Informatie

Hyaluron

Hyaluron zuur is in ieder lichaam aanwezig en vervult verschillende functies. Een van die functies is het zorgen voor voldoende veerkracht en souplesse van de huid. Bij het ouder worden van de huid wordt hyaluron sneller afgebroken en wordt er minder geproduceerd door het eigen lichaam. Het gevolg is een slappere huid, soms met fijne rimpels. Dit is ook de reden dat veel crèmes tegen huidveroudering hyaluronzuren bevatten.
hyaluron fillers

Hyaluronzuur fillers of injectables.

Het smeren van een dag- of nachtcrème met hyaluronzuur werkt veelal prima bij beginnende, fijne lijntjes. Toch is er veel meer effect te bereiken met een hyaluronzuur injectie of filler; Deze blijken bij een antirimpel behandeling zeer effectief en geven een langdurig doch niet permanent resultaat.

Fillers op basis van hyaluronzuur zijn veilig en worden zeer goed verdragen. Er zijn verschillende behandelingen met hyaluron te verkrijgen. De van Lennepkliniek maakt gebruik van :

  • Juvederm

    Juvederm is een vriendelijke filler bij een anti rimpelbehandeling en hiervan zijn verschillende varianten te verkrijgen. De ene variant wordt veelal op gevoelige plaatsen gebruikt als ogen en lippen. Tevens is er een Juvederm filler die zeer geschikt is voor meer volume bij bijvoorbeeld wangen.

  • Restylane

    Ook Restylane is een zeer veilige anti rimpel behandeling en kent twee varianten. De ene geeft een perfect resultaat bij fijne lijntjes, de andere vorm is geschikt voor lipvergrotingen en volumeverbeteringen. Het merk van Sharon Stone!
    Hyaluron filler Sharon Stone   juvederm filler

Behandelingen

Hyaluron filler behandelingen

Welke  behandeling voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van vele factoren. Niet allen de locatie van de rimpels,ook uw wensen en voorkeuren spelen hierin een rol.

De cosmetisch arts zal uw wensen in kaart brengen en samen kijken naar een nauw aansluitend behandelplan. Veelal is een verdoving voor een anti rimpelbehandeling met hyaluronzuur niet nodig. Mocht uw huid toch wat gevoelig zijn tijdens de behandeling, dan kan de arts u alsnog een verdoving bieden.

Het eerste resultaat is direct na de behandeling met hyaluronzuur zichtbaar. Houdt rekening met een mogelijke, lichte zwelling van de behandelde plek. Ook kan de huid wat rood zien. Dit zal binnen een week verdwenen zijn. Camoufleren van de roodheid is geen probleem.

De behandeling zal minimaal 6 tot 12 maanden zichtbaar resultaat geven en kan probleemloos herhaald worden.

Wilt u meer informatie over een anti rimpelbehandeling met hyaluronzuur of heeft u interesse in volumeverbetering in bijvoorbeeld het gelaat of decolleté? Ludy Holst heet u welkom in de kliniek voor huidverbetering.

Prijzen

Welke behandeling, of combinatie van behandelingen het beste bij uw wensen past, kunt u met de cosmetisch arts bespreken.
Klik op de onderstaande links om de prijzen  van de verschillende hyaluron behandelingen te bekijken:

Juvederm Hyaluron Filler prijzen

Restylane Hyaluron Filler prijzen

Foto's en ervaringen

hyaluron injectable hyaluron Den HaagHyaluronzuur