HydraFacial

Home Behandelingen

HydraFacial

HydraFacial behandeling

Een behandeling waarbij u direct resultaat ziet? Dan is er maar 1 optie; een HydraFacial in Den Haag of Oegstgeest. Deze nieuwe peeling met unieke reiniging en hydratatie heeft ons werkelijk versteld doen staan. De verhalen die we hadden gelezen waren mooi maar de resultaten die we zien in de praktijk overtreffen alles. HydraFacial is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling en is geschikt voor mannen en vrouwen. HydraFacial Den HaagHet is effectief bij:

 • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
 • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
 • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
 • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Goed advies voor uw huid?

Een eerste consult is gratis!

Voor ieder huidtype

Een HydraFacial is geschikt voor alle huidsoorten (zelfs bij een zeer gevoelige huid). Een huidevaluatie of een gevoeligheidstest is overigens geen enkel probleem. Een behandeling bestaat grofweg uit vier stappen:

 

Stap 1: Reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)
Stap 2: Milde peeling (zonder irritatie) om vuil uit de poriën te halen
Stap 3: Het HydraFacial apparaat zuigt diepe onzuiverheden weg, pijnloos.
Stap 4: Antioxidanten en hyaluronzuur worden toegevoegd om de huid te voeden en beschermen.

 

Na de behandeling verlaat u de kliniek stralend en kunt u uw dagelijkse zaken weer voortzetten.
Naast een reguliere HydraFacial behandeling kan de arts gebruik maken van specifieke, aanvullende serums. Ieder serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij uw eigen huidconditie.

Prijs HydraFacial behandeling

 • HydraFacial Signature €150,00
 • HydraFacial Signature Skinceuticals €150,00
 • HydraFacial De Luxe – Age Renewal (rood led) €175,00
 • HydraFacial De Luxe – Clarifying ( blauw led) €175,00
 • HydraFacial De Luxe Decolleté €175,00
 • HydraFacial Brightening ZO Skin Health €195,00
 • HydraFacial Rozatrol ZO Skin Health €195,00

ZO Skin Health Brightalive HydraFacial

De unieke glans en hydratatie zullen ongeveer een weekje actief  aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt veel langer aan. Door het gebruik van de home care producten kunt u dit nog verlengen. Voor optimaal resultaat kunt u de behandeling maandelijks te herhalen.

Danielle Buitendijk

HydraFacial specialist

Als ervaren huidpatiënt weet ik als geen ander hoe fijn het is om geholpen te worden aan een onzekerheid. Ik weet nog goed het moment dat er voor mij een oplossing werd aangereikt.

Lees meer...

Margot de Nennie

HydraFacial specialist

HydraFacial laat werkelijk mooie resultaten zien. Huidproblemen als rosacea, psoriasis, eczeem reageren goed op een kuurbehandeling. Het is fijn om mensen te zien stralen.

Lees meer...

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: