Ludy Holst – Cosmetisch arts KNMG

Work hard play hard

Ik voel me in mijn vak als cosmetisch arts KNMG en tevens directeur van de kliniek als een vis in het water. Mijn bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en is de laatste jaren van eenmanszaak uitgegroeid tot een inmiddels een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten op drie locaties in Zuid Holland. Het biedt mij en mijn team continue uitdaging het beste voor mijn cliënten te kunnen aanbieden.

 

Ik richt mij met name op het gebied van Anti-aging in de cosmetisch geneeskundige en de daarbij veelgehoorde verouderingsklachten van de huid. Het is een mooie uitdaging met de huidige technieken om deze klachten te kunnen verhelpen. De contacten met onze cliënten zijn heel waardevol en die verdienen de juiste integrale behandeling. Veroudering komt nooit alleen zeg ik altijd!

 

Het gaat om een complete aanpak en daarvoor hebben wij alles in huis. Iedere dag verbaas ik me weer over het feit dat men zo bang is om injectables te doen en bang is voor een over the top uitkomst. Terwijl onderbehandeling een veel groter risico  is voor een onnatuurlijk uiterlijk. Bijvoorbeeld door alleen de lippen te laten opvullen. Dan heb je ergens in geïnvesteerd en is het resultaat er niet naar wat je werkelijk voor ogen had. Ik werk graag in stapjes maar maak het wel graag helemaal af en ook is het altijd zo mooi te zien dat de cliënt geen herstelperiode heeft tussen de behandelingen in en dus alle dagelijkse bezigheden direct weer kan hervatten.

Ludy Holst is geaccrediteerd lid van de NVCG, en erkend cosmetisch arts KNMG, bekijk het CV van Ludy Holst voor aanvullende informatie. BIG nummer 29045796401

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon