Laila Fantozzi / Videograaf en editor

Laila FantozziIk heb altijd een passie gehad voor kunst, vooral visuele en kleurrijke kunst. Ik heb daarom audiovisuele vormgeving gestudeerd op de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Film en fotografie hebben mij altijd getrokken, ik wilde altijd weten hoe het in elkaar zat en wat er achter de schermen nou echt gebeurt. Hoe maak je een mooi kader en hoe vertel je een verhaal zonder woorden te hoeven gebruiken.

 

Daarnaast heb ik al van kinds af aan een fascinatie gehad voor make-up, hoe je met kleur en techniek een ander en nieuw beeld kunt creëren en jezelf kunt uiten. Mijn favoriete filmgenres zijn dan ook horror en fantasy.

 

Bij Van Lennep Kliniek kan ik mijn kennis in film en fotografie ook goed combineren door het maken van mooie beelden die samengaan met de interesse die ik heb voor het uiterlijk.

 

Met mijn beelden kan ik niet alleen laten zien hoe injectables en huidtherapeutische behandelingen in zijn werk gaan, maar ook hoe mooi het eindresultaat kan zijn. Dit heeft een grote invloed op het zelfvertrouwen.

 

Ik wil dit laten zien aan mensen die er minder van af weten en kan daarmee ook de taboes, of angsten daar omheen zo veel mogelijk verbreken.

Left Menu Icon