Van Lennep Kliniek team

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water.

Lees meer...

Carina Domingues

Cosmetisch arts

Mijn werk is mijn passie en dat voelen mijn cliënten ook. Omdat ik in Brazilië ben geboren, stroomt de passie voor schoonheid door mijn bloed.

Lees meer...

Sarah van de Klundert

Cosmetisch arts

Mijn doel als cosmetisch arts bij de van Lennep Kliniek is om samen met mijn cliënten te komen tot de injectable behandeling die bij hen past. Hierbij gaan we voor een natuurlijk resultaat.

Lees meer...

Maryna Alimova

Dermatologist / cosmetologist

I fell in love with dermatology when I was studying at the medical academy. There I first faced how communication between a doctor and a patient and a tailor-made treatment plan can change humans’ lives.

Lees meer...

Pieter Verduijn

Plastisch chirurg

De anatomie van het lichaam heeft mij altijd gefascineerd. Ik vind het dan een voorrecht om als plastisch chirurg hier dagelijks mee te mogen werken.

Lees meer...

Kristel Ehmer

Kliniekmanager

Vanaf de eerste dag was ik gefascineerd door de verschillende mogelijkheden om een betere versie van jezelf te maken. En dit is voor iedereen persoonlijk.

Lees meer...

Lindsey Veraar

Consulent

Ik zie het als een mooie kans om mijn kennis en ervaring toe te passen en uit te breiden bij de van Lennep Kliniek!

Lees meer...

Margot de Nennie

Huidtherapeut

De cosmetische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Het is een proces waar je niet over raakt uitgeleerd, dat maakt het juist zo interessant.

Lees meer...

Fleur Dwars

Huidtherapeut

Iedere tevreden cliënt die de deur uitloopt is voor mij weer een reminder hoe mooi mijn beroep is!

Lees meer...

Sabrina Hoefdraad

Huidtherapeut

Ik streef ernaar om voor iedere cliënt een passend behandelplan op te stellen, deze zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren om zo een mooi resultaat te bereiken.

Lees meer...

Rana Adamo

Huidtherapeut

Onze huid is een belangrijk orgaan en ik weet dat huidaandoeningen vaak veel invloed kunnen hebben op het psychische vlak.

Lees meer...

Stéphanie Franken

Front-office Coördinator

Als front-office coördinator zal ik mijn kennis en vaardigheden gebruiken om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden en te zorgen dat de klanten altijd op nummer één staan.

Lees meer...

Meghan Smit

Front-Office medewerker

Ik kijk er naar uit om iedere klant een warm welkom te heten in de kliniek en met al uw make-up gerelateerde vragen en voor leuke tips and tricks help ik u graag!

Lees meer...

Linda Verharen

Front-office medewerker

Onze cliënten blij en tevreden de deur uit zien gaan met het gewenste resultaat, is waar wij het als team voor doen en daar haal ik mijn voldoening uit.

Lees meer...

Demi van der Stelt

Front-office medewerker

Een eerste indruk kun je niet overdoen en daarom zorg ik er graag voor dat het totaal plaatje klopt. Met het hele team zorgen we ervoor dat de klant tevreden de deur uit gaat en daar krijg ik energie van!

Lees meer...

Beatrix Toth

Front-office medewerker

Als front-office medewerker, ben ik zelf het gezicht en visitekaartje van de klinieken. Daarom is het mijn missie om bij jou een onuitwisbare 1e indruk achter te laten.

Lees meer...

Isabelle Solleveld

Front-office medewerker

Als Front-Office medewerker vind ik het fijn om de cliënt op een prettige manier kennis te laten maken met onze klinieken, behandelingen en skincare.

Lees meer...

Elondra Faries

Front-office medewerker

De functie als Front-Office medewerker beschouw ik als de ideale manier om meer praktijkervaring op te doen als tussenpersoon tussen cliënten en zorgaanbieders.

Lees meer...

Kashif Munawar

Online Marketeer

Wat ik leuk vind aan deze branche in combinatie met mijn vak, is dat ze beide dynamisch zijn en continue in beweging en ontwikkeling.

Lees meer...

Daniela Dorzenika

Marketing medewerker

Mijn passie voor online marketing komt voort uit het feit dat het speelveld continu in beweging is en voor iedereen een andere mix van kanalen succesvol is. Vooral binnen de cosmetische branche is de diversiteit aan uitdagingen groot.

Lees meer...

Laila Fantozzi

Videograaf / Editor

Met mijn beelden kan ik niet alleen laten zien hoe injectables en huidtherapeutische behandelingen in zijn werk gaan, maar ook hoe mooi het eindresultaat kan zijn.

Lees meer...
Left Menu Icon