Mijn Lip Plumping Treatment Experience

Als een van de allereerste én gelukkigen heb ik de afgelopen maanden de nieuwe Lip Plumping Treatment behandeling mogen ervaren bij Van Lennep Kliniek. Bij deze behandeling wordt het volume en de kleur van de lippen verbeterd, zonder fillers, of injecties, maar met een laserbehandeling. En wow, ik ben echt verbluft van het resultaat!

 

 

Als vrouw van 35 jaar, merkte ik dat het volume van mijn lippen wat af nam en dat de contour wat minder ‘strak’ werd. En ja, wie wil er nou niet net even ietsje meer? Ik heb me wel eens verdiept in lipfillers, maar durfde die stap nog niet te zetten. En toen hoorde ik over dit alternatief!

 

Een natuurlijke lipvergroting zonder injecties
De hit uit Engeland, nu voor het eerst in Nederland.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De Lip Plumping treatment wordt uitgevoerd door mijn vaste huidtherapeut bij de Van Lennep Kliniek. Door middel van de Clearlift-laser wordt het collageen in de lippen gestimuleerd. Tijdens de behandeling hoor je een tikkend geluid van de laser en voel je een lichte warme gloed over de lippen gaan. Die warmte is niet pijnlijk en voelt prettig aan.

De behandeling is geheel pijnloos en duurt slechts een paar minuten. Dit maakt de behandeling mooi te combineren met de peeling die ik af en toe onderga.

 

Wanneer zag ik voor het eerst verschil?

Ik heb in totaal vier behandelingen gehad met ongeveer 2-3 weken tussen elke behandeling. Na de eerste twee behandelingen merkte ik nog geen verschil in het volume, wel werd de kleur van mijn lippen mooier en iets roder. Pas na de 3e sessie zag en voelde ik het verschil. Nu net na de 4e sessie ben ik echt al verrast met het resultaat. Het is natuurlijk en net even ietsje meer ‘plumpy’. Een aantal mensen uit mijn omgeving die weten van mijn behandeling zeggen ook echt het verschil te zien. Een aantal hebben inmiddels ook een afspraak gemaakt voor een intake.

 

 

Eindresultaat

Het eindresultaat is bereikt na 8 weken (twee weken na de 4e sessie): Ik ben echt heel erg blij! Mijn lippen zijn voller en ik merk ook meer hydratatie en glans van mijn lippen. Daarnaast is mijn lipcontour strakker en de kleur van mijn lippen meer gedefinieerd. Het heeft zelfs iets effect gehad op een paar fijne lijntjes rond mijn mond. Ik ben enorm tevreden met het resultaat dat bereikt is en kom zeker terug voor de geadviseerde jaarlijkse onderhoudsbehandeling.

 

Wat kost de behandeling?

Het pakket bestaat uit vier behandelingen en kost € 350,-. Het advies is om een jaarlijkse onderhoudsbehandeling te doen om het bij te houden.

 


Meer lezen over deze behandeling kan hier. Wilt u ook mooie volle lippen zonder naalden of injecties? Maak dan een afspraak bij onze huidtherapeut.

Left Menu Icon