Kristel Ehmer - Kliniekmanager

There’s no ‘I’ in ‘team’

 

“Na het afronden van mijn studie ben ik mijn loopbaan begonnen als consulente bij een cosmetische kliniek. Ik was vanaf de eerste dag gefascineerd door de diverse mogelijkheden om een betere versie van jezelf te kunnen maken en dit is voor iedereen persoonlijk. Vervolgens ben ik in aanraking gekomen met cryolipolyse van het lichaam en heb ik de mogelijkheid gekregen om een aantal klinieken te helpen opzetten en er zelf 1 te runnen. Toch bleef het altijd kriebelen en merkte ik dat ik terug wilde keren naar de esthetische branche van het gelaat en me met name op het gebied van huidverbetering en injectables wilde specialiseren.

 

In dit vakgebied ben je kritisch over het totaalplaatje; De uitstraling moet kloppen en dat wordt bereikt met de juiste combinatie van behandelingen, maar kwaliteit en service zijn net zo belangrijk. Net als ik, wordt iedereen een keer een dagje ouder, dus ik begrijp het ontzettend goed dat je ondanks dit feit een zo fris en natuurlijk mogelijke uitstraling wilt blijven behouden met de huid in optimale conditie.

 

Bij de Van Lennep Kliniek zit ik helemaal op mijn plek en zijn we als team elke dag bezig om het beste in onszelf, maar vooral ook in de cliënt naar boven te halen. Ik zie het niet alleen als mijn persoonlijke doel, maar juist als ons gezamenlijke doel om elke wens te vertalen naar een zo optimaal mogelijk resultaat, want een blij gezicht geeft keer op keer de meeste voldoening.”

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie:


    Left Menu Icon