Wallen of donkere kringen

Home Behandelingen

Wallen of donkere kringen

Wallen ogen

donkere kringen ogen

Zowel mannen als vrouwen kampen met wallen onder de ogen. Naast wallen komen donkere kringen ook voor. Beide kunnen een verschillende oorzaak hebben. Overeenkomstig is de vermoeide en oude indruk van het gelaat. Tijd voor een effectieve aanpak!

Oorzaak van wallen onder ogen

Wallen onder de ogen zijn veelal ophopingen van vet. Hierdoor is een verdikking zichtbaar en de huid is enigszins uitgezakt. Veelal is de oorzaak een ouder wordende huid. Ook erfelijkheid speelt een rol. De huid wordt dun en verslapt. Het lichaam maakt minder bindweefsel aan en bindweefsel zorgt juist voor elasticiteit en soepelheid van de huid.

Donkere kringen

De donkere kringen vormen zich in de groeven onder de ogen. Deze kunnen ook op jonge leeftijd ontstaan. De donkere kringen onder de ogen kunnen versterkt worden na bijvoorbeeld een slechte nachtrust. Veelal is er sprake van een plaatselijk vochtgebrek. Ook kan een verminderde doorbloeding van invloed zijn. Bloedvaatjes worden hierdoor zichtbaar onder de huid

Welke aanpak is geschikt?

wallen ogen verwijderen

De juiste aanpak is afhankelijk van uw wensen en de soort rimpels/ wallen. Tijdens het eerste consult (kosteloos) zal de huidtherapeute of cosmetisch arts uw gelaat goed observeren.
Is er sprake van enkel wallen of kringen- of spelen rimpels rondom de ogen ook een rol? De behandelmethode als bijvoorbeeld een traangoot filler behandeling, zal hierop afgestemd worden. Eventueel wordt er een 3D huidanalyse uitgevoerd.

FAQ wallen ogen

Wallen ogen

Als er sprake is van volume verlies biedt een traangootfiller behandeling zeer goed resultaat. Deze natuurlijke filler brengt evenwichtig het volumeverlies weer op peil.

Het behandelen van wallen onder de ogen zonder injectables is ook mogelijk. De Environ DF-behandeling of bindweefselmassage met lymfedrainagemassage door onze huidtherapeut geeft goede verbetering.

Wilt u thuis effectief aan de slag gaan en een eind maken aan donkere kringen en wallen? Naast een gezonde nachtrust en levenssijl kunt u gebruik maken van professionele huidverzorgende producten van Environ en ZO Skin Health. De producten bieden werkelijk goed resultaat.

Daarnaast kunt u kiezen voor minerale make-up. De Active light penseel of een concealer van Jane Iredale, met daaroverheen minerale foundation geeft een frisse en gezonde uitstraling.

Prijzen behandeling wallen en donkere kringen

U begrijpt dat iedere behandeling maatwerk is. Daarom is een exacte prijs niet aan te geven en per persoon verschillend. Wel kunnen we u, ter indicatie, de standaard prijzen noemen van alle behandelingen.
Raadpleeg hiervoor onze tarieven pagina.

Wilt u meer informatie over de behandeling van wallen onder uw ogen? Ons team staat voor u klaar! Maak een afspraak of stap eens binnen voor goed advies.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon