Het team

Home De Kliniek

Het team

Van Lennep Kliniek team

Ludy Holst

Cosmetisch arts KNMG en eigenaar Van Lennep Kliniek

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water.

Lees meer...

Margot de Nennie

Huidtherapeut

De cosmetische industrie blijft zich continue ontwikkelen, hierdoor komen er steeds meer mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Het is een proces waar je niet over raakt uitgeleerd, dat maakt het juist zo interessant.

Lees meer...

Annemarie de Nood

Kliniekmanager

Na jaren in de beautyindustrie en productmarketing te hebben gewerkt ben ik in de cosmetische geneeskunde helemaal op mijn plaats.

Lees meer...

Danique van der Meulen

Huidtherapeut

Huidverbetering is mijn passie en ik streef er altijd naar het beste uit de huid te halen.

Lees meer...

Lesley Verkijk

Consulent

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialist en mijn baan bij Christian Dior, kwam ik er achter dat het werk van consulent perfect bij mij past.

Lees meer...

Els de Graaf

Front-office Coördinator

Het eerste contact met Drs. Ludy Holst voelde als een warm welkom.

Lees meer...

Simone Israëli

Front-office medewerker

Tijdens mijn lange carrière bij Clinique in verschillende functies heb ik mij veel vaardigheden eigen gemaakt die ik bij de Van Lennep Kliniek heel goed kan toepassen.

Lees meer...

Danielle Buitendijk

Huidtherapeut

Als ervaren huidpatient weet ik als geen ander hoe fijn het is om geholpen te worden aan een onzekerheid. Ik weet nog goed het moment dat er voor mij een oplossing werd aangereikt.

Lees meer...

Kristel Ehmer

Clinic Assistent

Ik was vanaf de eerste dag gefascineerd door de diverse mogelijkheden om een betere versie van jezelf te kunnen maken en dit is voor iedereen persoonlijk.

Lees meer...

Rosanna van Waterschoot

Front-Office medewerker

Met mijn jarenlange ervaring als schoonheidspecialiste en als skincare consultant bij Clinique, voorzie ik onze cliënten graag met enthousiasme van de nodige informatie op het gebied van huidverbetering.

Lees meer...

Seline Koek

Huidtherapeut

De opleiding huidtherapie heb ik met veel plezier gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Wat ik ontzettend leuk vind aan huidtherapie, is dat het zo divers is. Er wordt gewerkt met persoonlijke adviezen, en dat maakt het vak erg afwisselend.

Lees meer...

Amel Saidi

Make-up artist en front-office medewerker

Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor mijn probleemhuid, is uitgegroeid tot een ware passie voor de beautywereld.

Lees meer...

Ingrid-Kloesmeijer-Koopmans

Gespecialiseerd verpleegkundige

Ik ben gespecialiseerd verpleegkundige en overgangscoach. Mijn aandacht gaat uit naar de lichamelijke en psychische veranderingen bij vrouwen rondom de overgang of tijdens de menstruatie. Samen zoeken we gericht een oplossing voor problemen die veroorzaakt worden door het hormonale systeem.

Lees meer...