Bindweefselmassage

Home Behandelingen

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage, natural facelifting

bindweefsel massageBij onze kliniek kunt u ook terecht voor een bindweefselmassage ofwel Natural Facelifting. Deze bindweefselmassage zorgt voor verjonging van de huid en is zeer geschikt voor zowel dames als heren. De effectieve gezichtsmassage zorgt  voor een “lift” van het gezicht. Uw huid zal hierdoor een frisse, vitale uitstraling krijgen en kleine rimpels vervagen. Een natuurlijke rimpelbehandeling zonder naald!

Lymfedrainage

De manuele behandeling wordt in kuurverband uitgevoerd door onze speciaal getrainde huidtherapeut. De behandelingen bevatten niet alleen bindweefselmassage maar eindigen ook altijd met lymfedrainage, deze laatste zorgt ervoor dat de afvalstoffen die tijdens de behandeling vrij gemasseerd worden ook daadwerkelijk worden afgevoerd.

Bindweefselmassage is een zeer goede manier om de huidconditie en contouren van het gelaat , hals en deollete te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Ook zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Deze speciale massagetechniek is uitermate geschikt voor het gezicht, de hoofdhuid, de hals , de nek en decolleté. Indien gewenst is de behandeling ook toepasbaar als anti-cellulitis behandeling voor bovenbenen en dijen. Door deze diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, veranderen de fibroblasten (bindweefselcellen) van vorm waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee wordt een versteviging van de huid bewerkstelligd.

FAQ bindweefselmassage

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Volg ons

 

Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt bindweefsel onze organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt deze tegen infecties. Cellen in dit bindweefsel spelen een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.U kunt zich dus goed voorstellen dat alle cel- en huidprocessen positief beïnvloed worden met een diepe bindweefselmassage.

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 5 tot 10 behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, een keer per week behandelen.

– huidveroudering (verslapping, rimpels)

– doffe huid / rokershuid

– atrofische huid

– slecht doorbloede huid

– grove porien

– verkleefde huid

– cellulitis (benen)

– vochtophopingen na cosmetische chirurgische ingrepen

– littekens (verdikkingen en verhardingen)

Voor de prijs van een bindweefselmassage verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon