Drs. Carina Domingues - Cosmetisch arts KNMG

drs Carina DominguesMijn werk is mijn passie en dat voelen mijn cliënten ook. Omdat ik in Brazilië ben geboren, stroomt de passie voor schoonheid door mijn bloed.

 

Sinds het begin van mijn opleiding geneeskunde weet ik dat ik in de esthetiek wilde gaan werken. De opleiding geneeskunde heb ik in drie verschillende landen volbracht: in Frankrijk, in Brazilië en in Nederland.

 

Gedurende de eerste jaren van mijn carrière heb ik bij de cardiothoracale chirurgie (hart- en longoperaties) in het Erasmus MC gewerkt, waar ik vaak met acute situaties en ernstig zieke patiënten te maken had. Dit heeft bijgedragen aan een sterke basis als arts. Vervolgens heb ik een aantal jaren ervaring bij de plastische chirurgie opgedaan waar ik een sterk inzicht en gevoel voor esthetiek heb ontwikkeld. Dankzij deze ervaring heb ik een goede anatomische kennis en het juiste inzicht voor een mooie natuurlijke balans in het gezicht.

De afgelopen jaren heb ik mij volledig gefocust op injectable behandelingen waarbij ik streef naar een state of the art resultaat. Een goed uitgevoerde cosmetische behandeling geeft je een zelfverzekerd gevoel.

 

Kwaliteit en veiligheid staan voor mij voorop. Daarom volg ik continu trainingen en bezoek ik congressen, waar de nieuwste ontwikkelingen en complicaties worden besproken.

 

Carina Domingues is geaccrediteerd lid van de NVCG en als cosmetisch arts geregistreerd onder BIG-nummer 79917779901.

__________

 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon