Van Lennep Kliniek team

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Van Lennep Kliniek

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water.

Lees meer...

Pieter Verduijn

Plastisch chirurg

De anatomie van het lichaam heeft mij altijd gefascineerd. Ik vind het dan een voorrecht om als plastisch chirurg hier dagelijks mee te mogen werken.

Lees meer...

Lisette Hoekstra

Plastisch chirurg

Mijn passie is om precisiewerk af te leveren met oog voor detail, een reëel verwachtingspatroon en een mooi resultaat. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat ik mijn werk met veel plezier kan uitoefenen en dat ervaar ik als zodanig in de Van Lennep Kliniek.

Lees meer...

Jaimy de Roo

Kliniekmanager

Mijn werk bestaat grotendeels uit het verbeteren van de werkprocessen en de kwaliteit binnen de Kliniek. De grootste uitdaging is om ervoor te zorgen dat iedereen in het team het naar zijn zin heeft en met passie kan werken waardoor cliënten tevreden zijn.

Lees meer...

Kristel Ehmer

Clinic Assistent

Vanaf de eerste dag was ik gefascineerd door de verschillende mogelijkheden om een betere versie van jezelf te maken. En dit is voor iedereen persoonlijk.

Lees meer...

Seline Koek

Huidtherapeut

Wat ik ontzettend leuk vind aan huidtherapie, is dat het zo divers is. Er wordt gewerkt met persoonlijke adviezen, en dat maakt het vak erg afwisselend en uitdagend.

Lees meer...

Danique van der Meulen

Huidtherapeut

Huidverbetering is mijn passie en ik streef er altijd naar het beste uit de huid te halen.

Lees meer...

Margot de Nennie

Huidtherapeut

De cosmetische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Het is een proces waar je niet over raakt uitgeleerd, dat maakt het juist zo interessant.

Lees meer...

Fleur Dwars

Huidtherapeut

Iedere tevreden cliënt die de deur uitloopt is voor mij weer een reminder hoe mooi mijn beroep is!

Lees meer...

Amber van Toorenburg

Front-office Coördinator

De rol als gastvrouw met administratieve taken past perfect bij mij. Ik hoop als eerste aanspreekpunt mijn service, expertise en enthousiasme aan al onze klanten te kunnen bieden.

Lees meer...

Carlijn Von Brucken Fock

Front-Office medewerker

Volgens mijn omgeving ben ik zorgzaam en zorgvuldig, met deze eigenschappen hoop ik uw contact met onze kliniek zo aangenaam mogelijk te maken.
Mensen blij en tevreden de deur uit zien gaan, dat is waar we het als team voor doen!

Lees meer...

Simone Israëli

Front-office medewerker

Tijdens mijn lange carrière bij Clinique in verschillende functies heb ik mij veel vaardigheden eigen gemaakt die ik bij de Van Lennep Kliniek heel goed kan toepassen.

Lees meer...

Meghan Smit

Front-Office medewerker

Ik kijk er naar uit om iedere klant een warm welkom te heten in de kliniek en met al uw make-up gerelateerde vragen en voor leuke tips and tricks help ik u graag!

Lees meer...