ZO Skin Health Accelerated Serums

Versterk het resultaat van onze microneedling, Hydrafacial, of HydraLift behandeling nu met onze nieuwe ZO Skin Health Accelerated Serums. Hiermee kan er een echte boost gegeven worden aan het verjongingsproces van de huid.

Sneller resultaat

De serums zijn doordrenkt met innovatieve ingrediënten en exclusieve baanbrekende technologieën en kunnen direct als booster toegevoegd worden aan de behandeling. HydraFacial of microneedling zijn hiervoor de ideale basis en zorgen voor een betere en diepere opname van het ZO Accelerated Serum. Het resultaat kan hiermee tot twee keer intensiever en doeltreffender zijn op het gebied van huidverstrakking, pigmentvermindering, of het kalmeren en verzachten van roodheid.

Afgestemd op uw wensen

Afgestemd op uw wensen en behoeften, kan er een keuze worden gemaakt uit drie verschillende serums. Vraag uw huidtherapeut naar de mogelijkheden tijdens de intake, of behandeling.

Firming Serum Accelerated - voor contour en elasticiteit

Dringt diep in de huid door een bioactieve formule om de verschijning van huidverslapping te verminderen en herstelt de hydratatie om de gezondheid van de huid te versterken.

Rozatrol® Serum Accelerated – voor de rode en gevoelige huid

Vermindert roodheid en de verschijning van oppervlakkig talg. Microdruppelformule herstelt de hydratatie voor een hernieuwde gladheid en een egale teint.

Brightalive® Serum Accelerated – voor een heldere, egalere huidtoon

Vermindert de zichtbaarheid van pigmentafwijkingen door middel van intelligente peptiden. De hoge concentratie anti-inflammatoire ingrediënten kalmeren en verzachten de huid.

Werkwijze

De huidtherapeut brengt een aantal druppels uit de flacon aan op uw gezicht, hals en/ of decolleté. Het overgebleven serum in de flacon krijgt u vervolgens mee naar huis om nog een aantal dagen te gebruiken naast uw andere Skincare.

ZO Skin Health - booster treatment video

Boek een Microneedling, Hydrafacial, of HydraLift behandeling.

Geef in de opmerkingen aan dat je gebruikt wilt maken van de Accelerated Serums van ZO.

ZO Skin Health bestellen

Wilt u ZO Skin Health producten voor thuis? Kom gerust langs in onze winkels, of bestel deze in de webshop. Zo kunt u dagelijks aan de slag met professionele huidverbetering. De producten uit onze webwinkel worden geleverd door JC Imp, de officiële distributeur van Obagi Medical Products, ZO Skin Health, ZO Medical. U kunt altijd een afspraak maken voor een gratis huidanalyse en advies bij onze huidtherapeuten, ook als u al bekend bent met de producten.

Peelings van ZO Skin Health

Naast de ZO Accelerated serums, bieden we ook de cleansing treatments en chemische peelings aan van ZO Skin Health en ZO Medical.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon