Meghan Smit - Front-Office Medewerker

Passie voor visagie en een gezonde huid

Na het afronden van mijn Toerisme opleiding was ik er nog niet over uit of mijn passie in die branche zou liggen. Na diverse jobs te hebben gehad en mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste te hebben afgerond was mijn droom helder: “Ik wil een succesvolle internationale make-up artist worden.”

 

Ik heb hiervoor nog een lange weg te gaan, maar ben inmiddels gestart met de opleiding visagie, naast mijn werk als Front-Office Medewerker bij Van Lennep Kliniek. Ik heb al veel kennis over de huid opgedaan en kan mij hier binnen de kliniek nog verder in verdiepen. Zo ben ik een fan van de minerale make-up van Jane Iredale.

 

Mede door mijn achtergrond in toerisme, weet ik als geen ander wat service en gastvrijheid betekenen. Daarnaast spreek ik diverse talen, wat erg handig is in een stad als Den Haag en de diversiteit aan klanten in de klinieken.

Ik kijk er naar uit om iedere klant een warm welkom te heten in de kliniek en met al uw make-up gerelateerde vragen en voor leuke tips and tricks help ik u graag

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Left Menu Icon