Van Lennep Kliniek team

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water.

Lees meer...

Carina Domingues

Cosmetisch arts KNMG

Mijn werk is mijn passie en dat voelen mijn cliënten ook. Omdat ik in Brazilië ben geboren, stroomt de passie voor schoonheid door mijn bloed.

Lees meer...

Markwin Statius Muller

Cosmetisch arts KNMG

“Mijn specialiteit ligt bij het opfrissen en verjongen, met de kracht van het behouden van jouw eigen natuurlijke uitstraling.”

Lees meer...

Maryna Alimova

Dermatologist / cosmetologist

I fell in love with dermatology when I was studying at the medical academy. There I first faced how communication between a doctor and a patient and a tailor-made treatment plan can change humans’ lives.

Lees meer...

Sabrina Hoefdraad

Huidtherapeut

Ik streef ernaar om voor iedere cliënt een passend behandelplan op te stellen, deze zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren om zo een mooi resultaat te bereiken.

Lees meer...

Margot de Nennie

Huidtherapeut

De cosmetische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Het is een proces waar je niet over raakt uitgeleerd, dat maakt het juist zo interessant.

Lees meer...

Fleur Dwars

Huidtherapeut

Iedere tevreden cliënt die de deur uitloopt is voor mij weer een reminder hoe mooi mijn beroep is!

Lees meer...

Kristel Ehmer

Kliniekmanager

Vanaf de eerste dag was ik gefascineerd door de verschillende mogelijkheden om een betere versie van jezelf te maken. En dit is voor iedereen persoonlijk.

Lees meer...

Lindsey Veraar

Consulent

Ik zie het als een mooie kans om mijn kennis en ervaring toe te passen en uit te breiden bij de van Lennep Kliniek!

Lees meer...

Beatrix Toth

Front-office medewerker

Als front-office medewerker, ben ik zelf het gezicht en visitekaartje van de klinieken. Daarom is het mijn missie om bij jou een onuitwisbare 1e indruk achter te laten.

Lees meer...

Veerle Huinen

Front-office medewerker

In samenwerking met onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten streef ik ernaar onze cliënten op een persoonlijke wijze te adviseren.

Lees meer...

Elondra Faries

Front-office medewerker

De functie als Front-Office medewerker beschouw ik als de ideale manier om meer praktijkervaring op te doen als tussenpersoon tussen cliënten en zorgaanbieders.

Lees meer...

Meghan Smit

Front-Office medewerker

Ik kijk er naar uit om iedere klant een warm welkom te heten in de kliniek en met al uw make-up gerelateerde vragen en voor leuke tips and tricks help ik u graag!

Lees meer...

Sharon Brandt

Front-office medewerker

Als front-office medewerker wil ik u graag het gevoel geven dat u zich bij ons niet alleen welkom, maar ook gezien en gehoord voelt.

Lees meer...

Laila Fantozzi

Videograaf / Editor

Met mijn beelden kan ik niet alleen laten zien hoe injectables en huidtherapeutische behandelingen in zijn werk gaan, maar ook hoe mooi het eindresultaat kan zijn.

Lees meer...

Lisa Lorsheijd

Content Marketeer

Als content marketeer kan ik bij Van Lennep Kliniek al mijn kennis en creativiteit kwijt en heb ik een fijn team van verschillende specialisten om me heen.

Lees meer...
Left Menu Icon