Body contouring laser

Heeft u last van verslapte huid, bijvoorbeeld bij de bovenarmen, of cellulitis op de benen? Breng de contouren van het lichaam weer in balans met een laserbehandeling. Body contouring met onze Accent XL laser is pijnloos, veilig en biedt goede resultaten bij

 • Plaatselijke vetverwijdering
 • Esthetische en cosmetische behandelingen
 • Verfijnen huidstructuur, verkleinen poriën
 • Vetverbranding
 • Cellulitis
 • Verstevigen van de verslapte huid

body contouring den haag

Lichaamsbehandelingen voor mannen en vrouwen

De Accent XL lichaamslaser maakt geen onderscheid tussen behandeling voor mannen en vrouwen! Iedereen die verlost wil worden van een buikje, ‘lovehandles’ of huidverslapping, kan met deze revolutionaire methode worden geholpen.

Door middel van een uitgebreide intake en analyse brengt Van Lennep Kliniek uw wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo wordt de inzet van de body contouring laser in Den Haag en onze specialisten alleen maar doeltreffender.

Body treatment op maat?

7 behandelingen +1 gratis

Bodycontouring Den Haag met Accent XL

Onze kliniek aan het Willem Witsenplein in Den Haag biedt bodycontouring behandelingen met pijnloze radio-frequentiegolven. Daarmee wordt onder uw huid, ongeveer op 20 mm diepte, het weefsel verwarmd tot 41 graden Celsius. Het effect hiervan is dat vetweefsel vloeibaar wordt, het lichaam dit afvoert, de bloedcirculatie verbetert, het bindweefsel herstelt en collageen wordt aangemaakt. Het resultaat: een dikkere, gladdere huid die u weer past en niet verslapt is, het verdwijnen en wegblijven van vet en cellulitis en…een geweldig gevoel!

Bodycontouring AccentXL

FAQ body contouring laser

Eigenlijk is het mogelijk elk lichaamsdeel te behandelen, met uitzondering van de vrouwelijke borsten. In het algemeen zijn ook de onderbenen wat lastiger te behandelen. Voorbeelden van goed te behandelen lichaamsdelen zijn: billen, bovenbenen, buik, rug, heupen, dijen, binnenkant bovenbeen, binnenkant knie, bovenarmen en onderkin.

In een standaard lichaamsbehandeling worden 6 oppervlakken van 10 bij 10 centimeter behandeld. Deze vlakken worden op het lichaam afgetekend.

De vlakken worden ingesmeerd met olie om de behandeling soepel te laten verlopen. Met behulp van de radiofrequente golven wordt in deze vlakken de temperatuur omhoog gebracht. De temperatuur wordt continu gecontroleerd met behulp van een infrarood meetinstrument.

Wanneer op elk stukje van het behandelde vlak minimaal 41 graden Celsius wordt gemeten, wordt het betreffende vlak nog vier maal 30 seconden op deze temperatuur gehouden. Het weefsel, dat bestaat uit vetcellen, talgklieren en diepere vochtrijke huidlagen, krimpt hierdoor en het vet smelt weg. Terwijl de onderhuid wordt verwarmd, blijft de opperhuid gekoeld. Overtollige afvalstoffen worden afgevoerd via de lymfebanen en via de urine. U dient daarom tijdens de behandelperiode anderhalf tot twee liter water per dag te drinken.

Er vindt een vetverbranding plaats, tevens wordt de neiging vet op te slaan genormaliseerd, met als gevolg dat er een zeer duurzaam resultaat neergezet kan worden. Er volgt een verbeterde resorptie van lichaamsvloeistoffen, wat zorgt voor een duurzaam verbeterde integriteit van het bindweefsel. Dat houdt in dat het moeilijker wordt voor het lichaam nieuwe cellulite te creëren.

Daarnaast vindt er neo-collagenase plaats; dit is de aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een veel strakkere en dikkere huid, (zoals oorspronkelijk het geval was). Dit geeft tevens een mooi effect op een uitgerekte huid met zwangerschaps-littekens, zwaaiarmen, verslapte hals etc.

Er zijn 6 behandelingen nodig om tot minimaal 80% van het haalbare resultaat te kunnen komen. Tussen de behandelingen dient minimaal 1 week en maximaal 3 weken te zitten.

Voor de actuele behandelprijzen verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: