Polynucleotide Skinbooster (PDRN)

Ben jij op zoek naar een veilige en effectieve oplossing om jouw huid weer jeugdig te maken? Probeer dan eens onze Polynucleotide skinbooster!
 

De behandeling met polynucelotiden (PDRN) skinboosters is niet alleen revolutionair vanwege de unieke combinatie van natuurlijke bestanddelen die het bevat, maar ook de resultaten zijn verbluffend: fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd, acne littekens vervagen en donkere kringen of roodheid verminderen. Deze behandeling bevat alle ingrediënten om jouw huid er voller, stralender en egaler uit te laten zien. Een echte skinbuilder dus!
 

De skinbuilder is geschikt voor:
– Fijne lijntjes
– Pigmentvlekken
– De doffe huid
– Elk huidtype

 

De skinbuilder:
– Bouwt nieuw collageen en elastine op voor een zichtbaar strakkere huid;
– Stimuleert het herstel van de aangedane huid;
– Vermindert DNA schade door de voorraad van antioxidanten in de huid op te bouwen;
– Vermindert pigment, verkleuringen of donkere kringen.

 

Resultaat:
– Verjonging en verstrakking van de huid
– Vermindering van fijne lijntjes
– Egalere teint
– Frissere uitstraling
– Beter beschermde huid van binnenuit 

Before-After PDRN eyes

De PDRN skinbooster is uiterst veilig en effectief, maar wordt ook hoog gewaardeerd door veel deskundigen uit de sector en wordt vertrouwd door topdermatologen. Met een zachte aanpak die werkt met de natuurlijke processen van jouw eigen lichaam, is de PDRN skinbooster de perfecte oplossing voor mensen die een jeugdig uiterlijk willen bereiken zonder invasieve procedures te ondergaan.

 

Lees ook het artikel van Nouveau waarin onze arts werd geïnterviewd over deze vooruitstrevende nieuwe behandeling.

 

Wil jij de vele verjongende voordelen van polynucleotiden skinboosters te ervaren. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil.

Overweeg je een polynucleotide behandeling?

Een eerste consult is gratis

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


FAQ PDRN

PDRN (PolyDeoxyRiboNucleotide) is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en essentieel is voor de wondgenezing, weefselregeneratie en belangrijk is voor de celregeneratie en reparatie. Het is een keten van nucleotiden, die de bouwstenen van ons DNA vormen. In de cosmetische wereld wordt PDRN gebruikt als een actief ingrediënt in fillers en crèmes om de huid te stimuleren tot vernieuwing en herstel. Het werkt op verschillende niveaus van de huid, waardoor het een veelzijdige en effectieve behandeling is. 

 

PDRN, breed inzetbaar binnen de geneeskunde 

Polynucleotide (PDRN) wordt binnen de geneeskunde ook ingezet voor het bevorderen van genezing van hardnekkige diabetes wonden. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van littekens, haaruitval en andere aandoeningen waarbij de celgroei en de regeneratie van de huid en het weefsel worden gestimuleerd.

PDRN fillers worden ingespoten in de huid middels een ultrafijne naald om de collageen- en elastineproductie te stimuleren, waardoor de huidstructuur en -elasticiteit worden verbeterd. Dit resulteert in een strakkere, gladdere en gezondere huid. Het is een effectieve manier om de tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes, verkleuring en verslapping van de huid te verminderen. In feite is het een skinbooster en skinbuilder in één! 

 

Een polynucleotide (PDRN) behandeling is een cosmetische behandeling waarbij polynucleotide (PDRN), een stof die van nature voorkomt in het lichaam, wordt geïnjecteerd in de huid. Polynucleotide (PDRN) is al jaren populair als anti-aging behandeling in Azië en Oost-Europa. Polynucleotide (PDRN) is een molecuul dat bestaat uit nucleotiden, de bouwstenen van het DNA.

 

Wanneer polynucleotide (PDRN) wordt geïnjecteerd in de huid, stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen en het herstel van beschadigde cellen. Het activeert het lichaamseigen antioxidant systeem van de huid. Dit kan leiden tot verjonging van de huid en een verbetering van de huidconditie, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de textuur en de elasticiteit van de huid, en het verminderen van pigmentvlekken. 

 

Een ander voordeel van PDRN skinbuilders is dat ze weinig tot geen bijwerkingen hebben en veilig zijn voor de meeste mensen. Ze kunnen worden gebruikt op verschillende delen van het gezicht en lichaam, zoals het voorhoofd, wangen, bovenlip, neus-lippenplooi en handen. Ook kan specifiek het gebied rondom de ogen sterk verbeterd worden met deze behandeling. Met name op het gebied van huidverbetering (donkere kringen en fijne lijntjes) zien we prachtige resultaten. 

 

Daarnaast heeft PDRN ontstekingsremmende eigenschappen en bevordert het de bloedcirculatie in de huid. Hierdoor kan het helpen bij het verminderen van roodheid en ontstekingen, en kan het ook bijdragen aan een gezonde en stralende teint. 

 

Bovendien is de behandeling snel en gemakkelijk, en er is geen hersteltijd nodig. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tot wel 12 maanden aanhouden, afhankelijk van de persoon en de behandelde gebieden.

 

Deze behandeling wordt altijd door een uiterst ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts uitgevoerd om de beste resultaten en veiligheid te garanderen. 

 

Hoe vaak je een PDRN behandeling moet herhalen, hangt af van verschillende factoren, zoals de conditie van je huid, de gebieden die worden behandeld en je individuele reactie op de behandeling. 

 

Over het algemeen wordt aanbevolen om PDRN skinboosters na een kuur van 3 behandelingen eens per 6 tot 12 maanden te herhalen om de resultaten te behouden. Dit komt omdat de stof na verloop van tijd door het lichaam wordt afgebroken en de effecten van de behandeling geleidelijk vervagen. 

 

Het is belangrijk om te onthouden dat de frequentie van de behandeling afhankelijk is van persoon tot persoon en kan variëren. Sommige mensen hebben mogelijk een minder frequente onderhoudsbehandeling nodig, terwijl anderen deze mogelijk vaker moeten ondergaan. 

 

Daarnaast spelen factoren zoals de leeftijd, levensstijl en blootstelling aan de zon een rol bij het bepalen van de frequentie van de behandeling. Onze gekwalificeerde cosmetisch artsen kunnen jou adviseren en een behandelplan op maat samenstellen tijdens het intake gesprek. 

Ja, het is mogelijk om PDRN skinboosters te combineren met botox en hyaluronzuur. In feite kan een combinatie van deze behandelingen resulteren in een algehele verbetering van de gezondheid en jeugdigheid van de huid. 

 

Botox werkt door de spieren te ontspannen en de vorming van rimpels te voorkomen. Het wordt vaak gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rond de ogen. 

 

Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om volume en hydratatie aan de huid toe te voegen en kunnen worden gebruikt om diepere rimpels en lijnen te behandelen en om de lippen te vergroten. 

 

Polynucleotiden stimuleren de collageen- en elastineproductie in de huid, wat resulteert in een verbeterde huidstructuur en -elasticiteit. 

 

Door deze behandelingen te combineren, kunnen de voordelen van elke behandeling worden versterkt. Een gekwalificeerde cosmetisch arts kan beoordelen of deze combinatie van behandelingen geschikt is voor jouw individuele behoeften en doelen en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. 

Een behandeling met de skinbuilder is in het bijzonder interessant voor de gevoelige, verouderende huid rondom de ogen. Tot nu toe was voor dit gebied nog geen injectable behandeling beschikbaar. Met de skinbuilder kan nu juist wel veilig in dat gebied gewerkt worden aan versteviging en verjonging van de huid voor een frissere uitstraling. 

 

Croma Philart Eye is een specifieke injectable die is ontworpen om de tekenen van veroudering rond de ogen te verminderen. Het wordt gebruikt om fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes te verminderen, de huid te verstevigen, te hydrateren én het pakt verkleuringen aan. 

 

Dit product bevat een speciale formule met een combinatie van antioxidanten, die zorgen voor een diepe hydratatie van de huid en de aanmaak van collageen. Dit helpt om de huid rond de ogen voller, gladder en jeugdiger te maken. 

 

Een van de unieke eigenschappen van Croma PhilaRT Eye is het gebruik van een zeer fijne injectienaald. Hierdoor is de behandeling minder invasief en wordt er minder druk uitgeoefend op de huid tijdens het injecteren, wat kan leiden tot minder pijn en blauwe plekken. 

 

 Croma PhilaRT Eye is geschikt voor mensen die last hebben van fijne lijntjes, rimpels en een vermoeide uitstraling hebben rond de ogen. Het kan ook worden gebruikt om de huid rond de ogen te verstevigen en hydrateren en om donkere kringen onder de ogen te verminderen. 

 

Het voordeel van deze speciale oogbehandeling is dat je al na de eerste behandeling resultaat ziet.  Het verbetert het aanzien van de huid van de bovenste en onderste oogleden in gunstige zin en is heel vaak een vervanging van een traangootbehandeling met hyaluronzuurfiller, maar dan zonder de risico’s van een filler.

Croma PhilaRT Eye

Het is belangrijk om deze behandeling uit te laten voeren door een gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts om de beste resultaten en veiligheid te garanderen. De arts kan een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. 

 

Als je op zoek bent naar een effectieve en veilige manier om jouw huid te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen, plan dan vandaag nog vrijblijvend jouw intake.

Left Menu Icon