HydraFacial huidverbetering

Hydrafacial behandelingen in Den Haag en OegstgeestEen schone en gezonde huid waarbij u direct resultaat ziet? Dan is er maar 1 optie; een HydraFacial in Den Haag of Oegstgeest. In drie stappen wordt de huid gereinigd, gehydrateerd en beschermd. Deze nieuwe methode heeft ons werkelijk versteld doen staan. De verhalen die we hadden gelezen waren mooi maar de resultaten die we zien in de praktijk overtreffen alles.

HydraFacial is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling en is geschikt voor mannen en vrouwen. Het is effectief bij:

 • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
 • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
 • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
 • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Goed advies voor uw huid?

Een eerste consult is gratis!

Soorten behandelingen

Bij deze behandeling wordt de huid in de eerste stap grondig gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling. Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt daarnaast intensief gevoed en gehydrateerd. De derde stap bestaat uit het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse ‘glow’ te geven. Ideaal voor fijne lijntjes, rimpels, een gedehydrateerde, vette of verstopte huid, vergrote poriën, pigmentvlekken, zonschade, onregelmatige huidskleur en textuur. Vrijwel geschikt voor iedere huid!

Deze effectieve behandeling omvat alle essentiële onderdelen van de HydraFacial Signature, maar pakt daarnaast specifieke huidproblemen aan met een booster naar keuze. Volledig afgestemd op uw huid en specifieke wensen.

 

* HYDRAFACIAL DELUXE – AGE REFINEMENT

Voeg ‘DermaBuilder’ booster toe. Deze mix van diverse peptides helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen voor een gladde textuur en jonger uitziende huid. Ideaal om een dag voor een ‘event’ in te plannen, om die ‘Red Carpet Glow’ te krijgen. Een direct zichtbaar resultaat!

 

* HYDRAFACIAL DELUXE – RADIANCE

Voeg ‘Britenol’ booster toe om pigmentvlekken aan te pakken! De intensieve ingrediënten Alpha-Arbutin en Vitamine C zijn klinisch getest om de zichtbaarheid van donkere vlekken te verminderen, de huid te verhelderen en een gelijkmatige teint achter te laten. Ideaal bij pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, of bij een zwangerschapsmasker (melasma).

 

* HYDRAFACIAL DELUXE – CLARIFYING

Tijdens deze behandeling ligt de focus op het uitgebreider uitreinigen en het toedienen van blauw LED-licht Therapie. Blauw LED-licht richt zich specifiek op het doden van bacteriën die een belangrijke rol spelen bij het veroorzaken van acne. Geschikt bij een onzuivere huid, puistjes, of acne.

Ervaar de ultieme HydraFacial behandeling, maar dan met de keuze uit één van onze meest luxe boosters:

 

ReGen GF ™: Regeneratieve peptides bootsen groeifactoren na om de productie van collageen en elastine te bevorderen. Door de diepere en efficiëntere opname via de HydraFacial methode, zal de huid haar stevigheid en jeugdigheid terugkrijgen.

 

NassifMD ® Hydraglucan ™ Intense Hydration: Ontwikkeld door de wereldberoemde plastische en reconstructieve chirurg Dr. Paul Nassif. Deze gepatenteerde cocktail bevat ingrediënten die de huid hydrateert, verjongt en beschermt. Herstelt de stevigheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan. Ook specifiek in te zetten bij roodheid, of een gevoelige huid.

Uitleg over HydraFacial behandelingen

Dr. Ludy Holst van Van Lennep kliniek geeft in het onderstaande filmpje uitleg over HydraFacial behandelingen. Deze behandelingen worden gegeven op alle drie locaties van Van Lennep Kliniek (Den Haag en Oegstgeest). Meer video’s over HydraFacial vindt u op ons YouTube kanaal. Antwoord op diverse andere vragen kunt u vinden bij onze FAQ’s.

Na de behandeling

Na de behandeling verlaat u stralend de kliniek en kunt u uw dagelijkse zaken weer voortzetten. Naast een reguliere HydraFacial behandeling kan de huidtherapeut gebruik maken van specifieke, aanvullende serums en LED-licht therapie. Ieder serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij uw eigen huidconditie. De unieke glans en hydratatie zullen ongeveer een weekje actief  aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt veel langer aan. Door het gebruik van de home care producten kunt u dit nog verlengen. Voor optimaal resultaat kunt u de behandeling maandelijks te herhalen.

FAQ HydraFacial

Een HydraFacialbehandeling bestaat uit 3 stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen:

 1. In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling.
 2. In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vocht-inbrengende middelen die de huid hydrateren.
 3. Met de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

De Hydrafacial ‘Signature’ behandeling is snel en doeltreffend en duurt ongeveer 30 minuten. De behandeling kan worden uitgebreid met speciale Booster-serums en LED-licht therapie, gericht op verschillende huidtypen. De duur van de behandeling is afhankelijk van het aantal elementen en gekozen serums. U hoeft niet te wachten op het resultaat, want dit is direct na de behandeling zichtbaar. Direct na de behandeling kun er tevens make-up worden aangebracht. Wij adviseren minerale make-up van Jane Iredale omdat wij hier de gezondheid van kunnen garanderen.

Het resultaat is direct zichtbaar na iedere Hydrafacial behandeling. Wat u kunt verwachten is een mooie gezonde ‘glow’ van de huid. Hierdoor is het een perfecte behandeling voordat u naar een feestje gaat en om de gezondheid van de huid optimaal te houden.

De huid is na een behandeling al zichtbaar verbeterd en de ‘glow’ blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen aanhouden. Zelfs langer met de juiste producten voor thuisgebruik. Vraag een van onze specialisten hierover voor het beste advies. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen.

Een maandelijkse behandeling is aanbevolen om de huid in haar optimale gezondheidsconditie te houden. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydrafacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. Zie het als de sportschool voor jouw huid, en dit maar één keer per maand.

U kunt direct werken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling. Wij kunnen in dat geval altijd de gezonde make-up van Jane Iredale bij u aanbrengen.

De prijs van de HydraFacial begint vanaf 150 euro. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk, afhankelijk van uw wensen. De exacte prijzen vindt u in de prijslijst. Wij bieden ook aantrekkelijk geprijsde HydraFacial pakketten aan. Laat u adviseren door een van onze huidtherapeuten om te kijken welke HydraFacial het beste bij u past!

De Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Ja! Vaak wel de Hydrafacial is een veilige behandeling en kan door middel van speciale Booster-serums op verschillende huidcondities aangepast worden. Bij ons wordt gewerkt met huidtherapeuten die de huidaandoening kunnen herkennen en u het beste advies kunnen geven over welke behandeling het beste bij u past. Mocht u twijfelen dan kunt u altijd een afspraak inplannen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste consult.

Er zijn enkele contra-indicaties, die in samenspraak met een arts besproken moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde moedervlekken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Twijfelt u of u behandeld mag worden, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult bij onze cosmetisch arts.

U kunt het beste 14 dagen wachten na een behandeling met injectables. Wanneer u de Hydrafacial en de behandeling met injectables op de zelfde dag wilt laten plaatsvinden is dit mogelijk. Plan dan eerst de Hydrafacial en daarna uw afspraak bij onze cosmetisch arts.

Om irritatie van de huid te voorkomen kunt u het beste drie dagen voor en drie dagen na de behandeling even stoppen met het product waar de vitamine A inzit. Na drie dagen kunt u weer verder met uw dagelijkse huidroutine. Laat u bij ons in de kliniek adviseren over de beste producten met vitamine A.

De Hydrafacial komt oorspronkelijk uit California, hier schijnt de zon vrijwel altijd. De Hydrafacial kan dus op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Blijf u wel altijd goed beschermen met een Broadspectrum zonnefilter! Deze wordt na iedere behandeling bij ons in de kliniek aangebracht. Daarnaast worden met de laatste stap antioxidanten de huid in gesluisd, is de huid al voor een groot gedeelte al beschermd tegen de zon. Blijf u iedere dag goed beschermen tegen de zon, ondanks de voordelen van de zon heeft dit ook grote nadelige gevolgen voor uw huid. Wanneer u gaat zonnebaden wordt geadviseerd iedere twee uur opnieuw uw zonbeschermingsproduct aan te brengen.

De Hydrafacial is een veilige behandeling. Er zijn echter geen onderzoeken uitgevoerd op zwangere vrouwen waardoor niet wetenschappelijk is onderbouwd dat het geen nadelige gevolgen kan hebben. Wel zijn er vele onderzoeken die bewijzen dat de Hydrafacial veilig is. Laat u informeren door een van onze specialisten in de kliniek hierover.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie:


  Left Menu Icon