandelde plek. Ook kan de huid wat rood zien. Dit zal binnen een week verdwenen zijn. Camoufleren van de roodheid is geen probleem.
Het optimale resultaat wordt bereikt na 2 tot 4 weken. De behandeling zal minimaal 6 tot 12 maanden zichtbaar resultaat geven en kan probleemloos herhaald worden.

Iedere behandeling begint bij de intake of het eerste consult. Deze is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens de intake worden alle behandelopties en verwachtingen besproken. Kiest u voor een injectable behandeling met fillers? Dan wordt u altijd geholpen door de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen zijn geaccrediteerd lid van de NVCG , KNMG en hebben al meer dan tienduizenden behandelingen met injectables uitgevoerd.

Van Lennep Kliniek maakt enkel gebruik van A merk injectables.

Komt u voor een behandeling met hyaluronzuur fillers? Dan is het van belang op tijd aanwezig te zijn in de kliniek te Den Haag of Oegstgeest. Vergeet vooral uw identiteitsbewijs niet. Wij zijn verplicht uw BSN nummer te noteren om een leeftijdscontrole uit te voeren.

Tijdens de eerdere intake hebben we u gevraagd naar eventueel medicijngebruik. Bloedverdunners mogen niet gebruikt worden voor de hyaluronzuur fillerbehandeling.
Verder zullen we eventuele make-up verwijderen en het te behandelen gebied verdoven, indien wenselijk. U bent klaar voor de behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en u kunt direct daarna naar huis, zonder begeleiding. U kunt uw reguliere werkzaamheden gewoon voortzetten. Sporten raden wij de eerste 24 uur af.
Soms kan het behandelde gebied ietwat zwellen. Een coldpack kan het zwellen verminderen. Ook kan er een blauwe plek ontstaan. Deze kunt u camoufleren.

Pijnstilling is waarschijnlijk niet nodig. Bij enige pijn kunt u paracetamol gebruiken.

 

 

 

Benieuwd naar de prijs van een behandeling met hyaluronzuur? Kom langs in de kliniek of bekijk de hyaluronzuur prijslijst!

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: