Profhilo behandeling

Profhilo Den Haag

Een Profhilo behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Door de behandeling wordt de huid strakker en zie u er dus meteen jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Dezelfde stof wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om rimpels mee op te vullen en in de duurdere anti-rimpel crèmes. Prohilo zorgt echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. De huid komt zelf weer in actie om verslapping tegen te gaan. Een behandeling met Profhilo in onze kliniek in Den Haag is geschikt voor:

  • Het gezicht
  • De hals
  • Decolleté
  • De armen
  • De handen

De behandeling is veilig en (bijna) niet pijnlijk. U krijgt kleine injecties in precies de goede huidlaag. Daardoor worden de dermale cellen in de huid zeer effectief gevoed en zal de huid herstellen totdat de natuurlijke stevigheid weer is bereikt. De huid wordt door de injecties met hyaluronzuur eigenlijk van binnenuit gehydrateerd. Deze unieke behandeling zorgt al binnen 4 – 8 weken voor een zichtbaar strakkere huid!

 

Profhilo behandeling Den Haag

Voor wie is Profhilo geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidveroudering. Eigenlijk is dat dus iedereen boven de 30 jaar. Maar ook voor al diegenen die preventief hun huid een boost willen geven om het verouderingsproces te stagneren. Na uw 30e levensjaar neemt namelijk de hoeveelheid collageen, elastine en ook hyaluronzuur dat in de huid zit af. Daardoor verslapt de huid.

Waarom een Profhilo behandeling bij Van Lennep Kliniek?

Onze cosmetisch arts  Dr. Gabriel Siquier was de eerste in Nederland die deze behandeling mocht uitvoeren en bovendien geeft hij over heel de wereld trainingen aan andere cosmetische artsen.

FAQ Profilo

Nee, afgezien van een blauw plekje of een kleine zwelling die ontstaan door de injecties, zijn er geen risico’s aan de behandeling verbonden. Dat blauwe plekje of die kleine zwelling verdwijnen weer snel na de behandeling. Hyaluronzuur, de werkzame stof van de Profhilo behandeling is namelijk een lichaamseigen stof.

Iedereen die kiest voor een Profhilo behandeling, krijgt eerst een vrijblijvend consult met de cosmetisch arts of consulente. Tijdens dat consult wordt gekeken of er met deze behandelingen aan uw wensen kan worden voldaan. Zijn u en de arts met elkaar in overeenstemming, dan kan er een afspraak voor een behandeling worden gemaakt.

In principe hoeft u niet te laten- voor of na de behandeling. Voor alle zekerheid raden wij onze klanten altijd aan om de volgende voor- en nazorg maatregelen na te streven:

  • Niet sporten of zwaar lichamelijk werk doen tot 12 u na de behandeling;
  • Geen massages of andere schoonheidsbehandelingen op het behandelde gebied gedurende 48 uur na de behandeling;
  • Vermijd gedurende de eerste 48 uur stoombaden en sauna’s;
  • Ga tot 48 uur na de behandeling niet in de volle zon zitten. Kom je toch in de zon? Gebruik dan factor 50 zonnebrandcrème.
  • Gedurende 24 uur voor de behandeling kan je beter geen alcoholhoudende dranken drinken.

Doorgaans zijn twee behandelingen met een tussenpoos van ongeveer 4 weken voldoende voor een goed resultaat. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om na de eerste 2 behandelingen nóg een behandeling te ondergaan, maar dat is een persoonlijke keuze.

Na de behandeling gaat de huid zich in een rap tempo herstellen. De resultaten van de Profhilo behandeling laten dan ook niet lang op zich wachten. Nadat u vrijwel direct een beetje verbetering ziet, gaat het herstel nog een paar maanden door. Uw huid zal er steeds beter uit gaan zien.

Profhilo prijzen

Per zone

€ 300

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: