Wallen of donkere kringen

Home Behandelingen

Wallen of donkere kringen

donkere kringen ogen

Wallen onder de ogen

Zowel mannen als vrouwen kampen met wallen onder de ogen.
Naast wallen onder de ogen komen donkere kringen ook voor.  Beide kunnen een verschillende oorzaak hebben. Overeenkomstig is de vermoeide en oude indruk van het gelaat. Tijd om de wallen onder de ogen aan te pakken! Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult!

Donkere kringen of wallen?

Wallen zijn eigenlijk vet ophopingen onder de ogen. Hierdoor is een klein verdikking zichtbaar en de huid enigszins uitgezakt. Veelal komen wallen voor op oudere leeftijd. De oorzaak van wallen is dan vaak een ouder wordende  huid. Bij huidveroudering is er sprake van een dunner wordende huid. Het lichaam maakt minder bindweefsel aan, datgene wat de huid elastisch en soepel maakt.

 

De donkere kringen vormen zich in de groeven onder de ogen. Deze kunnen ook op jonge leeftijd ontstaan.  De donkere kringen onder de ogen kunnen versterkt worden na bijvoorbeeld  een slechte nachtrust. Veelal is er sprake van een plaatselijk vochtgebrek. Ook kan een verminderde doorbloeding van invloed zijn. Bloedvaatjes worden hierdoor zichtbaar onder de huid

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Behandelingen

De behandeling van oog wallen of donkere kringen.

Tijdens het eerste consult zal de cosmetisch arts uw gelaat goed observeren en eventueel een 3D huidanalyse uitvoeren.
Veelal is er sprake van een combinatie tussen wallen en groeven/ kringen. De behandelmethode zal hierop afgestemd worden.

Een veelvuldig gebruikt middel is een behandeling met hyaluronzuur. Deze natuurlijke filler geeft een mooi en zeer natuurlijk resultaat en brengt evenwichtig het volumeverlies weer op peil. Ook  een Environ DF-behandeling of bindweefselmassage met lymfedrainagemassage door onze huidtherapeut geeft een goede verbetering.

Daarnaast kunt u zelf gebruik maken van Environ AVST Oogcreme of Environ Youth EssentiA eyegel. De Active light penseel of een concealer van Jane Iredale,  met daaroverheen minerale foundation geeft een frisse uitstraling.

Onze kliniek gebruikt veilige A-merk hyaluronzuurfillers als Restylane en Juvederm.
Voor meer informatie kunt u ook altijd even, geheel vrijblijvend, langskomen in de kliniek aan de Frederikstraat.

van Lennep kliniek (bewerkt)0005

Prijzen behandeling wallen en donkere kringen

U begrijpt dat iedere behandeling maatwerk is. Daarom is een exacte prijs niet aan te geven en per persoon verschillend. Wel kunnen we u, ter indicatie, de standaard prijzen noemen van alle behandelingen.

 

Raadpleeg hiervoor onze tarieven pagina.

 

Wilt u meer informatie over de behandeling van wallen onder uw ogen? Cosmetisch arts Ludy Holst helpt u graag.

van Lennep kliniek (bewerkt)0008

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak