Pijnloze Botox of Botox voor een prikkie. Wat kies jij?

Botox is met stip de meest populaire behandeling binnen de medische esthetische wereld van injectables. De één start er preventief mee op zijn of haar 24e en de ander wil rond zijn of haar 50e de rimpeltjes en tijd iets terugdraaien. Ook zijn er mensen die pertinent tegen botox zijn. Tegenwoordig worden botox, of fronsbehandelingen op veel verschillende plekken aangeboden en kun je zelfs in je lunchpauze even een botoxje nemen, zonder dat iemand het door heeft. Het fijne van deze behandeling is dat het relatief voordelig kan met snel een mooi resultaat. Maar waar moet je nou op letten als je de keuze maakt voor de juiste kliniek, arts en prijs?

 

Wat doet een botox behandeling precies?

Naarmate je ouder wordt neemt het onderhuidse vetweefsel en de botstructuur af waardoor onze spieren meer ruimte krijgen om te bewegen en ook harder moeten gaan aanspannen. Hierdoor frons je vaker, of trek je jouw wenkbrauwen bijvoorbeeld vaker en sterker omhoog. Je bent onbewust de hele dag door je spier aan het trainen en door deze overmatige beweging ontstaan fronsrimpels en voorhoofdsrimpels waar we ons zo aan storen. Het volumeverlies en de zwaartekracht zorgen ook voor het zakken van de wenkbrauw en met name de wenkbrauwstaart, waardoor je een zwaar, of drukkend gevoel ervaart, of zelfs hoofdpijn en migraine kunt krijgen.

Botox wordt in die overmatig getrainde spier geïnjecteerd en zorgt ervoor dat deze ontspant en tijdelijk minder beweeglijk is. De uitkomst is een ontspannen een uitgeruste blik én het geeft een lichter gevoel op je voorhoofd en ogenleden. Doordat de huid minder in beweging is, zullen er minder snel nieuwe rimpels ontstaan en de lijntjes die al in de huid ‘gevouwen’ zijn, zullen zich langzaam ontvouwen.

Een aanleiding voor veel mensen om te starten met botox, is ook om de ‘boze blik’ te verminderen. Het ontspannen van de frons, geeft juist een jongere en vriendelijkere uitstraling.
Botox hoeft niet alleen een cosmetische indicatie te hebben maar kan ook worden ingezet voor migraine, tandenknarsen, of overmatig zweten.

 

Onze pijnloze Botox methode

Binnen Van Lennep Kliniek streven wij ernaar om de ervaring van onze klanten zo prettig mogelijk te maken. Je laat je namelijk vrijwillig prikken en we kunnen het ons voorstellen dat je liever een ontspannende massage ondergaat, dan die prikjes in je gezicht. Onze pijnloze botox methode, zorgt ervoor dat zelfs de klanten met grote prik-angst onder onze vaste klantenkring behoren.

 

Waarom zijn de Botox prijzen zo verschillend?

  1. Onze cosmetisch KNMG-artsen werken met goed, op veiligheid onderzochte A-merk producten met een bewezen, effectief en langdurig resultaat. Na twee weken hoort bij onze vaste service een controle afspraak.
  2. Er wordt gewerkt met het meest dunne naaldje dat er is, ‘the invisible needle’, zodat je het prikje door de huid nagenoeg niet voelt. Tevens geeft the invisible needle een veel kleinere kans op blauwe plekken, of roodheid na de behandeling.
  3. Om botox, een gevriesdroogde poeder, aan te maken, voegt de arts normaliter fysiologisch zout oplossing toe. Dit veroorzaakt een branderig gevoel bij het inspuiten. Bij Van Lennep Kliniek werken wij met een aangepaste oplossing die niet prikt. De combinatie van het dunste naaldje én de toevoeging van een speciale oplossing, maakt de behandeling pijnloos.
  4. Wij handelen veilig en injecteren altijd de adviesdosering. Ook zien wij het resultaat graag terug. Daarom plannen wij, na iedere botox behandeling, een controle afspraak in na twee weken. Tijdens deze afspraak gaan wij na hoe het is gegaan de dagen na de behandeling en kijken onze artsen hoe de spieractiviteit in gezicht verbeterd is. Is het optimale resultaat bereikt? Zo niet, moet er een gratis touch-up bij?
  5. Binnen de Van Lennep Kliniek is het van belang om up-to-date te blijven, evidence-based te handelen en bekwaam te blijven in alle handelingen binnen het vak. Daarom zijn onze artsen aangesloten bij de wetenschappelijke beroepsvereniging voor cosmetisch artsen, De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Expert trainingen en ervaring delen staan daarbij centraal.

 

Zo zie je maar dat een botox behandeling bij Van Lennep Kliniek een duurzame keuze is. Want wij weten als geen ander dat Botox voor een ‘prikkie’ je vaak duurder kan komen te staan.

Left Menu Icon