Hyaluronzuur fillers

Zijn uw wangen niet meer zo vol als ze vroeger waren? Is uw huid slapper geworden? Of stoort u zich aan rimpels of lijntjes in het gezicht? Rimpels, huidverzakking en wallen hebben een grote invloed op de uitstraling van het gezicht. Om het gezicht daar waar nodig extra volume te geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen te accentueren, maken wij, in onze klinieken in Den Haag en Oegstgeest gebruik van natuurlijke hyaluronzuur fillers.

 

Bij Van Lennep Kliniek houden we van een natuurlijk eindresultaat en zijn we gespecialiseerd in diverse rimpelbehandelingen met hyaluronzuur fillers. We hebben anti-aging behandelingen om mooi en natuurlijk ouder te worden, of juist om een mooi accent in uw gezicht te benadrukken. Met een passend advies helpen onze cosmetisch artsen KNMG u graag, om u die jeugdige en frisse uitstraling terug te geven, want het is fijn als mensen zeggen dat u er goed uitziet!

Jeugdig volume en een frisse uitstraling

De tijd, zon, roken, ons slaapritme, hormonen, voeding, afvallen etc. Het heeft allemaal invloed op onze huid. Het leidt tot rimpels, volumeverlies, of wallen onder de ogen. Langzaam maar zeker verliezen we ons jeugdige uiterlijk, waardoor we er ouder en vermoeider uit gaan zien. Met behulp van fillers krijgt het gezicht een boost en geven we u een energiekere en jongere uitstraling.

 

Veel van deze problemen zijn vrij gemakkelijk te verhelpen. Met een fillerbehandeling kunt u er direct frisser, jonger en uitgeruster uitzien. Ook kunnen we een specifiek accent in uw gezicht nog mooier maken, zoals de lippen, of het jukbeen. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in fillerbehandelingen.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is in ieder lichaam aanwezig en vervult verschillende functies. Een van die functies is het zorgen voor voldoende veerkracht en souplesse van de huid. Het hyaluronzuur trekt vocht aan, dus zorgt voor een belangrijk aandeel in het aanwezig volume.

 

Bij het ouder worden van de huid wordt hyaluronzuur sneller afgebroken, maar wordt er ook minder hyaluronzuur geproduceerd door ons eigen lichaam. Het gevolg is een slappere huid, soms met veel fijne rimpels. Dit is ook de reden dat veel crèmes tegen huidveroudering hyaluronzuur bevatten.

 

Met fillers helpen we het volume te herstellen en onderhuids bindweefsel te verstevigen, of geven we een accent aan een specifiek aspect in het gezicht. We gebruiken hiervoor  hyaluronzuur, dat na een tijd vanzelf weer wordt afgebroken door het lichaam. Wij bieden alleen A-merk fillers aan.

Behandelmogelijkheden

Er zijn verschillende behandelingen met hyaluronzuur te verkrijgen. Bij Van Lennep Kliniek kunt u terecht voor de volgende opties:

Juvederm

Hyaluronzuur fillers van Juvederm dragen bij aan een natuurlijk volume, een minder vermoeide blik, een strakkere kaaklijn, of worden gebruikt om het jukbeen, of de lip te accentueren. Perfectioneer uw look! Het langdurige resultaat, laat u mooi en natuurlijk ouder worden.

Meer over Juvederm

Restylane

Ga rimpels en volumeverlies tegen met Restylane fillers en skinboosters. Dit hyaluronzuur is ontwikkeld voor het herstellen, verfraaien en opfrissen van de huid en geeft een prachtig, langdurig en veilig resultaat. Restylane behoort wereldwijd tot de topmerken.

Meer over Restylane

Lippen opvullen

De lipvorm behouden, maar dan met net iets meer volume, of juist een meer gedefinieerde contour? Een lipfiller met hyaluronzuur zorgt voor een natuurlijk volume en de juiste balans in het gezicht.

Meer over lipfillers

Traangoot filler

Een vermoeide uitstraling, wallen of volumeverlies onder de ogen? Met een traangoot filler krijgt het gebied rondom de ogen die frisse uitstraling terug.

Meer over traangoot fillers

Liquid facelift

Een liquid facelift is een 100% op maat gemaakte full face behandeling die kan bestaan uit een combinatie van spierontspanners en fillers, en evt. huidverbeterende prikjes. Deze rimpelbehandeling, facelift zonder snijden, is een goede oplossing wanneer u nog niet toe bent aan een chirurgische ingreep.

Meer over liquid facelift

Veilige filler behandeling

Een veilige behandeling uitvoeren staat bij ons uiteraard op de eerste plaats. Van Lennep Kliniek maakt gebruik van A-merk injectables en niet-permanente, dus volledig biologische vulmiddelen. Onze cosmetisch artsen zijn geaccrediteerd lid van de NVCG en dragen de titel cosmetisch arts KNMG.

 

Injectables zijn medische behandelingen en dat betekent dat wij uw veiligheid ook waarborgen in systemen en protocollen. Onze artsen beschikken over alle certificeringen, diploma’s en volgen herhaaldelijk de juiste training om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethodes. Daarnaast beschikken wij over een echo-apparaat, wat fillerbehandelingen nóg veiliger maakt.

 

Een eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis. Bij Van Lennep kunt u rekenen op medewerkers met veel ervaring en nagenoeg pijnloze behandelingen. De specialist neemt de tijd voor uw vragen en na de behandeling kunnen wij bij u een minerale make-up aanbrengen, zodat u de kliniek verlaat alsof er niets is gebeurd.

Tips voor het kiezen van een cosmetisch arts

Wil je graag beginnen met fillers of spierontspanners en zit jij met vragen als:

 • ‘Hoe kies ik een betrouwbare cosmetisch arts’
 • ‘Hoe vind ik een goede kliniek voor een cosmetische behandeling met fillers of spierontspanners?’
 • ‘Waar moet ik op letten bij het kiezen van een cosmetisch arts of cosmetisch kliniek?’

Bekijk dan onderstaande video

 

FAQ hyaluronzuur fillers

Injecties met fillers geven direct resultaat en zitten na 4-6 weken optimaal.

Bij fillers is het effect 12 – 24 maanden zichtbaar, afhankelijk van het type filler waarmee u behandeld bent. Daarna zal het hyaluronzuur langzaam worden afgebroken en kan de behandeling herhaald worden.

Een hyaluronzuur filler behandeling wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Bij onze fillerbehandelingen zit er al standaard verdoving in de fillers, waardoor de behandeling nagenoeg pijnloos is. Indien gewenst, kunnen we verdovende crème aanbrengen, of aan u voorschrijven, zodat u deze eerst thuis kunt aanbrengen, voorafgaand aan uw afspraak. Vraag hiernaar wanneer u een afspraak bij ons maakt.

Over het algemeen zijn alle behandelingen ‘lunchtime treatments’. Dat wil zeggen dat je geen vrije dag(en) hoeft op te nemen. De kans op een blauwe plek, of roodheid is gering en als service kunnen wij een minerale make-up aanbrengen, zodat u de kliniek verlaat, zonder dat iemand iets zal opvallen. Ook zal de arts u aanwijzingen geven hoe de behandelde huid thuis het beste kunt verzorgen.

De meest actuele behandelprijzen kunt u hier terugvinden. Tijdens het intake gesprek krijgt u een passend advies en de exacte kosten te weten. Een behandeling met hyaluronzuur is bij ons een onderdeel van een persoonlijk behandelplan. Tijdens de intake kijken we samen met u in de spiegel naar het hele gezicht, de hals, het decolleté en uw handelen en bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden.

Nog meer lezen over injectables? Lees dan een van onze leuke blogs.

 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon