Veerle Huinen / Front-Office medewerker

Door mijn ervaring in de luchtvaart weet ik hoe belangrijk het is om je huid te verzorgen. In een vliegtuig heb je veel afwisseling van buiten- en binnenwerk, waardoor je veel te maken krijgt met droge lucht en zonnestralen. Dit maakt het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. 

 

Mijn opgedane kennis en ervaring sluit nauw aan op mijn functie als Front-Office medewerkster binnen Van Lennep Kliniek. In samenwerking met onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten streef ik ernaar onze cliënten op een persoonlijke wijze te adviseren.

 

Wat ik daarnaast leuk vind aan mijn functie bij van Lennep kliniek is dat geen enkele dag hetzelfde is. Het aanbod van injectables in combinatie met huidverzorging is wat Van Lennep Kliniek zo uniek maakt. 

Ik help je graag verder bij het inplannen van een vrijblijvend eerste consult waar je met al jouw vragen terecht kunt. Mijn collega’s helpen je daarna verder naar een eerste behandelplan die voldoet aan al jouw wensen. 

 

Mijn doel is om nog meer passie en kennis uit mijn werk te halen, zodat ik jou nog beter mag adviseren en met je mee mag denken aan de Front-balie. 

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Left Menu Icon